The Witcher 3: Wild Hunt
Re: The Witcher 3: Wild Hunt
Tak to ja nepochopim ako niekoho môže baviť niekoľko hodín killovat spawnutych nepriateľov na jednom mieste.
To nieje chyba hry ale teba, žiaden normálny hráč to nerobi a preto s tým ani tvorcpvia nerazaju.
To nieje chyba hry ale teba, žiaden normálny hráč to nerobi a preto s tým ani tvorcpvia nerazaju.
Cely Witcher ma okolo 180 hracích hodín, samozrejme, že ako niekto hrá už druhýkrát tak to ide rýchlejšie. Ja som mal najlepšiu zbroj školy vlka (naozaj pekná) alebo medvedia zbroj.
ja som zacal hrat pred dvoma dnami a parada, prvu mapu som pobehal vsetky dostupne misie a otazniky oba mece skola zmije
skoda len ze nemam vacsie delo co sa grafiky tyka, inak fajn... neviem sa dockat qwyntu
skoda len ze nemam vacsie delo co sa grafiky tyka, inak fajn... neviem sa dockat qwyntu
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Akú máš grafiku?
Patch 1.12. Mám chuť začať hrať odznova
link na zmeny:
link na zmeny:
Kód: Vybrať všetko
https://www.facebook.com/notes/zaklínač-3-divoký-hon-czsk/seznam-změn-patche-112/809988932460606
grafiku mam msi r7 260x, ale tak ako da sa... ten gwynt je uplna pecka len toho krvaveho barona nemozem stale porazit, hrozne podvadza ten smejd
btw najlepsia hra co som hral asi v zivote (15 rokov hrania), ta miera drobnosti a veci co sa tam da robit a questov ako priviest mu tu kozu kde zvonite zvonkom haha, fakt top
zrovna sa dost venujem slovanskej predkrestanskej kulture v knihach atd a vidim ze v hre je toho tiez dost, drevene sochy, oltarne kamene, perunove amulety, svarizic atd atd ... polski bratia zamna palec hore, kupujem vsetky dlc
uz len aby gwynt vydali ako samostatnu hru na steame
btw najlepsia hra co som hral asi v zivote (15 rokov hrania), ta miera drobnosti a veci co sa tam da robit a questov ako priviest mu tu kozu kde zvonite zvonkom haha, fakt top
zrovna sa dost venujem slovanskej predkrestanskej kulture v knihach atd a vidim ze v hre je toho tiez dost, drevene sochy, oltarne kamene, perunove amulety, svarizic atd atd ... polski bratia zamna palec hore, kupujem vsetky dlc
uz len aby gwynt vydali ako samostatnu hru na steame
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
chosefina napísal:Patch 1.12. Mám chuť začať hrať odznova
link na zmeny:Kód: Vybrať všetko
https://www.facebook.com/notes/zaklínač-3-divoký-hon-czsk/seznam-změn-patche-112/809988932460606
Táto stránka nie je dostupná
Odkaz, na ktorý ste klikli, môže byť poškodený, resp. stránka je už odstránená.
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
tak po nahodení 1.12 je to totálne v pr.deli
úplne nehrateľné , hra sa každých 10s zasekne a pobehne, dokonca aj na mape
úplne nehrateľné , hra sa každých 10s zasekne a pobehne, dokonca aj na mape
Spoiler: ukázať
mne to funguje.Per napísal:Táto stránka nie je dostupná
Odkaz, na ktorý ste klikli, môže byť poškodený, resp. stránka je už odstránená.
Pani pouzivate pri hrani w3 aj msi afterburner a teda presnejsie OSD s hodnotami ( cpu , gpu ... )
mam jednu anomaliu , dost mi to vadi a uz som skusil preinstalovat w3 aj komplet afterburner a stale mam to OSD v lavom hornom rohu , cele roky to mam nastavene na pravy horny roh , tak isto aj v RTSS samozrejme ale uplne to ma na haku
mam jednu anomaliu , dost mi to vadi a uz som skusil preinstalovat w3 aj komplet afterburner a stale mam to OSD v lavom hornom rohu , cele roky to mam nastavene na pravy horny roh , tak isto aj v RTSS samozrejme ale uplne to ma na haku
CPU AMD R5 5600x COOLER Be quiet! DARK ROCK PRO 4 MB MSI B450 Gaming PRO Carbon AC VGA MSI RTX 4080 Super Gaming X RAM HyperX 4x8GB 3200MHz Predator M2 Kingston NV2 M2 WD Blue 3D SSD Samsung EVO970 PSU EVGA SuperNOVA 750 CASE Fractal r4 white SOUND Logitech Z4 + HyperX Cloud Gaming GAMING MSI Vigor GK30 COMBO , DEV1S TITAN GAMER LCD Samsung Odyssey QD-OLED G8 34"
- dexterav
- Sponzor fóra gold
nastavené to máš dobre?
neviem o tom že by sa ab bil zo zkalínačom
neviem o tom že by sa ab bil zo zkalínačom
no co som cital aj na steame tak kopec ludi malo problem s w3 a afterburnerom ked mali zapnete v RTSS "Custom Direct3D support" tak to crashovalo , mne tiez aj ked mam gog verziu .
Nastavene to mam samozrejme dobre - vsetky ostatne hry su v pravom hornoom , len zaklinac nie . Zmena farby toho OSD sa aplikuje ale umiestnenie vobec .
Nastavene to mam samozrejme dobre - vsetky ostatne hry su v pravom hornoom , len zaklinac nie . Zmena farby toho OSD sa aplikuje ale umiestnenie vobec .
CPU AMD R5 5600x COOLER Be quiet! DARK ROCK PRO 4 MB MSI B450 Gaming PRO Carbon AC VGA MSI RTX 4080 Super Gaming X RAM HyperX 4x8GB 3200MHz Predator M2 Kingston NV2 M2 WD Blue 3D SSD Samsung EVO970 PSU EVGA SuperNOVA 750 CASE Fractal r4 white SOUND Logitech Z4 + HyperX Cloud Gaming GAMING MSI Vigor GK30 COMBO , DEV1S TITAN GAMER LCD Samsung Odyssey QD-OLED G8 34"
- dexterav
- Sponzor fóra gold
to custom znamná dll pre napr pre SweetFXa spol
to nemusí byť problém ab ale skorej tých knižníc, inak to nemá zmysel vôbec zapínať
to nemusí byť problém ab ale skorej tých knižníc, inak to nemá zmysel vôbec zapínať
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 18. Mar, 2014, 12:47
Cavte.poradte mi nejako prosiiim.vcera som si nainstaloval witchera s patch 1.12 a komplet datadiskami.hra ide perfektne.ale hned jak pridem na zaciatku do tej dedinky,do krcmy...v tej dedine to brutal trha.nepomaha ani zmena grafiky na low.neviem co mam robit a ako to odstranit? Mam: i5 4670k,gtx970,16g ram a hra je na ssd.
Amd R7 5800x3d = Noctua d15 = Asus strix b550f = Kingston 64gb ram 3600mhz cl18 = Rtx 4090 Phantom = Ssd: M2 WD 850x 1tb win10 + M2 WD 850x 2tb + 850 evo 2tb = Lian Li 216 black = Fany: 2x Lian Li 160mm-in + 3x Noctua a12x25-out + 2x Noctua a12x25-bottom = Asus strix 1kw aura = LG C2 42" = Per: Log g915 tkl + Log g pro wire + g440 hard + Xbox Wire Controller = Audio: Topping dx3pro+ = Mackie mr524 = AudioTechnica-a550z