Čaj a všetko s ním spojené
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
Re: Čaj a všetko s ním spojené
nepaci sa mi to. Som odporca aromatizovaneho caju.
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Spoiler: ukázať
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
otazka bola, ze co to je, to je akoze zeleny caj + nejake ovocie alebo ako?
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
- M1ch4l
- VIP
v tom videu to celkom jasne vysvetluje
je to caj skombinovany s aromami (vacsinou tekutymi) a nejakymi extra ingredienciami (kusky ovocia, nejake ine listky, ...). Dosiahnes tym iny chutovy zazitok.
Moj osobny nazor je asi takyto: Zoberies prakticky dokonaly napoj a skombinujes ho s kopou sraciek. Tym totalne zabijes chut i aromu toho povodneho caju, pretoze tie aromy a kusky ovocia a ine kktiny to vsetko prehlusia. Toto predavas ako uplne best product ever, pretoze ludia vedia o caji hovno. Z bussiness hladiska sa to da pouzit tak, ze zoberies caj nizkej kvality a tymi prisadami zabijes jeho chut, aby si zamaskoval tu jeho nizku kvalitu.
je to caj skombinovany s aromami (vacsinou tekutymi) a nejakymi extra ingredienciami (kusky ovocia, nejake ine listky, ...). Dosiahnes tym iny chutovy zazitok.
Moj osobny nazor je asi takyto: Zoberies prakticky dokonaly napoj a skombinujes ho s kopou sraciek. Tym totalne zabijes chut i aromu toho povodneho caju, pretoze tie aromy a kusky ovocia a ine kktiny to vsetko prehlusia. Toto predavas ako uplne best product ever, pretoze ludia vedia o caji hovno. Z bussiness hladiska sa to da pouzit tak, ze zoberies caj nizkej kvality a tymi prisadami zabijes jeho chut, aby si zamaskoval tu jeho nizku kvalitu.
-
- Sponzor fóra gold
takze mas stym problem len lebo si prilis elitist , resp. aj preto, ze tym mozu kamuflovat nizku kvalitu to je pravda no
dokonaly napoj je podla mna cista voda, preco?, lebo je snou minimum roboty
video som pozrel prvych par minut
dokonaly napoj je podla mna cista voda, preco?, lebo je snou minimum roboty
video som pozrel prvych par minut
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
- M1ch4l
- VIP
tak samozrejme niekomu to moze vyhovovat. Ludom vyhovuju rozne veci. Napriklad aj cokolada ako Studentska pecat No to nic.
Cista voda je super, aj tu treba pit. No cajom sa da vylepsit a nemusi okolo toho byt skoro ziadna robota
Cista voda je super, aj tu treba pit. No cajom sa da vylepsit a nemusi okolo toho byt skoro ziadna robota
-
- Sponzor fóra gold
ked si mam predstavit, ci sa mi chce vobec zohrievat voda, tak uz ani nemam chut na caj
a to som si nakupil, ze to budem pit, toz. nevydalo
a to som si nakupil, ze to budem pit, toz. nevydalo
- M1ch4l
- VIP
No ak sa ti nechce ani dat zohriat vodu, tak ti asi nepomoze nic
To je ale fakt blbe...ked si si ten caj kupil, tak uz ho vypi, nie? Nemusis robit nejaku zlozitu pripravu...zalejes, precedis a mas. Voda sa predsa uvari sama.
To je ale fakt blbe...ked si si ten caj kupil, tak uz ho vypi, nie? Nemusis robit nejaku zlozitu pripravu...zalejes, precedis a mas. Voda sa predsa uvari sama.
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
U mna je priorita stale kava, tak tie nasyslene caje moc nestiham. Dnes som konecne otvoril cosi, co som este nepil. Na Black Friday (2015) som si kupil Tongmu Reserve Jin Jun Mei. Uz len ta farba ma dostala. Skoro, ako cervene vino. Je vyborny. Vybral som ho uplne nahodne, potom pozeram, ze to je ten najdrahsi, co som si vtedy kupil. Do rana som ho dal na cold brew. To som este s cajom neskusal. Dam vediet, ako to dopadlo. Snad nebudem z neho celu noc hore (ako byva u mna zvykom ).
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
poznate niekto predajnu s bylinkovymi cajmi v BB ?
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Nastalo cajove obdobie - v lete mi to moc nejde a kava je vzdy priorita. Dnes som otvoril Golden Fleece. Zaujimava chut, vobec by som necakal, ze cierny caj moze byt tak chutny. Snad budem spat
BTW Verdant Tea pridali do ponuky takzvane Herbal Tea. Trochu nechapem. Je to z cajovnika, je tam v ponuke zeleny, cierny. To Herbal mi tam nejako nesedi. Vie niekto objasnit, co je to zac?
BTW Verdant Tea pridali do ponuky takzvane Herbal Tea. Trochu nechapem. Je to z cajovnika, je tam v ponuke zeleny, cierny. To Herbal mi tam nejako nesedi. Vie niekto objasnit, co je to zac?
ako dlho asi vydržia tie čaje z verdantea pokiaľ sú v suchu a tme?
NTB ASUS Vivobook M3504YA AMD Ryzen 7 7730U, RAM 16GB, 1TB PHONE iPhone 13 PRO - 256GB Watch Series 7 (45mm)
ok takže sa nemusím báť že sa pokazí super
NTB ASUS Vivobook M3504YA AMD Ryzen 7 7730U, RAM 16GB, 1TB PHONE iPhone 13 PRO - 256GB Watch Series 7 (45mm)