Zdravím,
Chcem sa spýtať aké cloudové úložisko používate? Ja požívam onedrive 25 GB.
Ale chcem nejaké ktoré má 100 GB free jedno som našiel ale nejak sa mi nedari uploadnuť...
Plánujem tam ukládať zašifrované bitové zálohy systémov napr. také XP, win 7 a možno win 10 ak boh dá
A ešte jedna doplňujúca otázka win XP a 64 bit na 2 GB RAM má to zmysel alebo nie? Viem že 2 GB a 64 bit systém nejde pri tých novších ako je vista, 7 a vyššie.. Ale radšej 32 bit?
Aké cloudové uložisko?
Re: Aké cloudové uložisko?
XP pri 64-bit je nezmysel nehladiac na RAM..
No Onedrive daval take bonusy +100GB a pod za kliknutie na link a podobne.
Skus google disk, alebo potom mas mega.co.nz ale myslim ze nai jedno ti neda 100GB za free.
No Onedrive daval take bonusy +100GB a pod za kliknutie na link a podobne.
Skus google disk, alebo potom mas mega.co.nz ale myslim ze nai jedno ti neda 100GB za free.
64-bit XP je totalny paskvil.. a to som slusne povedal... Mam dokonca pocit, ze tam 32-bit aplikacie ani nefunguju (poriadne)..
Spoiler: ukázať
tiež som videl že na xp 64 sa väčšinou nadáva... tak dobre 32 bit vybavené.
Áno ale to bolo dávno ale to bolo myslím len na rok? alebo tak nejak.. Môžem byť rád za tých 25 GB čo mám lebo som sa davnejšie registroval inak by som mal iba 5 asi.
Mega je ok tiež som nad tým uvažoval myslím že tam ponúkajú 50 GB free aj celkom rýchly download má.
Áno ale to bolo dávno ale to bolo myslím len na rok? alebo tak nejak.. Môžem byť rád za tých 25 GB čo mám lebo som sa davnejšie registroval inak by som mal iba 5 asi.
Mega je ok tiež som nad tým uvažoval myslím že tam ponúkajú 50 GB free aj celkom rýchly download má.
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
kup si ale terovy wd live disk a mas vystarane
asi tak.. spravit si tam particie, a mozes si tam pohadzat zalohy pripadne cele image s napr clonezilla alebo easeus, alebo acronis, a uz si len budes vyberat ze ktory image restornut. ak ti ide o to.. alebo to mas len instalacne CD/DVD co chces zalohovat?
Ne ja to chcem online v cloude. Našiel som jeden Degoo a ten je divný nedarí sa mi tam čokoľvek nahrať
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
tu mas link na disk, ktory ti na onedrive prida 200gb..
https://www.alza.sk/seagate-backup-plus ... d=18851905
tiez som chcel na cloudove uloziska dat zalohy systemov, lenze tam je obmedzenie na 2gb, a neviem si predstavit, co potrva upload 30gb nejakeh systemovej zalohy - proste je to nezmysel.. za rok dva su aj tak programy stare, a ziada sa nielen cisty install ale aj nove programy v pripade problemov.
https://www.alza.sk/seagate-backup-plus ... d=18851905
tiez som chcel na cloudove uloziska dat zalohy systemov, lenze tam je obmedzenie na 2gb, a neviem si predstavit, co potrva upload 30gb nejakeh systemovej zalohy - proste je to nezmysel.. za rok dva su aj tak programy stare, a ziada sa nielen cisty install ale aj nove programy v pripade problemov.
200GB len na 2 roky, ale každopádne stačí..
škoda že som o ňom nevedel skôr, kupil som WD... je medzi WD a Seagate nejaky veľky rozdiel? realna rychlosť, poruchovosť?
škoda že som o ňom nevedel skôr, kupil som WD... je medzi WD a Seagate nejaky veľky rozdiel? realna rychlosť, poruchovosť?