win 10,prechod z 7
- nimh
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 11. Apr, 2010, 12:03
Re: win 10,prechod z 7
u jednej ciernej 7 som mal tu cest byt ked sa previedla na 10 a normalne prevzalo licenciu a normalne hlasila ok. samozrejme ak ma podozrenie ze je to cernota tak nech neprchadza. ktovie ako zacne za pol roka Microsoft vsetko blokovat potom to tu bude doslova zaspamovane AKO AKTIVOVAT
CPU: AMD APU A10-6800K RAM: 4x4GB Kingston HyperX Beast 2133MHz MB: ASUS A88X-PRO SSD: SAMSUNG 850 PRO 1TB, HDD: WD RED spolu 12TB VGA: ASUS R9270X-DC2T-2GD5 PIECKA: SAMSUNG MONITOR: PHILIPS model 234E5, OS: Windows 10 64bit, UPS: APC ES-700
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
že informuje iba legálny win
informuje každý updatovaný win
a pri agesivite m$ možno aj neupdatovaný
informuje každý updatovaný win
a pri agesivite m$ možno aj neupdatovaný
Spoiler: ukázať
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
spravil by som image disku a updatol. ak bude problem, tak preklopis stary image.
Ok precitajte si este raz jeho otazku a potom moju odpoved. Dexterav: ale jeho reakcia je na nieco ine ...
- branox
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Št 01. Sep, 2005, 20:00
No zalesi ako si to myslel, lebo tvoja odpoved bola trochu nestastne podana...Lukas Matula napísal:Ok precitajte si este raz jeho otazku a potom moju odpoved. Dexterav: ale jeho reakcia je na nieco ine ...
Pokial bola tvoja odpoved na otazku c.2, tak bolo lepsie napisat ze sa jej win10 neaktivuje a hotovo...
Žiadna aktiváciu nebude pýtať pokiaľ ti už raz MS aktivuje 10 s hoc akého Windows (legálneho,nelegálneho) máš ho legálny a to aj napriek tomu že to neurobíš cez Windows Update(nevyhodilo ti inováciu) ale cez Windows Media Creation Tool vždy ale platí že windows musíš najprv inovovať nie preinštalovať. Potom sa ti pekne aktivuje aj pri čistej inštalácii. Nechápem ako by MS vedelo že ty si prechádzal s pirátskej kópie keď ti doteraz nevedeli vôbec zistiť že tu kópiu máš. V podstate oni ponúkli svoj top produkt zadarmo to je už ich problém pochybujem ale že by začali takto aktivované Windows blokovať. Aktivácia sa viaže na dosku pokiaľ nevymeníš dosku ideš legálne do aleluja.
- dexterav
- Sponzor fóra gold
dá sa povedať že aktivuje všetko ak to prejde úplne všetkými updatami a aj previerkou pravosti teda aj nelegálne
inak osobne odoprúčam na usb z posledným veľkým updatom 10586 či aké to má číslo
dá sa tým vyhnúť spúste problémov
inak osobne odoprúčam na usb z posledným veľkým updatom 10586 či aké to má číslo
dá sa tým vyhnúť spúste problémov
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
mal som win7 na dvoch pc,plne updatnute..a ani na jednom neponukalo update na 10..
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
Win je aktivovany, co ma priatelka,len nema nalepku s kodom a nevie sa na 100% ci je pravy..
Cize by to nemalo robit problem,aj keby nahodou bol nepravy ?
nechem tu sirit neplechu,proste ona nevie co ma v nb a ja je tam chcem len dat win 10,kedze je ten free upgrade
Cize by to nemalo robit problem,aj keby nahodou bol nepravy ?
nechem tu sirit neplechu,proste ona nevie co ma v nb a ja je tam chcem len dat win 10,kedze je ten free upgrade
- dexterav
- Sponzor fóra gold
ked to kupovala ako nové aj stým winom tak asik má origo
a ako niekto radil, urob zálohu, aj tak by si mal, a nahod 10
a ako niekto radil, urob zálohu, aj tak by si mal, a nahod 10
Naposledy upravil/-a dexterav v Ne 10. Jan, 2016, 19:35, upravené celkom 1 krát.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
ako pisem v prvom prispevku,ten notebook jej niekto daroval...su to roky,a uz nik nevie co tam je
- Leon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
čiže nevie či má 7čky origo alebo nie, ale používať ich mu takto nevadí,....
ale keď aktualizuje legálne/nelegálne sedmičky na desiatku, tak to už mu vadí
ale keď aktualizuje legálne/nelegálne sedmičky na desiatku, tak to už mu vadí
.