Všeobecná diskusia
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
Re: Všeobecná diskusia
to lebo si siel cez zlavomat hotely a restauracie to tiez nemaju v laske blbe je ze v tej restike ti len napluju do jedla ale kolesa ti nehaju napokoji
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Sorry ale ked si retardovany servis zalozi v zlavomate 500 kuponov tak tich 500 kuponov aj musi urobit, to nie je reklama ale sluzba za peniaze
Ako teraz sa smejem ale keby som z toh oSabinova vtedy nedosiel tak im to tam podpalim, musis byt uz riadne neschopny jedinec ak nevies vymenit koleso. v penuservise. s pistolou s dotahovanim na presny moment. proste...
Ako teraz sa smejem ale keby som z toh oSabinova vtedy nedosiel tak im to tam podpalim, musis byt uz riadne neschopny jedinec ak nevies vymenit koleso. v penuservise. s pistolou s dotahovanim na presny moment. proste...
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
to nie je az taky nebezny jav, nedotiahnute koleso. Casto krat maju nastaveny slabsi moment na dotiahnutie, aby neotrhli stift. Co je v poriadku, ale nesmie sa zabudnut potom dotiahnut klucom. Naposledy co som bol s jednym accrodom v pneuservise, tak mu takto stift utrhli, nastastie vinu si zobrali na seba a stift dali vymenit na svoje naklady. Mam bratranca co ma pneuservis uz roky, a vzdy este obehne auto aj s klucom. Zaberie to chvilku, ale ma istotu
k zlavomatu, je fuk ci mam kupon alebo idem za plne peniaze, to ze pridem na kupon, neznamena ze chcem menej kvalitnu pracu. BOl by som zvedavy, keby sa to koleso odtrhlo a stala by sa nehoda.
k zlavomatu, je fuk ci mam kupon alebo idem za plne peniaze, to ze pridem na kupon, neznamena ze chcem menej kvalitnu pracu. BOl by som zvedavy, keby sa to koleso odtrhlo a stala by sa nehoda.
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
smutne ze to tak funguje. Znamy mal taky kupon a neskutocne frflali na to ze to je cez zlavomat, ze oni z toho maju maly zarobok a bla bla bla a robili zlobu aj s poskytovanim sluzieb
a popravde som ja este nevidel aby pistol dotahovala na nejaky presny moment .... vzdy sa to dotiahne slabsie, a potom sa dotahuju tie kolesa 80-110Nm podla typu disku a tak ...
odkedy mi raz natiahli skurtky na felicii, seriozne nad nimi stojim a pozeram sa
a popravde som ja este nevidel aby pistol dotahovala na nejaky presny moment .... vzdy sa to dotiahne slabsie, a potom sa dotahuju tie kolesa 80-110Nm podla typu disku a tak ...
odkedy mi raz natiahli skurtky na felicii, seriozne nad nimi stojim a pozeram sa
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
presne o toto ide. S kolesom je to uplne jasne - ale aj v pripade Koaly ktorej sa rozleti motor sa moze vodic tak zlaknut toho tresku ze mykne volantom ; ostatne si nechcem predstavit.
Par rokov dozadu bola v hale Tojota, mladej sudruzke s DVOMI AUTOSEDACKAMI chlapci "vymenili" brzdy - kotuc natreli striebrenkou, dosticky nejak zmanipulovali tiez uz si nepamatam presne lebo som to vytesnil z mojej hlavy. Jasne ze sa o niekoho obtrela !!
Toto si zasluzi normalne hrdzavy jedovaty sip do zaludku ked uz niekto nema ani tolko chochmesu ze DVE detske sedacky vnutri mu nezapnu vnutornu kontrolku v makovici...
Par rokov dozadu bola v hale Tojota, mladej sudruzke s DVOMI AUTOSEDACKAMI chlapci "vymenili" brzdy - kotuc natreli striebrenkou, dosticky nejak zmanipulovali tiez uz si nepamatam presne lebo som to vytesnil z mojej hlavy. Jasne ze sa o niekoho obtrela !!
Toto si zasluzi normalne hrdzavy jedovaty sip do zaludku ked uz niekto nema ani tolko chochmesu ze DVE detske sedacky vnutri mu nezapnu vnutornu kontrolku v makovici...
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Ludia su retardovani egoisti a vzdy budu bohuzial.
Ja som slusny kok a verim ze je niekto profesional tak to po nom nebude mkontrolovat predsa, ze?... Asi sa to musi zmenit, musis si ako kar vsetko pozriet sam. A tu sme spat pri delbe prace, naco je profik ked po nom musis pozerat?...
Nic, chodte na dobry obed budete kludnejsi.
Na margo mojho kolesa. Kebyze sa vyjebem na 16 rocnom twingu niekomu do protismeru myslim ze som bud mrtvy alebo sedim za vrazdu, vidim ako sudny techink ci kto zistuje ci sa na tom 16 rocnom twingaci nahodou neuvolnilo koleso... uz by to nikto nezistil.
Ja som slusny kok a verim ze je niekto profesional tak to po nom nebude mkontrolovat predsa, ze?... Asi sa to musi zmenit, musis si ako kar vsetko pozriet sam. A tu sme spat pri delbe prace, naco je profik ked po nom musis pozerat?...
Nic, chodte na dobry obed budete kludnejsi.
Na margo mojho kolesa. Kebyze sa vyjebem na 16 rocnom twingu niekomu do protismeru myslim ze som bud mrtvy alebo sedim za vrazdu, vidim ako sudny techink ci kto zistuje ci sa na tom 16 rocnom twingaci nahodou neuvolnilo koleso... uz by to nikto nezistil.
Pani, potreboval by som pomoct. Je tu viac detailerov a ludi, co sa tym zaoberaju a maju aj vybavu. Potreboval by som prebrusit a prelestit takuto plaketu. Moj rozmer je oval cca 12,5 x 17x5 cm. Je to mramor, cize je to pomerne mäkke. Teraz je to gravirovane laserom, cize cca 0,1 - 0,2mm hlboko. Vedel by to niekto prebrusit a vylestit do lesku namokro pastou? Ide o to, ze je to posledny kus a je to uz objednane. Flasa alebo dohoda ista
Pripadne poradite ako na to? Mal som v umysle kupvat Metabo SXE425 na drevenne obrazy, existuje aj na to prislusenstvo, co toto zvladne?
Dakujem
Pripadne poradite ako na to? Mal som v umysle kupvat Metabo SXE425 na drevenne obrazy, existuje aj na to prislusenstvo, co toto zvladne?
Dakujem
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
hah... este aj na papieri z autorizovaneho servisu je jasny dodatok, ze v pripade ze sa manupilovalo s kolesami je vodic nutny tieto kolesa skontrolovat a dotiahnut po prejdeni myslim 50km?
a je to tak vsade - ma to aj pneubox. jasne, ale, kto to robi?
min. by tie kolesa mali dobre utiahnut uz v servise. toto by malo sluzit ako ochrana proti niecomu, co servis nezisti /ja neviem, prasknuty zavit.. ale ten bude jeden, nie 5 na kolese /
a je to tak vsade - ma to aj pneubox. jasne, ale, kto to robi?
min. by tie kolesa mali dobre utiahnut uz v servise. toto by malo sluzit ako ochrana proti niecomu, co servis nezisti /ja neviem, prasknuty zavit.. ale ten bude jeden, nie 5 na kolese /
Spoiler: ukázať
len aby si dal tych 50km
ja som tiez zabudol pri prezuvani dotiahnut jedno koleso.. az mi polky stiahlo, ked sa ozvalo.
ja som tiez zabudol pri prezuvani dotiahnut jedno koleso.. az mi polky stiahlo, ked sa ozvalo.
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Sep, 2010, 19:31
Pánové (prípadne dámy), obraciam sa na vlastníkov motorov 2.5TDS od BMW vmontovaných konkrétne vo vozidlách značky BMW s dosť veľkou žiadosťou.
Nebol by náhodou niekto ochotný poskytnúť mi VIN číslo? Ja chápem, že je to citlivá záležitosť, ale vysvetlenie, prečo o to žiadam.
Mal by som záujem o nejaké náhradné diely na motor no a v BMW mi danú súčiatku (vraj) dokážu vyhľadať len buďto podľa čísla súčiastky (ktoré samozrejme nepoznám), alebo podľa VIN čísla. No a keďže ja mám tento motor v Opel Omega, tak s takým VIN si samozrejme akosi nerozumejú... ...a prečo chcem súčiastku od BMW a nie z OPLA? No, pretože, viackrát som narazil na to, že v OPLI skladom nemali a dodacie doby boli šialené, zatiaľ čo v BMW ak náhodou nemali skladom, tak dodanie 1 až 2 dni. No a potom cena. Opel za rovnaké pýta viac, až niekoľkonásobne viac, ako BMW.
Takže, ak by náhodou bol niekto taký ochotný, kľudne Súkromná Správa, až to nie je až tak verejné...
Zaujímavé je, že kedysi keď som tam bol, tak to ako-tak ochotný pánko vedel dohľadať aj bez čísel... ...no tentokrát som nepochodil... (iná obsluha)
P.S.: zrovna dnes, keď som bol v Kauflande, tak rovno oproti vchodu parkovala 725TDS. Vravím si - super, paráda, napísal som si EČV, že to na nete nájdem... ...no nenašiel som ani na ko.sk, ani na seka.sk
Nebol by náhodou niekto ochotný poskytnúť mi VIN číslo? Ja chápem, že je to citlivá záležitosť, ale vysvetlenie, prečo o to žiadam.
Mal by som záujem o nejaké náhradné diely na motor no a v BMW mi danú súčiatku (vraj) dokážu vyhľadať len buďto podľa čísla súčiastky (ktoré samozrejme nepoznám), alebo podľa VIN čísla. No a keďže ja mám tento motor v Opel Omega, tak s takým VIN si samozrejme akosi nerozumejú... ...a prečo chcem súčiastku od BMW a nie z OPLA? No, pretože, viackrát som narazil na to, že v OPLI skladom nemali a dodacie doby boli šialené, zatiaľ čo v BMW ak náhodou nemali skladom, tak dodanie 1 až 2 dni. No a potom cena. Opel za rovnaké pýta viac, až niekoľkonásobne viac, ako BMW.
Takže, ak by náhodou bol niekto taký ochotný, kľudne Súkromná Správa, až to nie je až tak verejné...
Zaujímavé je, že kedysi keď som tam bol, tak to ako-tak ochotný pánko vedel dohľadať aj bez čísel... ...no tentokrát som nepochodil... (iná obsluha)
P.S.: zrovna dnes, keď som bol v Kauflande, tak rovno oproti vchodu parkovala 725TDS. Vravím si - super, paráda, napísal som si EČV, že to na nete nájdem... ...no nenašiel som ani na ko.sk, ani na seka.sk
- Heatman
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 23. Nov, 2006, 02:00
A aku suciastku hladas?
Pre BMW je dost dobry online katalog dielov.
BMWfans tento momentalne nefunguje, po poslednom update dost casto strajkuje
alebo RealOEM
Da sa vsetko dobre dohladat aj bez VIN cisla.
Keby nahodou, tu je cast VIN cisla ktora je potrebna na zistenie informacii o aute. (je to nahodne vybrana 525tds z bazaru)
V BMW staci ak im das toto cislo.
BS44384
Pre BMW je dost dobry online katalog dielov.
BMWfans tento momentalne nefunguje, po poslednom update dost casto strajkuje
alebo RealOEM
Da sa vsetko dobre dohladat aj bez VIN cisla.
Keby nahodou, tu je cast VIN cisla ktora je potrebna na zistenie informacii o aute. (je to nahodne vybrana 525tds z bazaru)
V BMW staci ak im das toto cislo.
BS44384
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
http://auto.bazos.sk/inzerat/57194457/BMW-525D-E39.php
VIN WBADL91060GW57272
http://auto.bazos.sk/inzerat/58390366/B ... -d-E39.php
VIN WBADP91010GX79784
http://doc1000.automo.pl/numer-vin/WBA/ ... 0X0GH65350
VIN WBAHG810X0GH65350
VIN WBADL91060GW57272
http://auto.bazos.sk/inzerat/58390366/B ... -d-E39.php
VIN WBADP91010GX79784
http://doc1000.automo.pl/numer-vin/WBA/ ... 0X0GH65350
VIN WBAHG810X0GH65350
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
- Heatman
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 23. Nov, 2006, 02:00
Tie prve dva mu velmi nepomozu, tie su uz commonraily, on potrebuje TDS.
Ale tretie by malo byt v pohode.
Ale tretie by malo byt v pohode.
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ne 03. Okt, 2010, 11:26
ten problem zjavne nebol vyrieseny v roku 2010 - vid clanok a komentare v pod nimmp3turbo napísal:hej, to boli prve dva mesiace vyroby takze sa bavime 2010. Bola tam mala olejova napln podobne ako na Mazdach6 MPS kedysi na zaciatku - a sedlaci co zrazu mali 211kW pod teniskou sa citili ako Šumacher, Baričelo, Fettel a zopar dalsich kombinovanych do jedneho. Tu info najdes aj na All Things Mopar.com ci takej nejakej stranke.
3.6i Pentastar budem hodne hodne hodne hodne hodne hodne hodne hodne hodne hodne hodne hodne hodne hodne hodne hodne hodne hodne dlho spievat ody.
a teraz si predstav ze si kupis jazdeny voyager s danym motorom (nie su vobec lacne 15k+, pri dovoze musis pocitat s ficovou danou 2k) a po nejakom case sa na ospevovanej 3.6tke vyskytne spominany problem - kedze garancna vymena sa tyka len US tak si to budes musiet platit z vlastneho - budes aj nadalej spievat ody na dany motor?
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Sep, 2010, 19:31
inzeráty mi veru nenapadli...mp3turbo napísal:VIN...