že jaká úvaha, či je horší pre SR Kotleba a jeho strana, alebo páriky teplých v registrovanom zväzku..
Osobne by som volil radšej tých teplých a registrované partnerstvá.. Nech je ako chce, tí Vás zväčša nedokopú v baroch, v električkách, či na štadióne, Tí nemajú zväčša problém s demokratickými hodnotami právneho štátu.. "Teplí" ľudia majú problém zväčša sami so sebou, aby ešte podnecovali ku nenávisti k druhým... Je to môj názor..
Veľmi ma teší ako dopadla SaS a veľmi ma mrzí, koľko ľudí zbytočne hlasovalo za Kotlebu.. Viem, že on má a bude mať skalných fanúšikov čo zväčša nenávidia, kopú a napádajú, avšak, som presvedčený, že väčšia časť jeho voličov boli tí zo skupiny protestní.. Protestní ku Ficovi, lebo veľmi správne v TV viac krát politici poznamenali, že z nadutosti, ignoranstva celého SMERu, ktorý tak bezbreho kradol, až to radikalizovalo a nútilo ku radikálnym, protestným riešeniam..
A ešte jedna vec, keby percentá proti Ficovi zbytočne nešli Kotlebovi, ktoré Kotlebovi nakoniec sú, a aj mu budú úplne zbytočné, nakoľko s ním snáď nikto nebude spolupracovať, mohli sme tu mať pevnejšiu pravicovú vládu, ktorá by sa a verím, že podstatne viac kontrolovala v kradnutí. Matoviča považujem za úplného mantáčika, ale čo mu verím, že až tak kradnúť nechce.. A verím to aj Sulíkovi, aj niektorým ľudom zo Siete.. Verím, že istá, podstatne lepšia kontrola korupcie by tu rozhodne bola.. Lebo úplne dno mravov, korupcie dosiahol SMER a už to mohlo byť len a len lepšie...
A keď je už pre mnohých neprekonateľný problém tých registrovaných partnerstiev, myslíte, že by to niekedy pri Matovičovi, Prochádzkovi, Bugárovi, či prípadnom Figeľovi SaSke prešlo? Myslím si, že toto by určite nebola téma dňa, roka, či volebného obdobia tejto koalície.
A teda ak aj budú opakované voľby, dúfam, že mnohí si uvedomia, že Kotleba nie je protiváha SMERU a nikdy nebude a percentá pôjdu stranám, ktoré vedia byť tou protiváhou a vedia spolupracovať a zlepšiť stav a mravy tejto krajiny.