Star Citizen
- paranoid.asian
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Feb, 2009, 16:37
Re: Star Citizen
Nechápem čo na tom trvá pridlho ? Veď tu ide o vývoj od piky + modifikáciu celého CRY enginu nakoľko nepodporoval sám o sebe fyziku vesmírneho sim. Áno začali pred 3ma rokmi...v garáži a bolo ich 5... Čiže rok len dávali dokopy tím.Za 3 roky ich je viac ako 250. Každý by to už chcel mať ale pri projekte takéhoto rozsahu to proste nejde. Tu sa nerobí jedna hra ale AAA single titul a kompletné MMO. Každý na to pindá podľa mňa len preto lebo sa to nekuchtí niekde za zavretými dverami, ale sú dosť otvorení komunite a popritom si to dovolia ešte aj predávať. A za aké sumy och. Teraz to nemyslím osobne, a už vôbec na lolqa ale najviac na to pindajú ľudia ktorí do toho nedali ani cent a keď im dáš možnosť si to zadarmo vyskúšať tak sú ešte nasratí koľko je v tom bugov blato v hlave podľa mňa. Veď je to pre alpha preboha. Do žiadnej hry som v živote toľko neinvestoval ako do tejto a hlavne v takejto fáze. Ale niesom sklamaný z toho že to dlho trvá. Keď si pozrieš prvý post bol som optimista a už to podla neho malo byť vonku...neni ani z ďaleka. A vôbec mi to nevadí Veľa sa podľa mňa pohne ak boh dá a tento rok skutočne vydajú SQ 42...bodaj by
PC: Ryzen7 7800X3D, ASUS ROG STRIX B650E-E GAMING WIFI, G.SKILL 32GB DDR5 6000MHz CL30 Trident Z5,ASUS TUF RTX 4070, Kingston KC3000 2TB, Corsair RM850x, Jonsbo D41,Noctua NH-U12A Chromax Black, 7xNF-A12x25 black
Audio: GSP 500+GSX 1000 Notebook: Lenovo P50,Phone:GalaxyS21,
Diablo III battletag: Sorrow#2622, Star Citizen Handle: Erazer1
Vytvorte si účet v Star Citizen pomocou tohto ref. linku a získajte 5,000 in game kreditov zdarma
>>> STAR-K3QT-JHMS<<<
Vytvorte si účet v Star Citizen pomocou tohto ref. linku a získajte 5,000 in game kreditov zdarma
>>> STAR-K3QT-JHMS<<<
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Ale preco to nemozu robit tak, ze proste nevypustia hned naraz vsetko, ale budu to pridavat postupne. Roberts ma moc velke oci, sa mi zda.
Ved tam chcu tisic featur naraz. Takto je 1000x vacsia sanca, ze pri vydani ta hra nebude poriadne fungovat, lebo sa tam vsetko bude drbat. Vysledkom bude fail, problemy, znechuteni zakaznici.
Kludne by stacilo aby spravili najprv daco ako byval Freespace - single arkadova kampan bez kadejakych blbin navyse - ziadne EM polia, sledovanie emisii, pokrocila fyzika, ktora je dobreze nie na urovni atomov....a tak. A postupne by pridavali dalsie featury. Ak sa objavia bugy, je takto jednoduchsie opravovat. Takto existuje Elite a nema ziadne vacsie problemy.
Ale ked to vydaju vsetko naraz, ako som pisal, zrazu tam vyskace 20 tisic bugov, na ktore sa testami neprislo (a nikdy sa ani nepride, lebo murphyho zakony a ludska omylnost) a nebudu vediet kam skorej skocit. Bojim sa ze hra bude pol roka po vydani nehratelna.
Vid co vystraja ubisoft s kvalitou svojho softwaru, cakam ze to bude oproti SC este slaby odvar.
Ale nie, oni sa budu teraz X rokov drbkat so serepetickami zaujimavymi pre zlomok hardcore no-liferov, ktori to budu drtit 24/7.
Som zvedavy kto normalny bude schopny obsluhy tych neviem kolkych doplnkovych systemov co tam chcu napchat...a este ich simulovat. Nieze by vypustili hru v normalnom stadiu, aby umlcali 80% hracov, ktori nepozaduju exotickosti. A nech sa babru so serepetickami popri tom. Niesu to nejake strasne veci, kaziace gameplay.
Dalej, netusim preco sa pri fps ta postava tak haluzne hybe. Sak Crysis mal fyziku fps ostav hodne dobre spravenu. Tu netusim preco sa mi pohlad bezne prepadava dakam do pleca ci goliera a podobne...sak toto su od zaciatku rovno v engine vyriesene veci. Aj lietanie bolo v crysise normalne vyzarajuce. Fakt netusim co sa tolko ohanaju, ze prerabali fyz. modely.
A ohladom cien lodi tiez nesuhlasim....akoze, nech si do toho dava kto chce kolko $$ chce...ale vytrepat za virtualnu lod niekolko sto, ci tisic euro je maximalny nonsens. Keby nemali lode za kvazi normalnu cenu, tak tiez do toho neinvestujem. Uz tych 36e co som v tom utopil, bolo na hrane.
Ved tam chcu tisic featur naraz. Takto je 1000x vacsia sanca, ze pri vydani ta hra nebude poriadne fungovat, lebo sa tam vsetko bude drbat. Vysledkom bude fail, problemy, znechuteni zakaznici.
Kludne by stacilo aby spravili najprv daco ako byval Freespace - single arkadova kampan bez kadejakych blbin navyse - ziadne EM polia, sledovanie emisii, pokrocila fyzika, ktora je dobreze nie na urovni atomov....a tak. A postupne by pridavali dalsie featury. Ak sa objavia bugy, je takto jednoduchsie opravovat. Takto existuje Elite a nema ziadne vacsie problemy.
Ale ked to vydaju vsetko naraz, ako som pisal, zrazu tam vyskace 20 tisic bugov, na ktore sa testami neprislo (a nikdy sa ani nepride, lebo murphyho zakony a ludska omylnost) a nebudu vediet kam skorej skocit. Bojim sa ze hra bude pol roka po vydani nehratelna.
Vid co vystraja ubisoft s kvalitou svojho softwaru, cakam ze to bude oproti SC este slaby odvar.
Ale nie, oni sa budu teraz X rokov drbkat so serepetickami zaujimavymi pre zlomok hardcore no-liferov, ktori to budu drtit 24/7.
Som zvedavy kto normalny bude schopny obsluhy tych neviem kolkych doplnkovych systemov co tam chcu napchat...a este ich simulovat. Nieze by vypustili hru v normalnom stadiu, aby umlcali 80% hracov, ktori nepozaduju exotickosti. A nech sa babru so serepetickami popri tom. Niesu to nejake strasne veci, kaziace gameplay.
Dalej, netusim preco sa pri fps ta postava tak haluzne hybe. Sak Crysis mal fyziku fps ostav hodne dobre spravenu. Tu netusim preco sa mi pohlad bezne prepadava dakam do pleca ci goliera a podobne...sak toto su od zaciatku rovno v engine vyriesene veci. Aj lietanie bolo v crysise normalne vyzarajuce. Fakt netusim co sa tolko ohanaju, ze prerabali fyz. modely.
A ohladom cien lodi tiez nesuhlasim....akoze, nech si do toho dava kto chce kolko $$ chce...ale vytrepat za virtualnu lod niekolko sto, ci tisic euro je maximalny nonsens. Keby nemali lode za kvazi normalnu cenu, tak tiez do toho neinvestujem. Uz tych 36e co som v tom utopil, bolo na hrane.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Dobre k tomu Ubisoftu oni ti daju prachy na projekt ak mas "sakra" dobry napad a daju ti deadline...a ked deadline nestihnes tak to musis vydat v stave akom to je alebo si nedodrzal zmluvu. Preto lode za stovky eur. Oni za sebou nemaju ziadneho publishera. A tym padom nemaju nikoho kto by im diktoval deadline takze by sa v tom mohli sprtkat aj 15 rokov ale samozrejme cas hra proti nim lebo by to uz ani nemuseli vydavat. Preto ten tlak zo strany zakaznikov...a ine to uz do vydania nebude. Keby vypustili len nieco co sa da hrat tak to za a) nieje hodne AAA titulu a kazdy na to po chvili hodi bobek b) Roberts je na toto velmi velky puntickar.Aj ta komplexita hry je tu urcitym lakadlom. Ved uz idu cestou ktoru popisujes...tento rok ma vyst SQ42 ktory potrebuje relativne minimum mechanik oproti MMO. K tym postavam a modelom je to cele zle a oni to vedia. Preto je aj odsunuty star marine...je to v top prioritach takze moznoze uz v 2.2 budu tie modely pohybu ok hlavne co sa EVA tyka tam je to celkom divoke.
PC: Ryzen7 7800X3D, ASUS ROG STRIX B650E-E GAMING WIFI, G.SKILL 32GB DDR5 6000MHz CL30 Trident Z5,ASUS TUF RTX 4070, Kingston KC3000 2TB, Corsair RM850x, Jonsbo D41,Noctua NH-U12A Chromax Black, 7xNF-A12x25 black
>>> STAR-K3QT-JHMS<<<
>>> STAR-K3QT-JHMS<<<
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
nemyslim si ze by im to uskodilo. Nahanat sa na kazdu cenu za nejakym AAA, lebo inac "nam odpadne z nosa". Pride mi to take tlacenie niecoho nasilu.Keby vypustili len nieco co sa da hrat tak to za a) nieje hodne AAA titulu a kazdy na to po chvili hodi bobek b) Roberts je na toto velmi velky puntickar
Prirovnal by som to k tomu, ked clovek hned po autoskole chce jazdit F1 so skusenostami Schumachera, ktore samozrejme ze nema.
Ano, Roberts programoval hry aj predtym....neviem ci aj on sam, ale "vtedy" a "teraz" je sakra rozdiel. A tiez robi aj MMO co tiez este nerobil.
Uvidime ci Robertsa jeho puntickarstvo nezabije
S ostatnym suhlasim.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Tak to teraz nik nevie povedat ci zabije alebo nezabije...na to si musime pockat, moze to este dopadnut vselijako.
Oficialne info k dianiu po 15.2. ohladom rozdelenia hry: https://robertsspaceindustries.com/comm ... nformation
Ono podla mna zasa po 15tom pre nich zacne uhorkova sezona lebo vela ludi bude nadavat ze to ide hore a nebudu ochotni kupovat kym neuvidia minimalne zasa nieco nove hotove na vyskusanie.
Oficialne info k dianiu po 15.2. ohladom rozdelenia hry: https://robertsspaceindustries.com/comm ... nformation
Ono podla mna zasa po 15tom pre nich zacne uhorkova sezona lebo vela ludi bude nadavat ze to ide hore a nebudu ochotni kupovat kym neuvidia minimalne zasa nieco nove hotove na vyskusanie.
>>> STAR-K3QT-JHMS<<<
>>> STAR-K3QT-JHMS<<<
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
mno myslím že tie jeho hry vtedy by v inej grafike dneska urobili poriadny vietor
možno aj vätší ako vtedy
len SC sa my zdá ako celok veľké sústo zo spústou sľubou ktoré zrealizovať na vysokej úrovni nebyde len tak
možno aj vätší ako vtedy
len SC sa my zdá ako celok veľké sústo zo spústou sľubou ktoré zrealizovať na vysokej úrovni nebyde len tak
Spoiler: ukázať
Tak tu nieje čo vytknúť, aj najväčší optimista musí uznať že je to dosť veľké sústo. Ale tak postupne sa to dá...ved najhoršie podla mňa, čo je samotný let, 6DOF, 64 bitový systém súradníc, fyzika a pod. už majú...a let je podstata tejto hry. Samozrejme sa na to nabalujú tony ďalšieho contentu (aj zbytočného pre bežného hráča) ale vypadá to zatiaľ že majú dobre našliapnuté.Ale stále tu bude platiť pravidlo, čím dlhšie to bude trvať, tým skôr sa na to zabudne...takže majú čo robiť...ale zasa majú neskutočnú základňu fans, tým pádom dobrý feedback pri riešení bugov a hlavne dobrý marketing ktorý to financuje
>>> STAR-K3QT-JHMS<<<
>>> STAR-K3QT-JHMS<<<
- paranoid.asian
- Používateľ
ja by som si to velmi rad kupil, ale neustale dc, pady do win a pod srandicky mna celkom odradzaju.
mozno je len chyba v mojom kompe a nestiha.
dunno.
mozno je len chyba v mojom kompe a nestiha.
dunno.
Pady mas kde ? Ak na olisare (universe) tak to nemusi byt tvoja chyba...Arena commander je uz relativne stabilny.
Ono je tam teraz aj kvantum ludi jak je to free, ked skonci free flight tak ten pocet klesne o dost...
Na tvojom pc by ti to malo ist v poho...na tomto mojom dedkovi mam v AC cca 17 FPS stabilne, na olisare uz je to horsie asi 10-15
Moc nehram este
Ono je tam teraz aj kvantum ludi jak je to free, ked skonci free flight tak ten pocet klesne o dost...
Na tvojom pc by ti to malo ist v poho...na tomto mojom dedkovi mam v AC cca 17 FPS stabilne, na olisare uz je to horsie asi 10-15
Moc nehram este
>>> STAR-K3QT-JHMS<<<
>>> STAR-K3QT-JHMS<<<
- paranoid.asian
- Používateľ
napr pred chvilou, skusil som quantum power a po chvili v tunely crash.
ctrl alt delete tvoja cesta jedina je.
ale beriem, moze to byt tym ze servre nezvladaju.
lenze, i5 2500k je imho na konci s dychom a pri tejto hre je to ukazkove imho.
ctrl alt delete tvoja cesta jedina je.
ale beriem, moze to byt tym ze servre nezvladaju.
lenze, i5 2500k je imho na konci s dychom a pri tejto hre je to ukazkove imho.
Tak to nebude tvojim HW imho...Skus pohrat AC...naposledy som tam visel 2 hodiny a nic nepadlo...universe je najnovsi takze ma najviac potencionalnych bugov
>>> STAR-K3QT-JHMS<<<
>>> STAR-K3QT-JHMS<<<
- dexterav
- Sponzor fóra gold
Ta hra je ultra narocna a nie ze nie
40fps na wqhd som nemal ani nepamätám
Co fan bade tyka mam dojem ze ich len vyuzivaju pytat v nedokoncenej hre za cokolvek 2000e je proste zly vtip
Aby sa to po par rokoch nedavalo po 1e ako BC
Lebo bc robil v podstate 1 clovek a vcelku nevidim ziadne rozdiely v postupe akurat SC uz hrabe e a je v tom zainteresovanych spusta ludi
40fps na wqhd som nemal ani nepamätám
Co fan bade tyka mam dojem ze ich len vyuzivaju pytat v nedokoncenej hre za cokolvek 2000e je proste zly vtip
Aby sa to po par rokoch nedavalo po 1e ako BC
Lebo bc robil v podstate 1 clovek a vcelku nevidim ziadne rozdiely v postupe akurat SC uz hrabe e a je v tom zainteresovanych spusta ludi
BC robí Derek Smart...to chces porovnavat ? Sak on radsej sedi cele dni na Twittri a flamuje star citizen namiesto toho aby robil na svojej hre. A keď som si na youtube pozrel videa z gameplayu Line of Defense tak som mal pocit ze som v 2001-om roku
A ked bola ta kauza s Derekom tak tusim na konci Vianocneho streamu Roberts povedal ze no a ideme dalej pracovat lebo my nesedime cely pracovny den na Twittri. To si uviedol fakt zly priklad on je chory na hlavu ten clovek...komunitu nema lebo ked mu niekto nareportuje bug tak dostane ban. Neznesie akukolvek kritiku. A na reddite kde je sloboda slova a nemoze banovat dostava peknu cocku.
Komunitu SC nazyva "Shitizens" a niekde v kutiku duse je to strasne zavistlivy MEGA fanboy Star Citizenu staci pozriet jeho board... Jeho vie potesit napr. aj to ze Mad Catz prepustil 37% zamestnancov koli nejakej fail gitare na ktorej prerobili neskutocne peniaze ale jeho to tesi lebo mali robit branded HOTAS pre SC
https://twitter.com/dsmart
Nik nepyta od teba 2000€ aby si mohol hrat. Len dali moznost takouto horibilnou sumou prispiet...zahras si aj za 45€.
EDIT: Dexter to na zostave v podpise mas tie FPS ? ale zasa vela FPS dropov je sposobenych servermi, keby si Universe zapol v offline mode podla mna by fo ficalo daleko lepsie...
A ked bola ta kauza s Derekom tak tusim na konci Vianocneho streamu Roberts povedal ze no a ideme dalej pracovat lebo my nesedime cely pracovny den na Twittri. To si uviedol fakt zly priklad on je chory na hlavu ten clovek...komunitu nema lebo ked mu niekto nareportuje bug tak dostane ban. Neznesie akukolvek kritiku. A na reddite kde je sloboda slova a nemoze banovat dostava peknu cocku.
Komunitu SC nazyva "Shitizens" a niekde v kutiku duse je to strasne zavistlivy MEGA fanboy Star Citizenu staci pozriet jeho board... Jeho vie potesit napr. aj to ze Mad Catz prepustil 37% zamestnancov koli nejakej fail gitare na ktorej prerobili neskutocne peniaze ale jeho to tesi lebo mali robit branded HOTAS pre SC
https://twitter.com/dsmart
Nik nepyta od teba 2000€ aby si mohol hrat. Len dali moznost takouto horibilnou sumou prispiet...zahras si aj za 45€.
EDIT: Dexter to na zostave v podpise mas tie FPS ? ale zasa vela FPS dropov je sposobenych servermi, keby si Universe zapol v offline mode podla mna by fo ficalo daleko lepsie...
>>> STAR-K3QT-JHMS<<<
>>> STAR-K3QT-JHMS<<<
- dexterav
- Sponzor fóra gold
Tak bc sa uz ani snad nerobi
Priklad je to praveze dobru kedze on to robil v podstate sam bez pytania e
A do sc tlaci clovek e, robi na tom xx ludi a furt nic
A ako take je to pricipialne aj veľmi podobne, dame vam vsetko co len chcete v jednej hre
Priklad je to praveze dobru kedze on to robil v podstate sam bez pytania e
A do sc tlaci clovek e, robi na tom xx ludi a furt nic
A ako take je to pricipialne aj veľmi podobne, dame vam vsetko co len chcete v jednej hre