nasa mila slovenska posta

V tejto sekcii môžete debatovať skoro o všetkom ...
Používateľov profilový obrázok
Famous
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ut 14. Sep, 2010, 20:24

Re: nasa mila slovenska posta

Príspevok od používateľa Famous »

Hej chalani, prosim vas, tej nasej slovenskej posve uz nacisto na tu hlavu dr..?

Vraj sa zrusili "zlte listky". Po novom ma prist SMS, ze mas balik na poste. Mal som dostat balik tu zo SR, poslany v piatok, prvou triedou. Do stvrtku nic, tak som si vypytal tracking number od tipka, a ukazovalo, ze to je uz od utorku ci pondelku na nasej poste. Tam mi povedali, ze ano je to tak, uz tu je dlho, ze vam mala prist SMSka. Na tom baliku a ani nikde inde nebol moj kontakt uvedeny. Ako si to predstavuju? To sa mam jako chodit kazdych par dni pytat, ci nahodou na moju adresu nemaju balik na sklade? Co to je za system, uz ste o tom poculi? Ak mi ma prist nieco z ebayu, bez trackingu, tak ako mam vediet, ci to mam alebo nemam na poste? Postari uz jako rezignovali, alebo proste WTF?
CPU: R9-5900X Cooler: Kraken X62 MB: x570 TUF PRO (Wi-Fi) GPU: RTX 3080 Ti Suprim X
RAM: GSkill 64GB 3600CL16 SSD OS: Corsair MP600 PRO XT 2TB
SSD: Micron 7400 PRO 3840BG, PNY CS3040 2TB, Kingston KC600 1TB PSU: Corsair HX1000 CASE: Fractal Torrent
LordKJ
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold
Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49

Príspevok od používateľa LordKJ »

No pokial viem o zrusenie zltych listkov musis poziadat nerobia to automaticky
Klienti, ktorí SP o službu nepožiadajú, budú aj naďalej dostávať Oznámenia o uložení zásielok (tzv. žltý lístok) štandardným spôsobom a nič sa pre nich nemení.
http://www.aktuality.sk/clanok/313846/k ... -na-poste/
Famous
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ut 14. Sep, 2010, 20:24

Príspevok od používateľa Famous »

Ja som o nic neziadal ale. Vyzera to tak, ze si robia co chcu. Pravdepodobne sa budem musiet pondelok ist spytat, ze ci naaaahodou tam nemam nieco z ebayu a zrusit tu elektronicku vec, ked ma tak iniciativne zapojili bez mojho vedomia.
CPU: R9-5900X Cooler: Kraken X62 MB: x570 TUF PRO (Wi-Fi) GPU: RTX 3080 Ti Suprim X
RAM: GSkill 64GB 3600CL16 SSD OS: Corsair MP600 PRO XT 2TB
SSD: Micron 7400 PRO 3840BG, PNY CS3040 2TB, Kingston KC600 1TB PSU: Corsair HX1000 CASE: Fractal Torrent
Papek
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00

Príspevok od používateľa Papek »

Zatial musim silno zabuchat hlavou o drevo, ale postovi kurieri sa nejako polepsili v poslednej dobe. Od noveho roku mam od nich 4. balik, kde mi zakazdym volal ci som na adrese. Naposledy som nebol, povedal som ze az po 10 budem na adrese. Tak kurier slubil ze sa zastavi neskor. O 11 mi dakto zvonil, otvorim a tam kurier... ze bolo dole otvorene, tak vbehol do brany a doniesol mi to az hore :OO=
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
i5-12400F ♦ 32 GB RAM ♦ RTX 4070 SUPER 12 GB
SurrendeR
VIP
VIP
Dátum registrácie: Ut 28. Sep, 2004, 14:00

Príspevok od používateľa SurrendeR »

vsetko je to o pristupe ludi.. pre kuriera je lepsie zavolat dopredu, ci sa vobec ma unuvat ist na adresu, lebo ked tam nebudes, len si prida na robote (cesta, cakacky atd) ..
PC:Asus x99A-USB 3.1 || Intel i7 5820k 4.1GHz || Asus ROG Strux GTX 1080 8GB || 4x16 GB RAM 3200MHz CL14 G.SKILL || NVMe - 1000GB Samsung EVO 970 || RAID0 - 2x3TB WD RED || Cooler Master Centurion Silencio 452 || Seasonic Prime Ultra 750W Gold || 24" EIZO EV2436WFS3-BK EcoView ||
FOTO: Canon EOS 5D MKII || Canon 50mm F1.8II || Tamron 24-70/F2.8 VC || Canon 70-200/F4L IS || Canon EX580 MKII
Mobil: Samsung Galaxy S7
Car: BMW E36 328i Tour
castelL
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Po 27. Jan, 2014, 21:38

Príspevok od používateľa castelL »

Osobnú skúsenosť s kuriérom mám zatiaľ len pozitívnu a to sa netýka len Slovenskej pošty, všeobecne, doteraz ani jeden problém.
dendroid
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold
Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa dendroid »

LordKJ napísal:No pokial viem o zrusenie zltych listkov musis poziadat nerobia to automaticky
Klienti, ktorí SP o službu nepožiadajú, budú aj naďalej dostávať Oznámenia o uložení zásielok (tzv. žltý lístok) štandardným spôsobom a nič sa pre nich nemení.
http://www.aktuality.sk/clanok/313846/k ... -na-poste/
Mal som ten istý problém, o zrušenie lístkov som nepožiadal a žiaden lístok mi neprišiel... Sledoval som balík na stránke pošty, bolo tam uvedené adresát nezastihnutý a pritom doma boli dvaja ľudia, takže kuriér ani len nezazvonil a pravdepodobne sa ani neunúval ísť na moju adresu. Tak som sa šiel opýtať na poštu a bolo mi povedané, že sa to už všetko rieši prostredníctvom SMS. Vtipné na tom ale bolo , že na balíku moje telefónne číslo uvedené nebolo, pretože som ho odosielateľovi neposlal, myslel som, že to nie je potrebné. Takže to prebehlo tak, že kuriér nenašiel na balíku moje číslo, tým pádom sa ani neunúval to riešiť a automaticky uviedol do systému adresát nezastihnutý a odniesol to späť na poštu ...
quicky
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa quicky »

dendroid uplna klasika :) ja ked nemusim na postu ani nepachnem. :furious: vzdy len same problemy :)
Papek
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00

Príspevok od používateľa Papek »

Vcera som objednaval nejake drobnosti do bytu, cena dopravy cez DPD kuriera 3 €, postovy kurier 3,60 €. Ale keby tie ceny boli naopak, tak by som uz zobral postoveho kuriera po poslednych skusenostiach.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
i5-12400F ♦ 32 GB RAM ♦ RTX 4070 SUPER 12 GB
CageJ
Redaktor
Redaktor
Dátum registrácie: Ne 02. Jan, 2011, 01:43

Príspevok od používateľa CageJ »

poslednu dobu mam problem s UPS.. ak niekto zabudne napisat cislo, ani nezvoni... Bez cisla uz neriesia.. Inokedy zase pride kurier bez volania...
butcher
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Po 17. Jún, 2013, 13:04

Príspevok od používateľa butcher »

a ako riesit pokles poctu listovych zasielok?
no predsa zdrazenim sluzby :D
http://www.etrend.sk/ekonomika/statom-k ... istov.html

zdrazenie furt vyriesi problem, v tomto pripade, dufam na trvalo :good:
Intel Core i5-12600K+ARCTIC-Freezer-i35 | ASUS ROG STRIX Z690-G GAMING WIFI | MSI RTX 2060 SUPER OC 8gb | 2x 16GB DDR5-4800MHz ADATA CL40
DELL U3423 | SSD 1TB WD_BLACK SN850 NVMe M.2 PCIe Gen4 2280 | HDD WD40EFRX | HDD WD6003FFBX Red Pro 256 MB SATAIII 7200 rpm
Mice Logitec B110 Silent
Keyboard Dell KB216t
LordKJ
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold
Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49

Príspevok od používateľa LordKJ »

tak ale stale musim zaklopat, este som nemal zlu skusenost s nasou postou :D
Andre
TV & Audio expert
TV & Audio expert
Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00

Príspevok od používateľa Andre »

hh, ze posta..
cez Zasielkovnu o 19tej podane v ZA, na druhy den o 12tej ready v Prahe
do 5kg 3eura, poistene a dobierka
:)
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
lacika
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Pi 11. Jan, 2008, 14:00

Príspevok od používateľa lacika »

EMS ci klasika?
Andre
TV & Audio expert
TV & Audio expert
Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00

Príspevok od používateľa Andre »

z-point klasika
ale podaval som v depe, inak by to asi trvalo o den viac
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65

Návrat na "Debata o všetkom"