Grand Theft Auto V (GTA V)
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Re: Grand Theft Auto V (GTA V)
a neni ti potom lepsie radsej kupit xbox one ? ked len koli gta :X
- dendroid
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Nie, pretoze PC uz mam a nie som zvyknuty na gamepad. Snad postaci kupit VGA a RAM.
FPS som nikdy presne nemeral. Vzdy si nastavim tak, aby mi hra pocitovo nesekala a hrala sa pohodlne. Momentalne mi to stiha aj ked lietam nizko so stihackou po meste. Tak isto multiplayer fici uplne v pohode, pokial tam niekto nezacne masovo spawnovat lietadla.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
- dendroid
- Sponzor fóra gold
A ake mas vytazenie grafickej pamate ? Pripadne nevie mi niekto povedat, kolko VRAM si to popyta pri 1400*900 respektive 1280 na 1024 a povedzme high nastaveniach ?
Ak sa dobre pamatam, tak som nejakych 100 MB cez limit, ale nemám problémy s prepadmi. Aj na 560Ti som mal nastavené trochu cez a stíhalo to.
Skúsim sa večer dostať k PC a spravím screen z nastavení, ale nič nesľubujem. Čaká ma ešte varenie na zajtra
Skúsim sa večer dostať k PC a spravím screen z nastavení, ale nič nesľubujem. Čaká ma ešte varenie na zajtra
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
potreboval by som radu kedze som to nedokazal vygooglit...ako si mam do auta sadnut ako spolujazdec v GTA online? kamos pristal s vrtulnikom a nech som sa snazil akokolvek vzdy som ho vyhodil z miesta pilota (v aute sofera) na klavesnici som niekde cital ze treba podrzat "F" ale nefungovalo to...taktiez aj na x360 gamepade sa mi to akosi nedarilo...da sa nasadnut ako spolujazdec alebo mam len mľandrave prsty?
ale ja chcem nasadnut ako spolujazdec, cize ked stlacim tak vyhodim sofera a sadnem si za volant ja...ale ja chcem ako spolujazdec
- dalat
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: So 04. Aug, 2007, 08:00
Ten kamos to musi povolit vo svojom interaction menu, bud Ti povoli iba spolujazdca, ale ze mozes aj soferovat jeho autaEnergetik napísal:ale ja chcem nasadnut ako spolujazdec, cize ked stlacim tak vyhodim sofera a sadnem si za volant ja...ale ja chcem ako spolujazdec
Ako pisu vyssie, treba prist ku konkretnym dveram a stlacit F, nedrzat.
vyskusane a potvrdene ze mate pravdu diky za radu...asi som vela vymyslal ked som ku nemu sadal
ak by si ma chcel niekto pridat tak som JonathanSVK
ak by si ma chcel niekto pridat tak som JonathanSVK
Aaa skoro som zabudol, vcera som si dal chvilu GTA Online a pozrel som tu pamat. Tak vytazenie mam 2308 z 2048 MB, cize 260 MB cez limit. Ide to v pohode na GTX960.
Inak nestretavate sa s tym, ze by vas droplo zo servera zrovna vo chvili ked niekomu robite zle? Uz sa mi viac krat totiz stalo, ze som robil misiu Hot property a nevedeli ma dat viaceri dole a zrazu mi vypisalo, ze sa vsetci odpojili, misia pravdaze skoncila. Vcera som opat niekomu liezol do kapusty a nejako si somnou nevedeli dat rady a zrazu opat vsetkych vyhodilo. Trochu mi to pripomina stary Warcraft 3 a Custom Kick
Inak nestretavate sa s tym, ze by vas droplo zo servera zrovna vo chvili ked niekomu robite zle? Uz sa mi viac krat totiz stalo, ze som robil misiu Hot property a nevedeli ma dat viaceri dole a zrazu mi vypisalo, ze sa vsetci odpojili, misia pravdaze skoncila. Vcera som opat niekomu liezol do kapusty a nejako si somnou nevedeli dat rady a zrazu opat vsetkych vyhodilo. Trochu mi to pripomina stary Warcraft 3 a Custom Kick
- dendroid
- Sponzor fóra gold
Vďaka za info.
Ostáva ešte vyriešiť, akú verziu mám kúpiť. Krabicová obsahuje DVD, no ide to stiahnuť aj z Rockstar serverov ? Steam by bol asi pohodlnejší, no ku krabicovej je aj mapa a je to aj niečo hmotné
Ostáva ešte vyriešiť, akú verziu mám kúpiť. Krabicová obsahuje DVD, no ide to stiahnuť aj z Rockstar serverov ? Steam by bol asi pohodlnejší, no ku krabicovej je aj mapa a je to aj niečo hmotné
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
škoda, že xgames už nepredávajú čisto krabičky k hrám, tak by si kúpil kľúčik a osobitne krabičku (v podstate aj s DVD vo vnútri) a mal by si pamiatku
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305