ebay - nemcina
- geroswen
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 03. Jan, 2015, 23:54
ebay - nemcina
Zdravim, vedel mi pls niekto povedat co sa pise v tomto inzerate? Jedna sa o to, ze som si objednal AUO-B156HW01-V4, ktory ma mat 98% pokrytie adobeRGB a predajca mi poslal LG LP156WF1, ktory je vyrazne lacnejsi a hlavne horsi.
Inzerat je v nemcine na zaklade prekladu z google translate som to pochopil tak, ze ak mi displej nebude pasovat, tak vedia zabezpecit kompatibilny model. Predajca mi napisal, ze je v inzerate napisane, ze mozu poslat iny kompatibilny model.
Vedel by mi pls niekto so znalostou nemciny povedat co sa tam skutocne pise? Vdaka
http://www.ebay.com/itm/AUO-B156HW01-V4 ... TB:US:3160
Inzerat je v nemcine na zaklade prekladu z google translate som to pochopil tak, ze ak mi displej nebude pasovat, tak vedia zabezpecit kompatibilny model. Predajca mi napisal, ze je v inzerate napisane, ze mozu poslat iny kompatibilny model.
Vedel by mi pls niekto so znalostou nemciny povedat co sa tam skutocne pise? Vdaka
http://www.ebay.com/itm/AUO-B156HW01-V4 ... TB:US:3160
Dell M4500 - i7-920xm @3.87Ghz, quadro 1800m
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Re: ebay - nemcina
Ak ti poslal iny ako predava v inzerate, tak mu to napis. Hlavne nech ti preplati postu tam a s5.
Pise jedine len to, ze ak neni kompatibilny pre tvoj typ, mas napisat pred objednanim. Ale ak si si objednaval presny typ LCD a dosiel ti iny, tak reklamovat a ked nepojde. Otvorit ebay claim case. GL!
Pise jedine len to, ze ak neni kompatibilny pre tvoj typ, mas napisat pred objednanim. Ale ak si si objednaval presny typ LCD a dosiel ti iny, tak reklamovat a ked nepojde. Otvorit ebay claim case. GL!
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
- geroswen
- Používateľ
Vdaka.
Toto mi odpisal predajca, ked som mu poslal spravu, ze mi poslal zly panel (samozrejme som mu dal ku tomu aj detailny popis s nazvami modelov a specifikacii):
Toto mi odpisal predajca, ked som mu poslal spravu, ze mi poslal zly panel (samozrejme som mu dal ku tomu aj detailny popis s nazvami modelov a specifikacii):
Teraz nastal taky problem, ze mam doma iba VLSD kabel na HD rozlisenie a FHD panel cez neho nefici, takze ani neviem zistit aky (ne)kvalitny obraz to ma a ci ho chcem vobec vracat... ten presny typ panelu s 98% aRGB, ktory som chcel zrejme nikde nezozeniem, cize by som sa vo vysledku dostal ku niecomu podobnemu... asi skusim napisat predajcovi, nech mi znizi cenu na rovnaku hodnotu ako tmaju predavaju ini predajcovia... posielat to naspat a riesit refundy na 3 roznych miestach sa mi fakt nechce Ak s tym nebude suhlasit, tak to zrejme posuniem ebay-u...Hello, In item description it is said in big red letters, that we may send compatible model. Delivered model is compatible. Refund is ofcourse no problem, but please return it yourself. I can offer you DHL Express pickup for 15€. You can get these costs refunded by PayPal later.
- Chris
- Pokročilý používateľ
To pise, ale pekne mu napis, ze ma tam napisane "100% kompatibel mit dem Titel"
Cize ak ma byt 100% kompatibilny, tak ma mat rovnake parametre a koncovku, co podla tvojho pisania asi nema.
Tak mu pekne napis, ze ti mal poslat 100% kompatibilny, cize 100% rovnake parametre a rovnaky konektor a nie ktory je podobny, ale nie presne taky isty.
Cize ak ma byt 100% kompatibilny, tak ma mat rovnake parametre a koncovku, co podla tvojho pisania asi nema.
Tak mu pekne napis, ze ti mal poslat 100% kompatibilny, cize 100% rovnake parametre a rovnaky konektor a nie ktory je podobny, ale nie presne taky isty.
- geroswen
- Používateľ
Konektor je rovnaky ako na tom, co som chcel. Nefunguje len kvoli tomu, ze robim upgrade z HD na FHD a cakam este na novy LSVD kabel. Parametre su na mile daleko.
Tuto cast som tam zbadal az teraz, ked si mi to poslal a vobec to nechapem tak, ze by mi mal namiesto AUO poslat LG...
Tuto cast som tam zbadal az teraz, ked si mi to poslal a vobec to nechapem tak, ze by mi mal namiesto AUO poslat LG...
Model: 100% compatible with the title
- Chris
- Pokročilý používateľ
Pre mna je to zavadzajuci inzerat, pohroz mu , ze ides otvorit ebay case a das mu zle hodnotenie. Ak ti nevrati $$$, alebo neposle 100% kompatibilne co je v popise. Oni to radi takto skusaju na "vychodnu EU"
- geroswen
- Používateľ
Vdaka, spravil som to tak, ako pises + som mu dal moznost aby mi dal ciastocny refund, cim by dorovnal cenu toho panelu, ktory poslal.
Novy kabel by mal prist zaciatkom buduceho tyzdna, cize bude cas riesit este aj pripadnu nekompatibilitu.
Novy kabel by mal prist zaciatkom buduceho tyzdna, cize bude cas riesit este aj pripadnu nekompatibilitu.
- hopkok
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 22. Nov, 2006, 02:00
Nic nevyriesis podla mna, ma tam napisane, ze ak dany model nebude posle ti kompatibilny, co aj urobil.
Doska ti podporuje FullHD LCD? Ak nie kabel ti nepomoze.
Doska ti podporuje FullHD LCD? Ak nie kabel ti nepomoze.
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
kompatibilny znamena ze ho zapojis a bude ti fungovat, a nie ze sa jedna o ten isty model. kazdopadne na mna to posobi tiez trosku zavadzajucu - chyta ludi na kvalitny panel ktory kazdy vyhladava, a potom v inzerate schova ze predava vlastne len kompatibilny model.
Spoiler: ukázať
- geroswen
- Používateľ
Upgrade z HD na FHD robim na Dell Precision M4700 a podla prispevkov v owner's lounge by malo stacit prehodit kabel za part number NV9R0... neviem co na tom kabli stoji 30 eur ale budiz...
Vsetci ostatni predajcovia, co predavaju LCD rovnakym sposobom maju v nazve inzeratu napisane slovicko "COMPATIBLE", z coho je kazdemu jasne, ze ti poslu nejaky shit so 60% aRGB. Myslim, ze ebay bude pri rozhodovani brat ohlad aj na to, ze cez nich kupujem dost vela drahsich veci a zatial som dal na vsetko pozitivny feedback... typek zatial neodpisal, ak to do 24.2 nevyriesime, tak mozem prizvat na pomoc ebay... podla predchadzajucich skusenosti rozhodli vzdy v moj prospech
Vsetci ostatni predajcovia, co predavaju LCD rovnakym sposobom maju v nazve inzeratu napisane slovicko "COMPATIBLE", z coho je kazdemu jasne, ze ti poslu nejaky shit so 60% aRGB. Myslim, ze ebay bude pri rozhodovani brat ohlad aj na to, ze cez nich kupujem dost vela drahsich veci a zatial som dal na vsetko pozitivny feedback... typek zatial neodpisal, ak to do 24.2 nevyriesime, tak mozem prizvat na pomoc ebay... podla predchadzajucich skusenosti rozhodli vzdy v moj prospech
- Chris
- Pokročilý používateľ
tak pozor, kompatibilny znamena, ze ma rovnake parametre a moze byt iny vyrobca, mozno nejaka ina nahrada.
Ale ak si kupim FHD a ti posle niekto len RGB LCD, tak to mi ako kompatibilne nepride.
To je to iste ako ked si objednam i7 a poslu mi i3, lb je to kompatibilne.
Ale ak si kupim FHD a ti posle niekto len RGB LCD, tak to mi ako kompatibilne nepride.
To je to iste ako ked si objednam i7 a poslu mi i3, lb je to kompatibilne.