Malo by to byt ~115 stvorcov. Samozrejme - nie je to final, urcite sa bude este prekreslovat napr. aj podla orientacie pozemku a aj ked budeme vycislovat jednotlive veci - ako napr. tie okna. Zatial ide o taky mockup toho co by sme chceli. Co sa tyka tej obyvacky, ano francuzske - strasne sa mi to paci
Co sa tyka izieb tam franc. asi nebudu - resp. mame v plane ist za oknarmi a predebatovat co vyrabaju ako standard a podla ceny sa bude este upravovat. Napriklad su tam aj dvere von z oboch izieb, ale to sa bude celkom urcite menit. Co sa tyka garaze, tak tam sa to nejako pokusam spravit tak, ze ak by som v buducnosti mal nahodou nejaky baby-boom tak sa to vie prestavat na izbu, no momentalne je moje babatko auticko
A ano kotol je tam pri zadveri (povodne sme tam uvazovali aj to WC, ale nakoniec bol konsenzus ze postaci jedno (pripadne sa eventuelne dorobi miesto toho satniku pri spalni). Co sa tyka tej protihlukovej steny, tak to je urcite dobry napad, dik! Vdaka aj za tipy na pozemky, vecer to skuknem.
Pripajam este jednu foto (rohove okna vo verzii bez garaze su samozrejme kravina, len nemam po ruke akurat novsiu foto)