Chlapci skúsim to upresniť : Prijmač mám tento : Kaon NA1000HD google ma pofotenú aj zadnú stranu s výstupmi .
Telku máme pravdepodobne túto : th-37pv7p Panasonic viera
http://img01.staticclassifieds.com/imag ... djecia.jpg
takže ako môžeme vidieť na oboch zariadeniach je len jeden HDMI port . ten port čo je na sieťovy kabel na príjmači KAon , je zrejme nejaký servisny pochybujem že len do toho človek pichne kabel z routeru a vali si na youtube .
Redukciu na HDMI som ešte nevidel jedine ak by že z jedného zdroja signálu na dva monitori ale opačne to nie .
Premyšľal som teda takto : buď existuje nejaká krabička na net ktorá podporuje aj wifi a ma dva HDMI konektory . Ztoho jeden by bol obsadený telkou a druhy by bol obsadený digi príjmačom . toznamená že v tej krabičke (zariadeni) by sa mohlo dať zvoliť či ma cez ňu len prechádzať signal do telky a vysielať len digi settopbox alebo by sa v nej zablokoval signal z digi settopboxu a signal by produkovala ona resp. napajnie na internet a služby youtube by mala vo sjom softe .
Alebo teda iný Digi príjmač s možnosťou ísť na youtube . Len tu neviem či to len tka ľahko ide že či bude podporovať kartu Digi a všetko ako má .
Alebo teda raďte telky sa nechceme vzdať ale chceme v nej Digi vysielanie a možnosť sledovať youtube .
Rozpočet je maximalne 120€ ale radšej by som ostal pri 100€ to čo si postol ty ako poslednu vec Famous nevizerá zle ale kde to zoženiem a bude to pracovať správne s mojimi zariadeniami ?
ďakujem ak by sa niekto viznal alebo poznal niekoho ktoby vedel do toho šprtnuť . volal som na linku digi a tma mi povedali že settopbox od nich neexistuje ktorý by podporoval aj internet . ževraj čisto len pozeranie kanalov tka neviem tvrdila to žena tka to beriem ešte s rezervou . tatko mal včera narodky a ešte som mu furt ruku nepodal len špekulujem čo mu vybrať aby dobre bolo