Výber stola.

V tejto sekcii môžete debatovať skoro o všetkom ...
Používateľov profilový obrázok
stiv
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold
Dátum registrácie: Pi 16. Nov, 2012, 21:30

Re: Výber stola.

Príspevok od používateľa stiv »

Leon napísal: Stiv : ...
Ja ak by som kupoval stol tak nejaky v style hruba doska na vrch a 2 nohy v tvare obrateneho V. Sufliky a skrinky mi netreba. Ubera to miesto, je to skarede a nepotrebujem skladovat bordel v suflikoch. Hej no je bude to drahsie ako nejaky drevotrieskovy stolcel na ktorom sa osuchaju rohy a rozkyve za rok. Zatial co som mohol vidiet tie stoliky a kvalitu tak chvala bohu ze mam v oboch domoch vyrabane stoly a nabytok podla predstav / izby.

zedolsi: moj jasenovy stolik sa tiez nepohne ani za boha :D dvaja ho ani neodnesu...
.
Leon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00

Príspevok od používateľa Leon »

tak ja minimálne aspoň 2 šúflíky potrebujem. Na osobné veci, zmluvy, veci z bánk atď, ktoré proste nemám kde dať :) Skúsim tomu stolárovi keď tak len pre info napísať. Tá cena 300 bola za stôl s priestorom na PC komponenty + vyrezanie bokov na radiatory, fany, a regulátori. A ešte pod tým aj priestor na dvojité dno. + ešte aj 3 šuflíky. a celé z masívu. Jedna doska na vrchu s nožkami a dajme tomu 1 šuflíkom asi vyjde o viac lacnejšie, a aj lepšie ako tie stoly tu :)
.
zedolsi
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: St 25. Jún, 2014, 13:24

Príspevok od používateľa zedolsi »

takto vyzerá (nemám lepšiu foto len čo som našiel v PC ešte z čias štátnic) a momentálne je rozložený kvôli prerábke bytu
NTB ASUS Vivobook M3504YA AMD Ryzen 7 7730U, RAM 16GB, 1TB PHONE iPhone 13 PRO - 256GB Watch Series 7 (45mm)
Leon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ

oooo pekne vyzerá :) len ja by som chcel bez toho vysúvania na klávesnicu,.... preto by som chcel aj stôl do max tak 74-75cm výšky. Aby bol pohodlne na lakte.

btw tá pištol čo? :D
.
patro16
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ne 12. Aug, 2007, 08:00

Príspevok od používateľa patro16 »

a neskusal si pozerat bazos? niekdy sa tam objavia slusne kusky za velmi prijatelne ceny.

alebo nerusia sa u teba v okoli nejake banky/kancelarie atd.? ja som tak kupil stol+kontajnery v top stave ked rozpredavali majetok jednej banky za uplne smiesnu sumu 110€ vid. link nizsie. stol bol vyrobeny na mieru v Aj produkty a je to naozaj podstiva kovova konstrukcia(plech 2.7mm + nohy 6.2mm +3cm vrchna doska, ma aj zlab na kable+je tam mozne aj zabudovat rovno 6x zasuvky) ze na nom mozem aj tancovat, mozno jedina nevyhoda ze je fest tazky.
http://pretaktovanie.zoznam.sk/viewtopi ... 0#p1204240
Naposledy upravil/-a patro16 v Ut 12. Jan, 2016, 22:21, upravené celkom 1 krát.
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i7-4790K@4,5Ghz
Cooler: Noctua NH-D15 chromax.black+NT-H1
MB: MSI Z97 PC Mate
RAM: Kingston HyperX Fury Black 1866Mhz CL10 16GB kit
GPU: iGPU
SSD: Samsung 850 EVO 250GB
HDD: Seagate SV35 1TB 64MB cache+Cooler: SCYTHE SQD-1000 QUIET DRIVE
DVD: Lite-On iHAS124 (xbox 360 XGD3 ready)
PSU: Enermax Platimax 500W
Case: Corsair Vengeance C70 Military Green
+outtake: Noctua NF-A15 PWM + NF-S12A PWM, intake: 2x Noctua NF-S12A PWM
Monitor: AOC Q3279VWFD8 & HP ZDisplay Z27i
Periferie: Microsoft Sidewinder X4 SK, A4tech XL-750BK
Printer: HP LaserJet 1018
NB: ACER TravelMate 5760G >CPU: Intel Core i5-2520M, RAM: 2x4GB 1600MHz, GPU: HD3000 + Nvidia Optimus GT520M, HDD: WD Scorpio Blue 750GB 5400rpm, SSD: Intel 520 180GB
Mobile: Samsung Galaxy A52 5G
Car: KIA Ceed HB MY22 LUNAR
zedolsi
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: St 25. Jún, 2014, 13:24

Príspevok od používateľa zedolsi »

bol som strielať (trošku ventilovať hlavu pred štátnicami) tak som šiel čistiť ;)

to vysúvanie na klávesnicu idem dať dole aj ja lebo nemôžem zasunúť pod stôl stoličku čo mi začína vadiť nakoľko už nebude pred stolom tolko miesta ako doteraz, nedomyslel som to keď som objednával stoličku :D
NTB ASUS Vivobook M3504YA AMD Ryzen 7 7730U, RAM 16GB, 1TB PHONE iPhone 13 PRO - 256GB Watch Series 7 (45mm)
Leon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ

patro : mne ani tak nešlo o problém zohnať stôl. Chcel som len tak všeobecne tu takto pokecať. Že aké máet stoly atď. že možno mi padne ešte do oka niečo čo som prehliadol :)
.
GASPi
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Pi 01. Jún, 2007, 08:00

Príspevok od používateľa GASPi »

Skus pozriet Hobis stoly (maju rozne varianty). Mam tuto znacku doma aj v praci a som nadmieru spokojny.
CPU: Intel Core i5-4670K (3,4GHz@???), CPU cooler: Cooler Master Hyper 212+ EVO, MB: ASUS Z87-A, GPU: MSI GeForce GTX 1080 Ti GAMING X, DDRAM: 2x4GB Kingston DDR3 1600MHz CL9 HyperX X2 Grey Series, SSD: CRUCIAL M4 256GB + SAMSUNG 850 EVO 500GB HDD: SAMSUNG HD501LJ 500GB SATA, DVD-RW: ASUS DRW-24B1ST, SOUND: ASUS Xonar Phoebus + Logitech Z-2300 + Sony MDR-1RBT, CASE: Fractal Design Define R5 Blackout, PSU: EVGA SuperNOVA 750 G2, LCD: 34" Xiaomi Mi Curved Gaming Monitor
BattleTag
STEAM
Leon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ

myslíš tieto ? http://www.hobis.cz/sk/
.
GASPi
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Pi 01. Jún, 2007, 08:00

Príspevok od používateľa GASPi »

Ano, aj na bazosi som videl par kuskov.
Su rozne rady a varianty (pripadne pozri obrazky, kedze tie technicke nakresy su nic moc).

EDIT:
Konkretne teraz sedim za tymto http://www.hobis.cz/sk/kancelarske-stol ... cm-cs-1600
Ak chces aj zasuvky, treba dokupit kontajner.
Inak v nohach mam kabelaz + zospodu su uchyty na kable, cize na zemi mam cisto.
CPU: Intel Core i5-4670K (3,4GHz@???), CPU cooler: Cooler Master Hyper 212+ EVO, MB: ASUS Z87-A, GPU: MSI GeForce GTX 1080 Ti GAMING X, DDRAM: 2x4GB Kingston DDR3 1600MHz CL9 HyperX X2 Grey Series, SSD: CRUCIAL M4 256GB + SAMSUNG 850 EVO 500GB HDD: SAMSUNG HD501LJ 500GB SATA, DVD-RW: ASUS DRW-24B1ST, SOUND: ASUS Xonar Phoebus + Logitech Z-2300 + Sony MDR-1RBT, CASE: Fractal Design Define R5 Blackout, PSU: EVGA SuperNOVA 750 G2, LCD: 34" Xiaomi Mi Curved Gaming Monitor
BattleTag
STEAM
sh4d0wko
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ut 08. Dec, 2009, 17:21

Príspevok od používateľa sh4d0wko »

ja som si raz kupoval stol v jysku, taky sunt ale myslel som ze bude stacit, stal okolo 80 eur tento: http://cdn3.jysk.com/getimage/web.large/51664... drevotrieska buk nech ladi k izbe... no bol to totalny shit, kreslom som sa nevedel zasunut tj po stranach ked som sa snazil zasucvat kreslom som tie vnutorne dosky odbil totalne... pri skladani jeden kolik nevosiel uplne dnu co som si nevsimol a prerazil pracovnu dosku ktora mala len 1cm :D povch nebolo lamino/pvc doska ale papierom potahovana, tj ak som polozil mokry pohar tak sa ukazal kruh ktory uz nezmizol (kedze to vpilo vodu)... proste otras...

potom som sa nasral, pokukal par dodavatelov, a nasiel som dodavatela ktory mi narezal dosky lamino 16mm drevotrieska buk... suflik som si nechal z toho stareho, len som tam vymenil prednu dosku sufliku, z ocom sme to behom par hodin zbuchali, ohranoval som to (pracovnu dosku som si nechal ohranovat u nich tou tvrdou pvc doskou) a ficim na tom do teraz... velkostou mi to postacuje bohato... mam na tom 2x 24" monitory + repro microlab b77 atd... cena? 25€ aj so skrutkami, hranovacou paskou atd... do tych 100€ by sa dal spravit masivnejsi vacsi stol (no mne tento postacuje bohato)

fotku mam len tuto jednu ktoru som fotil ked sme to zmontovali, na fotke vyzera malicko no relane je vacsi https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/ ... 24bdff0222
Leon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ

hentie presne stoly ako si dal prvý odkaz som poväčšine pozeral, že aké sú vymoženosťami nabalené atď. stojany na monitory, skrinky, na tlačiareň atď,... a ono su to vlastne úplne hovna :D asi fakt písnem nejakému stolárovi, nech mi zbúcha nejakú dosku,... niečo podobné ako písal Stiv. pod to súflík ako máš ty a bude najideálnejšie. Lebo keby sa mi to doma rozletelo. tak za seba neručím :D
.
pepa321
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Ne 12. Júl, 2009, 10:18

Príspevok od používateľa pepa321 »

Neviem aké rozmery hľadáš, ale minulý rok som riešil stôl. Chcel som ho bez tej vysúvacej veci a bez šuflíkov, čiže to najjednoduchšie. Keďže si z KE, tak choď do nábytku Luna, je to v tej budove oproti Galérii na poschodí. Oni majú na výber nejaké tie stoly, ale čo je hlavné, majú kontakt na stolára, ktorý vie spraviť stôl za pár korún.

http://www.nabytokluna.sk/doc/102.pdf na poslednej strane, ten písací za 71€

Mali ho aj na predajni (verzia zasadacia; majú na ňom pokladňu). Nepáčila sa mi ale hrúbka vrchnej dosky, čo však nebol vôbec problém. Stolár mi tam dal 25mm, čo mi úplne postačuje. Cena bola, ak si dobre pamätám 76€. Dostal som k tomu aj kolíky, lepidlo, skrutky a neviem čo ešte. Čiže veľká spokojnosť. Ak chceš šúflíky, tie by som riešil zvlášť.
i5 4690K | EVGA GTX 750 Ti FTW | 16GB Crucial Ballistix | MSI Gaming 5 | Samsung 850 250GB | WD 1TB Blue | Corsair CS450M | Fractal Define R4 White | G502 Proteus Spectrum | Audio-Technica ATH-M40x | SoundMAGIC ES18S
Erazer
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: St 11. Aug, 2010, 11:00

Príspevok od používateľa Erazer »

GASPi napísal: Konkretne teraz sedim za tymto http://www.hobis.cz/sk/kancelarske-stol ... cm-cs-1600
Ak chces aj zasuvky, treba dokupit kontajner.
Inak v nohach mam kabelaz + zospodu su uchyty na kable, cize na zemi mam cisto.
Tiež ho mám v práci a je super. Pevný,stabilný, nic nevŕzga. Zháňam ho aj domov len sa ho snažím nájsť na bazoši lebo tam idú síce veľmi zriedka na Slovensku ale za 90-100€ Najlepší stôl za akým som sedel :good:
PC: Ryzen7 7800X3D, ASUS ROG STRIX B650E-E GAMING WIFI, G.SKILL 32GB DDR5 6000MHz CL30 Trident Z5,ASUS TUF RTX 4070, Kingston KC3000 2TB, Corsair RM850x, Jonsbo D41,Noctua NH-U12A Chromax Black, 7xNF-A12x25 black
Audio: GSP 500+GSX 1000 Notebook: Lenovo P50,Phone:GalaxyS21,
Diablo III battletag: Sorrow#2622, Star Citizen Handle: Erazer1
Vytvorte si účet v Star Citizen pomocou tohto ref. linku a získajte 5,000 in game kreditov zdarma
>>> STAR-K3QT-JHMS<<<
Chris
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa Chris »

LtK napísal:Ja mozno trochu offtopic, bo ja mam stol vlastnej konstrukcie 2x18mm drevorieska na sebe z baumaxu + 4 nozky z ikea.
Ale robi sa to aj pri inych znackach.
Ak nie su bocne a vrcha strana chranene jednym kusom povrchu, t.j. kazda stana zvlast, tak sa to vplyvom potu/vody deformuje. Vznikaju tam medzery, vrch sa vyhne dohora, bok odpadne. Atd.
Kto by nepochopil, nech skusi dat drevotriesku do vody ako napuci...
ktore nohy si zobral z ikea ? tie po 20e/ks ci 4e/ks ? Ak tie lacnejsie, boli dostatocne stabilne ? Lb tak isto planujem aj ja.
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs

Návrat na "Debata o všetkom"