Politicka debata
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Re: Politicka debata
cely kazimir ci kazi mier, je na smiech ... fakt taketo resty uz nemaju obdobu... ten web uz stal take miliony euro a pracujem s tym casto,tolko chyb a hlavne nefunkcnosti ,to clovek by az neveril...
tak ale ludom je to jedno prokuratorovi je to jedno..
a vsetko je vlastne vramci zakona
no nezaplatit 24centovy nedoplatok je na exekuciu domu.. (obrazne povedane)
keby szco ci sro ci po ci fo zaplati 35 litrov za 15sekundove video, ktore videlo 50 ludi, tak by ho dali do basy za nadmerny odpocet a danovy podvod..
hold vlada moze vsetko.
a vsetko je vlastne vramci zakona
no nezaplatit 24centovy nedoplatok je na exekuciu domu.. (obrazne povedane)
keby szco ci sro ci po ci fo zaplati 35 litrov za 15sekundove video, ktore videlo 50 ludi, tak by ho dali do basy za nadmerny odpocet a danovy podvod..
hold vlada moze vsetko.
ja to video neviem ani na YT najst..
mozno verzia s tagmi by bola za extra priplatok
mozno verzia s tagmi by bola za extra priplatok
Spoiler: ukázať
sumarizovany zoznam rozkradaciek Smeru: https://dennikn.sk/blog/pan-fico-dajte- ... it-box-top
A to su veci naco sa prislo. Pri predstave, ze je to par precent z celkovej zlatej zily ktora ide spravnym smerom mi prichadza nevolno. Tu uz ludia rezignovali totalne. 50 rokov cervenych kmerov, nacisto zmenili myslenie v ludoch (vidim na mojich rodicoch). Po 89 sa nezmenilo absolutne nic akurat sa mohli vytvorit strany kde kmeri nadalej pracuju a nemaju zaviazane rucicky rusmi. A takto si pripravovali od 89 piesocek vyvoleny kmeri az do vyslednej podoby.
Ustavu mame zmenenu, uz len vyhrat volby ustavnou vacsinou a nastane tu raj na zemi aky nikdo nevidel. Asi si zacnem zbierat zbrane do kumbalu. V 89 ste mali vesat na lampy vstekych pohlavarov, najvyssich sudcoch, a stbakoch. Kto da toto so poriadku ja netusim. Ja som presvedceny ak by sa tu tolko vela nekradlo ako teraz, netreba nam ani eurofondy. Kde je socialna politika tak to smeruje do analu. Vid teraz europa, totalne mimo realitu zijuci politici, ktory uz nevedia kde je realita. Zase si to odsere europa ze? Sak uz nejako dlho sa mame dobre tu v EU, tak asi potrebujeme opat po cunakoch aby sme zistili co sme nasou necinnostou sposobili.
Ustavu mame zmenenu, uz len vyhrat volby ustavnou vacsinou a nastane tu raj na zemi aky nikdo nevidel. Asi si zacnem zbierat zbrane do kumbalu. V 89 ste mali vesat na lampy vstekych pohlavarov, najvyssich sudcoch, a stbakoch. Kto da toto so poriadku ja netusim. Ja som presvedceny ak by sa tu tolko vela nekradlo ako teraz, netreba nam ani eurofondy. Kde je socialna politika tak to smeruje do analu. Vid teraz europa, totalne mimo realitu zijuci politici, ktory uz nevedia kde je realita. Zase si to odsere europa ze? Sak uz nejako dlho sa mame dobre tu v EU, tak asi potrebujeme opat po cunakoch aby sme zistili co sme nasou necinnostou sposobili.
ZDROJ: Seasonic G Series 550W GOLD MB: ASUS TUF Gaming B550-PLUS WI-FI II CPU: Ryzen 5 5600@4,6 GHz cooled by NOCTUA NH-U12F RAM: 2x8 GB Crucial Ballistix Black 3600MHz cl16 VGA: Sapphire Pulse RX 5700 8 GB + 2x Noctua NF-A12x15 Chromax PWM HDD: Samsung SSD 860 EVO 500GB + Kingstone SSD Now 64GB + 1TB WD Caviar Blue WD10EALS SOUND: Asus Xonar DX MONITOR: 34" LG 34UM68 DRIVING WHEEL: Logitech G25 RECEIVER: KINO: Yamaha RX-V557 + CANTON set 5.0 GLE series + subwoofer VELODYNE VX-10 STEREO: ONKYO A-5VL + Tannoy M1 HEADPHONES: Superlux HD330, Focal Sphear, Soundmagic e50 + LG V30 TV: Plazma P50X60 R.I.P. now TX-P50UT50
nuz, ja nemam vestecku gulu, ale viem, ze SR bud zanikne (a zoberu nas madari, cesi alebo poliaci), uvidime kto bude hlupejsi.
alebo si nas rozdelia, proste SR ako take, je v prdeli, koniec, bodka.
a co uz sa to stane obcianskou vojnou, alebo politicky, to je fuk. ale pekne to nebude.
nuz ale ako sa pisalo, cela EU je na hlavu, tolko byrokracie, proste koniec.. tomu sa hovori singularita.. alebo Babylon
mna skor zaujima, ako je to mozne, ze hentam je 150 polozkovy zoznam, to neexistuje prokurator ktory by sa toho chytil ?
alebo oni sa chytaju zasadne len "nelegalnych altankov o rozmere 2x2 metre na sukromnom zdanenom pozemku" ?
alebo si nas rozdelia, proste SR ako take, je v prdeli, koniec, bodka.
a co uz sa to stane obcianskou vojnou, alebo politicky, to je fuk. ale pekne to nebude.
nuz ale ako sa pisalo, cela EU je na hlavu, tolko byrokracie, proste koniec.. tomu sa hovori singularita.. alebo Babylon
mna skor zaujima, ako je to mozne, ze hentam je 150 polozkovy zoznam, to neexistuje prokurator ktory by sa toho chytil ?
alebo oni sa chytaju zasadne len "nelegalnych altankov o rozmere 2x2 metre na sukromnom zdanenom pozemku" ?
- jergus
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 03. Aug, 2006, 02:00
jedine VOJNAdargy napísal:Kto da toto do poriadku ja netusim.
keby bola na slovensku vlada ktorej ide o prosperujuci suverenny stat a tato vlada by nekradla, ludia by isli do dochodku v 55tke a kazdemu dochodcovi by piplo mesacne 1500 eciek na ucet.
za to ako to tu vyzera by bol adekvatny trest postavit vsetkych politikov ministrov aj s ich rodinami k muru a zostatnit im vsetky majetky.
Abraham Lincoln oslobodil vsetkych ludi, ale az Samuel Colt ich zrovnopravnil
len skoda, ze ani po tej vojne to nebude ine, nabehne par parazitov a zas sa toci to iste koleso stastia...
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Na to nema ani Svajciarsko.jergus napísal:keby bola na slovensku vlada ktorej ide o prosperujuci suverenny stat a tato vlada by nekradla, ludia by isli do dochodku v 55tke a kazdemu dochodcovi by piplo mesacne 1500 eciek na ucet.
- jergus
- Používateľ
fau:
za jedno ojro je kurz 1,086chf, cize od 1080 do 2160 eciekVo Švajčiarsku sa výška dôchodku aktuálne pohybuje, v závislosti od predchádzajúceho príjmu, od 1175 do 2350 švajčiarskych frankov. Dolná hranica sa týka priemerných ročných príjmov do 14.100 CHF, horná je limitom pri príjmoch nad 84.600 CHF. Dôchodky sú vo Švajčiarsku zdaňované, nie však jednotne, spôsob je rôzny podľa jednotlivých kantónov.
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Nie ze by ma nieco do toho bolo, nie som ani admin, ani MOD. Ale tie vyblitky, co tu pise jergus su v ramci pravidiel fora?
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 31. Jan, 2009, 00:41
jergus: pri "minimalne mzde" vo svajciarsku cca. 2000 CHF to su teda nic moc dochodky, hadam aj horsie ako u nas (v pomere k platom). Predpokladam vsak, ze sa jedna o dochodky ako z nasho 1. piliera.
FVE 12.45 kWp V/Z
zase hrusky s jablkami? 1000 eur vo svajciasku neznie vobec ako rozpravka. ono to tam je dost veci troska drahsich ako u nas.
| Intel Core i5-2500K @ 4,5GHz + NOCTUA NH-D14 | ASUS P8P67 | 2x4GB Kingston 1333 CL9 | ZOTAC 1060 6GB | Samsung 850 250GB | SeaSonic X-560 | Fractal Design Define R3 BlackPearl | BenQ BL2420PT | Lenovo Explorer | ZOWIE EC1-A | TAITO | SideWinder X4 | Playseat Challenge | Logitech DFGT |
MBP 13" A1502
MBP 13" A1502
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Ono ja som reagoval hlavne na ten vek odchodu do dochodku v 55-ke. Na to nema ziadny stat na svete. Absolutne ziaden. Ani arabi s obrovskymi loziskami ropy.
- jergus
- Používateľ
na to by mal kazdy stat na svete, keby politici nekradli.faugusztin napísal:Ono ja som reagoval hlavne na ten vek odchodu do dochodku v 55-ke. Na to nema ziadny stat na svete. Absolutne ziaden. Ani arabi s obrovskymi loziskami ropy.