A nieco zabavnejsie http://wotreplays.com/site/2498862#el_halluf-hadent-t69 - totalna drzost co som tam vykonal

Tak to asi nepoznáš Dechunewmi napísal:ten MM je fakt "oko kote". Trt mi je platne ze som top tier ked mam super dement tym. Sa nestiham cudovat co za dementov hra tu hru. Mam pocit ze opice by hrali lepsie. Specialne nasi polsky susedia. Dpc to je akoze extra zazrak stretnut poliaka co aj nieco zahra.
MM vo WOT funguje dost dobre, nie je na nom treba asi nic menit. Ligy by boli fajn, ale to WG asi nikdy nespravi.mArtinko5MB napísal:wn8 nie je sucast WoT, a hodnotenie vo WoT? Ja som nad tym vcera rozmyslal a vyslo mi z toho, ze by ani to nepomohlo. Aj tak by sa ludia stazovali.
Skor by trebalo zaviest do MM vyvazovanie teamov, a to classy tankov i hodnotenie. Napr namiesto toho aby boli v jednom teamy 3 TD a jeden M a v druhom 4 med a 1 TD dat do oboch teamov 2 TD a 2 TD + namiesto toho aby boli v jednom teame 4 1800 wn8 a v druhom najlepsi s 1100, dat do oboch tymov 2 s 1800 wn8. Ale viem si predstavit, ze to bude zatazovat MM a zvysila by sa cakacia doba na bitku. Ja by som vsak bol ochotny pockat aj minutu, keby toto bolo zavedene.
kazdopadne, ak by sa teamy rozdelovali iba podla hodnotenia, rozbilo by to uplne konzistenciu teamov, cize tam musia byt minimalne 2 mozno 3 kriteria (okrem tieru), inak by sme mali este horsie MM ako teraz, jedna strana cisto TD druha meds
V takom pripade by som odhadoval, ze vyhra prvy team. No zaviselo by to na mape, hracoch a na tom, ci by WT E100 strieali goldy alebo nie. No ano, MM by asi mohol lepsie rozdelovat vozidla medzi timy. Uz som dlhsie WOT nehral.mArtinko5MB napísal:Ako mozes tvrdit, ze na nom nie je co menit? Ani nesranduj, radsej si to editni. Aj WG sa uz vyjadrilo, ze potrebuje update(pretoze to je vraj stary algoritmus z cias, ked bolo este malo linii a tankov)
Ci ti pride normalne, ze jeden team ma 3x IS 7, 2x E75, 1 SPG (tier IX) a persing a druhy 3x WT E100, 2x T54, skoda T50 a 1 SPG(tier VIII). Lebo mne to normalne vobec nepride, skor mi to pride ako automaticka prehra pre prvy team