Práca na Lízing
Práca na Lízing
Zdravím som zamestnaný ale chem zmeniť prácu jedná sa o pozíciu v Telekom presnejšie call centrum.Lenže firma obsadzuje formou personálneho lízingu.Máte s tým niekto skúsenosť ??? Ak som správne(asi) čítal budem pracovať pre agentúru a tý ma hodia do nejakej spoločnosti.Ale otázka znie čo ak budem pracovať v tom call centre a budú ma cheť poslať do inej spoločnosti/fabriky ??? Budem musieť meniť prácu ?? alebo budem musieť súhlasiť ???
Ďakujem za odpovede
Ďakujem za odpovede
Re: Práca na Lízing
no hej..
personalna agentura najskor pouziva formu personalneho lizingu. Si vedeni ako agenturny zamestnanec, ale vyplata ti ide normalne a agentura dostane za teba peniaze od firmy.
kdezto pracovna agentura odhryzne z tvojej vyplaty.
A ano.. mozu ta hocikedy prehodit na pozicii. Lebo ty mas zmluvu s agenturou, nie so zadavatelskou firmou.
Ak sa ti to nebude pacit, novu poziciu mozes samozrejme odmietnut.
personalna agentura najskor pouziva formu personalneho lizingu. Si vedeni ako agenturny zamestnanec, ale vyplata ti ide normalne a agentura dostane za teba peniaze od firmy.
kdezto pracovna agentura odhryzne z tvojej vyplaty.
A ano.. mozu ta hocikedy prehodit na pozicii. Lebo ty mas zmluvu s agenturou, nie so zadavatelskou firmou.
Ak sa ti to nebude pacit, novu poziciu mozes samozrejme odmietnut.
to su mi veci
jedna radost pracovat v takom svete
ked uz do call centra treba dohadzovat (a brat za to percetna), tak zbohom svet taky aky sme ho poznali..
jedna radost pracovat v takom svete
ked uz do call centra treba dohadzovat (a brat za to percetna), tak zbohom svet taky aky sme ho poznali..
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
a to je podla teba nejaka novinka?
Toto si pamätam ešte keď som chodil na strednú a to je pekných 8 rokov )
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
je to uplne normalny postup, bohuzial.
Jediny rozdiel pre teba je ze ti stravace donesie agentura a nie T com.
V podstate je to pre teba vyhoda v tom ze vsetko nahlasujes agenture a tej je vsetko v podstate jedno (PN, P atd), a teda tvoj manager ta nemoze kontrolovat nie je tvoj zamestnanec
Mozu ta vyhodit kedy chcu ako nepotrebneho.
Viac premyslaj o tej praci, budu na teba tlacit hluposti, targety atd, meno zamestnavatela ta bdue trapit najmenej Ale drzim palce a hlavne pevne nervy. Popripade ak vies po anglicky napis SS a mozno nieco lepsie zozenieme rovno.
Jediny rozdiel pre teba je ze ti stravace donesie agentura a nie T com.
V podstate je to pre teba vyhoda v tom ze vsetko nahlasujes agenture a tej je vsetko v podstate jedno (PN, P atd), a teda tvoj manager ta nemoze kontrolovat nie je tvoj zamestnanec
Mozu ta vyhodit kedy chcu ako nepotrebneho.
Viac premyslaj o tej praci, budu na teba tlacit hluposti, targety atd, meno zamestnavatela ta bdue trapit najmenej Ale drzim palce a hlavne pevne nervy. Popripade ak vies po anglicky napis SS a mozno nieco lepsie zozenieme rovno.
- lezgy
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
- Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
nj
personalka zamestnava
telekom si osobu len prenajima ako sluzbu,
neplati nic, vydaj do nakladu, ziadne odvody, tak nejako?
personalka zamestnava
telekom si osobu len prenajima ako sluzbu,
neplati nic, vydaj do nakladu, ziadne odvody, tak nejako?
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH
2, HP 4330s
2, HP 4330s
Ano, plati na hlavu nejaku sumu na fakturu, to je vsetko. Ta suma je samozrejme väcsia, ako celkove naklady na zamestnanca vratane odvodov, plus zisk lizingovky. Ale ak zamestnanca o mesiac nechcu, nepride. To je tak, ked mame socialny zakonnik prace a firmy radi radsej zaplatia viac, aby to obisli.
- lezgy
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
- Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
myslim ze cela rvhp ho ma taky isty,,,,
min rozdiel?
min rozdiel?
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH
2, HP 4330s
2, HP 4330s
- dendroid
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Toto by som ako výhodu teda nevidel. Manager ťa kontrolovať nepotrebuje, ozve sa agentúre rovno, že veľa vymeškávaš a máš po robote.Jednoduska napísal:je to uplne normalny postup, bohuzial.
takto to funguje vsade zahranici.. hold kapitalizmus.. ja s tym osobne nesuhlasim...
Spoiler: ukázať
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
podla poslednej novely zakonnika prace mozes na lizing pracovat max 2 roky. takze podla fica mas dve moznosti: bud sa stanes kmenovym zamstnanom alebo ta vyje*bu
Spoiler: ukázať
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
To hladam kukuricku v hovne, system je to na hovno a umelo vytvara nic nerobiace pracovne pozicie no aspon sa v tom snazim najst nieco co vie clovek "vyuzit".dendroid napísal:
Toto by som ako výhodu teda nevidel. Manager ťa kontrolovať nepotrebuje, ozve sa agentúre rovno, že veľa vymeškávaš a máš po robote.
manazeris si nemoze dovolit stazovat sa ze vymeskavas vela ak to mas na PN, aj ked na SVK je vsetko mozne to je pravda.