Grand Theft Auto V (GTA V)
Re: Grand Theft Auto V (GTA V)
1. trepes ... nemozes porovnavat 300e konzolu s 800e pc. samozrejme ze to bude po grafickej stranke lepsie na PC. Zloz si pc za 300e a skus na tom spustit GTAV. Asi tolko k tomu. A nechapem preco by si potreboval PC za 3000e na full gta V. staci PCcko za 7/8 kilečiek a na fhd si zahras takmer všetko na fullke.
2. zbytocne špekulujes, vidis, ze to jednoducho nejde a ani nepojde. Bud si sprav kompletny upgrade PC, alebo ak chces konzolu, kup si aspon novu (xbone alebo ps4). Skrz jednu hru kupovat staru konzolu na ktorej to fakt nevyzera najlepsie a ani to tak nebezi je dost somarina.
Ale tak tvoje prachy, rob si co chces
2. zbytocne špekulujes, vidis, ze to jednoducho nejde a ani nepojde. Bud si sprav kompletny upgrade PC, alebo ak chces konzolu, kup si aspon novu (xbone alebo ps4). Skrz jednu hru kupovat staru konzolu na ktorej to fakt nevyzera najlepsie a ani to tak nebezi je dost somarina.
Ale tak tvoje prachy, rob si co chces
ja len som si dal do googla komponenty zostavy na ktorej hral gta5 ten co robil porovnavania na youtube a vyslo mi ze ma comp za cca 3 litre tak ja len preto som si nebol isty zeby slo gta 5 na full na compe za 800€
Naposledy upravil/-a biker610i v Po 11. Jan, 2016, 17:34, upravené celkom 1 krát.
samozrejme ze ano aj za menej, ta hra vôbec nie je až tak šialene náročná. no samozrejme na integrovanej ntb grafike to jednoducho nezahras..
Ak uz staru konzolu, tak xbox 360. Na PS3 to nestihalo a vypadavali textury. Osobne by som uz do toho nesiel.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
ked si to chces zahrat staci ti xko one a budes vysmiaty, za 300e kupis hocikde hadam:) a nemusis davat upgrade komplet pc,len nejake casti nema vyznam.. pojde ti to aj na kompe za 600-800e,takze klidek, je to o narocnosti,ked tebe staci aj 10 fps
Mody funguju len na origo? Mám na mysli policajný atd...
MB:ASROCK Z68 Pro3-M CPU:i5-2500K + Gelid Tranquillo+UCTB12 RAM:KINGSTON 4x2GB DDR3 1333MHz HDD:WESTERN DIGITAL Caviar Green 500GB 32MB cache SSD:CRUCIAL M4 128GB GPU:MSI GeForce GTX 1060 GAMING X 6G Sound:Sound blaster tactic3d sigma PSU:Seasonic X-660 Case:SILVERSTONE SST-PS05B Precision + 7xEnermax T.B.Silence, UCTB12 Monitor:LG IPS235V-BN
- Andrew007
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Ne 28. Dec, 2008, 20:14
Mody ako "skin" na zmenu aut alebo ake konkretne ? Oni sa strasne snazia neustale vydat update pre online proti Gta Online Injectoru (neni nutne prepisovat subory, len zadat cestu ), ja som nehral cca od oktobra ale sledujem dianie a ma to fungovat bez problemov - maju porieseny aj ban system, prinajhorsom ti len crashne hra .
//Edit : ENBcka ( Misc ) funguju bez problemov - zmena grafickeho prostredia .
//Edit : ENBcka ( Misc ) funguju bez problemov - zmena grafickeho prostredia .
5800X3D - ROG strix B550-A gaming - 4090 GS - Corsair 32/3600 - 970 evo 1TB - Corsair RM850 - Dell 2716DG 2K/144 / Dell Gaming G3223Q 4K/120
aj preto rozmyslam nad xboxom 360 lebo neni taky drahy (to ze ma horsiu grafiku oproti novsim konzolam alebo pc prezijem) a tiez som sa dozvedel ze sa daju nan ukladat filmy aj hudba a da sa pouzit aj ako prehravac k tv. a este som sa chcel spytat ze ci sa da stiahnut cestina na tuto hru v konzolovej verzii ? lebo rad by som aj rozumel o co tam ide po ang viem iba zo par slov co som pochytil z pc a internetu a to je bieda
- dendroid
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Skusal to niekto hrat na Core i5 760 s nejakou VGA cca na urovni HD7850 ? Pojde to v pohode aspon na high ? Monitor mam stary, takze rozlisenie 1440*900. Procesor by som vedel este nataktovat, 3,5 Ghz tipujem, kedze chladic nie je nic moc. Ked tak poprosim realne skusenosti, naposledy mi takto radili 5 rokov dozadu s GTA IV a musel som upgradovat na stvorjadro Dakujem pekne.
Ja hrám na i5-750, default takt, znížené napätie + GTX960 a väčšina vecí na high/very high.
Predtým som mal 560Ti, kde som musel mať textúry a časť nastavení na medium, dačo sa dalo aj na high. Monitor mám 1680x1050. Mám pocit, že tá 7850 výkonovo +/- pasuje k tej 560Ti. Príp. sa dá hrať textúry na high, ale potom ostatné nastavenia bude treba značne okresať.
Ak ten procesor pretaktuješ, tak si ešte o čosi prilepšíš. Mňa nepustí pasívny chladič na vyššie takty.
Predtým som mal 560Ti, kde som musel mať textúry a časť nastavení na medium, dačo sa dalo aj na high. Monitor mám 1680x1050. Mám pocit, že tá 7850 výkonovo +/- pasuje k tej 560Ti. Príp. sa dá hrať textúry na high, ale potom ostatné nastavenia bude treba značne okresať.
Ak ten procesor pretaktuješ, tak si ešte o čosi prilepšíš. Mňa nepustí pasívny chladič na vyššie takty.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Pohodlie. Ked kupis cez Rockstar, tahas hru z ich serverov, prihlasenie a aktivacia cez R*.
Na Steame kupis hru a neriesis nic. Kliknes na install a o chvilu sa hras. Updaty automaticky na pozadi. O dva-tri roky si povies, ze si to znovu chces zahrat, tak znova kliknes na instalovat a frcis dalej.
Na Steame kupis hru a neriesis nic. Kliknes na install a o chvilu sa hras. Updaty automaticky na pozadi. O dva-tri roky si povies, ze si to znovu chces zahrat, tak znova kliknes na instalovat a frcis dalej.
Pockaj, nejde steam verzia tiez cez social club ? tj zapnes hru na steame a zapne ti social club a pokracujes ? j zbytocny jeden klient naviac ?
- paranoid.asian
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Feb, 2009, 16:37
jediny rozdiel je, ak chces mat vsetko nakope s friendami a vyuzivat steam featurky, napr s upload obrazkov, rozne skupiny etc ... a predpokladam, ze vacsina z nas ma viac friends na steame.
Presne tak, priatelia na steame sa mi ukazu aj v GTA, pocas hry viem chatovat cez steam. +pohodlnost stahovania a instalacie cez steam.
Prihlasenie do RGSC zostava (bohuzial), akurat prebehne priamo v hre. Len si treba spomenut na meno a heslo . To je v podstate jediny kontakt s R*, ale nemusim ist na jeho stranky a stahovat cez ich klienta. V podstate je to len o lenivosti a pohodlnosti. Non-steam verzie sa daju kupit spravidla o dost lacnejsie. Ja som v case vydania kupoval za plnu sumu cez steam.
Prihlasenie do RGSC zostava (bohuzial), akurat prebehne priamo v hre. Len si treba spomenut na meno a heslo . To je v podstate jediny kontakt s R*, ale nemusim ist na jeho stranky a stahovat cez ich klienta. V podstate je to len o lenivosti a pohodlnosti. Non-steam verzie sa daju kupit spravidla o dost lacnejsie. Ja som v case vydania kupoval za plnu sumu cez steam.
- dendroid
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Papek napísal:Ja hrám na i5-750, default takt, znížené napätie + GTX960 a väčšina vecí na high/very high.
Vdaka za info. A ake mas FPS ? Nahodou mi nevies pozriet vytazenie GPU v afterburneri pri hrani GTAV ? Nech viem, aku cca GPU sa oplati kupit, aby to procak nebrzdil. Kupujem to len kvoli GTA...