Všeobecná diskusia
Re: Všeobecná diskusia
Treba take zavory ako v Rusku, ci kde to je..
Dvihne sa kus cesty a ak nezastavis, tak ta to zastavi. Lenze to by sa nemalo dvihnut 16 sekund pred prijazdom vlaku.
Dvihne sa kus cesty a ak nezastavis, tak ta to zastavi. Lenze to by sa nemalo dvihnut 16 sekund pred prijazdom vlaku.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
.
.
.
zase som bol na internete a zase som nasiel fotku :
http://www.imageshost.eu/images/2016/02 ... merika.png
.
.
.
Kadilak Fleetwood 1984
.
.
zase som bol na internete a zase som nasiel fotku :
http://www.imageshost.eu/images/2016/02 ... merika.png
.
.
.
Kadilak Fleetwood 1984
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
chcelo by to aj vypletane kola
a hodit to do ciernej, bielej alebo aspon farebne odlisit vinylovu strechu..
a hodit to do ciernej, bielej alebo aspon farebne odlisit vinylovu strechu..
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
SurrendeR napísal:je mozne vlastne mat povolenu 160tku a taketo priecestia na drahach? nemuseli sme my nahodou budovat koli 160tke na kazdom priecesti podchod pod kolaje?
neviem naisto, sice som robil chvilu pre ZSR, lenze Cesi mali rekonstruovane useky davno pred nami, a kym my nemame potiahnutu 160tku ani z ziline, oni maju cele tahy Praha-Brno-Kuty + Praha-Olomouc-Ostrava, a pred 5 rokmi robili Ostrava - Cadca.. Slovaci nadviazali Cadca - Zilina.
Zakony sa asi zmenili, lebo slovaci davaju podchody tam kde je 160tka, a cesi ich na tych prvotne moderznizovanych usekoch nemaju. Podla mna ich ale robili skor, ako sa zmenili bezpecnostne podmienky..
Cesi nic nezanedbali, ale keby moderznizovali teraz, uz by museli mat isto podchody/mosty, alebo cokolvek mimourovnove.
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
objednane nove pneu/ rok snad vydrzia, elektrony caka plastidip,nejake doplnky tiez, uvidime co to povie...
do konca roka musi range vydrzat, potom za nejaky vykup pojde prec , kedze matke konci "na tretinky" CLAcko, teraz cca 15tis (za 2roky), takze radsej touto cestou doplatim jej, kedze za rok este na quatroporte nebude
do konca roka musi range vydrzat, potom za nejaky vykup pojde prec , kedze matke konci "na tretinky" CLAcko, teraz cca 15tis (za 2roky), takze radsej touto cestou doplatim jej, kedze za rok este na quatroporte nebude
pocuj JuDr... sa chvalis alebo stazujes?
-
- Pokročilý používateľ
nechvalim ani nestazujem... vlastne skorej stazujem,ze furt to maserati neni :/
chcel som sa podelit o nove smejd gumy co som na rok zaobstaral na mojho dedka z roku 2005
chcel som ranga uz predat lebo sak ma svoje roky atd,ale teraz pred skuskami,tj zaciatkom samostatnej "Cesty" si nebudem na plecia hadzat leasing ked realne 30k na auto nemam cize este si nejak rok pockam a do toho vyskocilo,ze mame konci cla v oktobri cca, tj tak okolo 20tis km, amg packet, biele, za nejakych rodinnych 20k mi ho prislubila a s tym si uz pockam na maserati
chcel som sa podelit o nove smejd gumy co som na rok zaobstaral na mojho dedka z roku 2005
chcel som ranga uz predat lebo sak ma svoje roky atd,ale teraz pred skuskami,tj zaciatkom samostatnej "Cesty" si nebudem na plecia hadzat leasing ked realne 30k na auto nemam cize este si nejak rok pockam a do toho vyskocilo,ze mame konci cla v oktobri cca, tj tak okolo 20tis km, amg packet, biele, za nejakych rodinnych 20k mi ho prislubila a s tym si uz pockam na maserati
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
btw quicky ... ty si mal e55 amg , zejo ? Mal si s nim nejake problemy ? preco si to vlaste predal ?
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 09. Máj, 2009, 15:09
...rovno sa spytam, viem si odniekial tu mapu ulozit pod "Moje mapy" k uctu? pri troche nepozornosti bude kazda cesta na vychod za tisic ojro!Chris napísal:pani, v Sitine uz funguje ten radar co je zakresleny v tych mapapch so 750 ci 850 radarmi ?
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
predpokladam ze sygic to zaintegruje do map a bude upozornovat? myslim ze uz teraz tam nieco take je
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
hej hej mal som e55... hmm problemy? klakol mi podvozok raz- kompresor,dal som pretesnit a isiel ako hodinky... este som mal nieco ako skrtiacu klapku(neviem ako sa to presne vola), ale amg to malo dvojite pre kazdu stranu motora-ale jedna suciastka to bola, ta stala asi 700E, ja som to neriesil, nebolo to akutne, obcas sa stalo,ze ako keby jemne kolisali otacky inak to nemalo ziadny vplyv..
.inak to bolo super pohodlne velke,tah vyborny...
predal som to lebo sa ma nejako omrzelo chciet tankovat v meste 20l/100km keby jazdim aj nejake dialky tak pohoda 10l,ale mesto a kratke trasy 3-4km dost vrazda
.inak to bolo super pohodlne velke,tah vyborny...
predal som to lebo sa ma nejako omrzelo chciet tankovat v meste 20l/100km keby jazdim aj nejake dialky tak pohoda 10l,ale mesto a kratke trasy 3-4km dost vrazda
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
Vyberám z kotúčov predných 288
Ate Power Disc
Brembo Max
Textar (obyč)
S powerdiskom nemam bohvie ake skusenosti (superb rovnaky rozmer + ate ceramic) a niečo mi napovedá, že by som mal zobrať radšej klasické textary.
Ate Power Disc
Brembo Max
Textar (obyč)
S powerdiskom nemam bohvie ake skusenosti (superb rovnaky rozmer + ate ceramic) a niečo mi napovedá, že by som mal zobrať radšej klasické textary.
Ano budeme to robitlandrower napísal:predpokladam ze sygic to zaintegruje do map a bude upozornovat? myslim ze uz teraz tam nieco take je
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Sep, 2010, 19:31
Broslo, ty si Sygic employee?
Inak, ten kto na BMW x25tds objednával chladič a ja som sa mu ponúkol, že mu pozriem v práci... ...tak nebol, ale dnes prišiel ale bez plastových bočníc, len chladič ako taký po absolvovaní "Burst test" vo výrobe (výrobca Nissens)
Inak, ten kto na BMW x25tds objednával chladič a ja som sa mu ponúkol, že mu pozriem v práci... ...tak nebol, ale dnes prišiel ale bez plastových bočníc, len chladič ako taký po absolvovaní "Burst test" vo výrobe (výrobca Nissens)