Politicka debata

V tejto sekcii môžete debatovať skoro o všetkom ...

Budú podľa vás predčasné voľby v roku 2021?

Áno
14
29%
Nie
28
57%
Neviem
7
14%
 
Celkom hlasov: 49

Používateľov profilový obrázok
warrior606
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 677
Dátum registrácie: Ut 20. Aug, 2013, 17:55
Bydlisko: Legan, IRL

Re: Politicka debata

Príspevok od používateľa warrior606 »

dendroid napísal:Warrior606 - No ocividne zijes. Co je fasisticke na fasistickom pozdrave a uniforme fasistickych oddielov ?
Akych fasistickych odielov ? Pokial viem tak v uniforme narodnej gardy a to ma od fasistickych odielov naozaj daleko. Najskor nastuduj historiu a potom sa ozyvaj. Tiso bol aky bol a snazil sa ochranit narod bohuzial jedina cesta k tomu bola posiata krvou. Prestan sa uz vracat do historie a pozeraj dopredu. Ako som povedal nech sa Kotleba ukaze a potom mozme hovorit dalej. Moze sa uplne znemoznit sam a bez cudzej pomoci ale vsetky tieto diskusie mu len nahravaju do kariet lebo cim viac sa medializuje tym lepsie pre neho. Aj negativna reklama je reklama a nemusi za nu ani platit ;)
Používateľov profilový obrázok
jergus
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1281
Dátum registrácie: Št 03. Aug, 2006, 02:00
Bydlisko: Kremnica (31)

Re: Politicka debata

Príspevok od používateľa jergus »

lordkj: sport je luxus ktory si stat v totalnych srackach nema co dovolovat, je mi na grcanie kolko penazi z ministerstva skolstva ide do sportu a doslova sa len prezieraju hlavne v kolektivnych sportoch.

dnesny cerstvy zazitok: do posilky k nam chodia dvaja chlapci, jeden 14 rocny a jeden 16 rocny. 14 rocny je z ciganskej rodiny, obaja rodicia pracuju, su slusni, staraju sa o deti, chlapec chodi na sukromne ciganske gymnazium financovane zo statneho rozpoctu a z fondov eu. 16 rocny je polocigan, rodicia sa na neho vykaslali ked mal 11 rokov a byva v domove, navstevuje rovnake gymnazium. nic proti nim nemam, je s nimi sranda, su slusni, v posilke makaju. a teraz pointa. obaja sa chvalili, ze maju zo zemepisu a dejepisu jednotky. tak trener ze sa ich trochu popyta...

Otazka: ake staty tvoria V4
Odpoved: mongolsko...

Otazka: ake su susedne staty slovenska
Odpoved: finsko, francuzsko, svedsko...

Otazka: ake je hlavne mesto rakuska
Odpoved: madarsko

Na dejepis sa uz trener nemal ani naladu pytat. Stale neviem ci sa mam smiat alebo plakat...
Abraham Lincoln oslobodil vsetkych ludi, ale az Samuel Colt ich zrovnopravnil
Používateľov profilový obrázok
Krutibrko
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold
Príspevky: 3691
Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Bydlisko: Poprad, Brno

Re: Politicka debata

Príspevok od používateľa Krutibrko »

Netrolili ho len? :D
Používateľov profilový obrázok
Zubesuch
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1045
Dátum registrácie: Ut 23. Okt, 2012, 18:32
Bydlisko: Bratislava

Re: Politicka debata

Príspevok od používateľa Zubesuch »

Sulik kritizuje politiku EU. Sulik je avsak v ramci pôvodnej myslienky o EU viac skutocny "Europan" ako hociktory z tych vylizanych nemcov co tam sedel.
jergus napísal:a ako citam reakcie, tak vsetci do jedneho by si tu mali v prvom rade precitat minimalne na wikipedii definiciu fasizmu ;)
ja ti to prelozim ak ti to konecne pomoze pochopit to co ti tu chlapci pisu. Kotleba je vyj*bany neonacista, ktory nema v hlave nasrane. Je cielavedomy. Odhodil uniformu a obliekol si sako. A o to viac je nebezpecny. Pretoze pochopil ako funguje jednoducha slovenska natura. Staci dat slaboduchym pocit ze to JA mozem zmenit to na co vy "Ferkovia z konca ulice" dokazete len nadavat pri pive, nech ste hocijak inteligentni. Jasne, ze si nezahajluje rovno do kamery, tak ako ti Fico do kamery nepovie ze Siroky je jeho stary kamos. Aj ked ani to by niektorym neotvorilo oci.
jergus napísal:dargy: to ci si to niekto pozrie alebo nie, to je o slobote, v tom suhlasim. ale nevidim dovod aby som sa na to skladal aj ja z mojich dani
ako pise LordKJ. ja nevidim dôvod skladat sa z mojich dani na futbalovy stadion. pretoze tam behaju slecinky, ktore pri sebemensom kontakte placu a zvijaju sa ako keby im strhavali nechty na nohach. o 2 minuty avsak tato uplakana slecna zasa beha ako gazela. Ba co viac. Pritahuje to zberbu s hodnotami podobnymi 90% kotlebovej kandidatky. Kedy sa chlapci so strasnymi svalmi po uzivani steroidov dokazu dokrvi pobit za to, ze "moja parta jedenastich teplosov je lepsia ako ta tvoja". Ci? Este mam nejako pozdvihnut tento najoblubenejsi sport na svete? Je to uplne rovnake.

Ty aj tak hovno vies posudit co je umenie, tak ako aj Kotleba. Pre mna je cast najdrahsich obrazov na tomto svere len par machul a ciar. Serem sa do umenia? Neserem, lebo tomu nerozumiem.

Tak isto armada? odmietam aby bolo budovanie armady financovane z mojich dani. Proti komu budeme budovat protivzdusnu obranu?
warrior606 napísal:Co je extremisticke alebo fasisticke na zdravit sa na straz :) alebo nebodaj mat na sebe uniformu :D Tak jedine ta vlajka keby som sa silno zamyslel tak je trochu extrem
toto naozaj sudny clovek nemoze mysliet vazne. :rolleyes: pozvanka do klubu neonacistov ti este neprisla? ze by ste sa pofotili nahi vo vani, ako ten niekdajsi kandidat za SNS?
HellAngel napísal:domobrana, celkom tema co rezunuje aj v zahranici, je to len vysledok toho, co EU robi
http://videoarchiv.markiza.sk/video/349 ... -domobrana. A sme doma :). Je to lisiak. Vykonstruujem si nepriatela, len aby som mohol napadat policiu, ze nic nerobi (ale ved jasne ze nic nerobi, to vedia vsetci). Potom uz nestaci nic ine ako hlasat, ze "chopte sa vidlí a motýk". No a samozrejme ze suhlasi kazdy komu ukradli sliepku z dvora a policia nic nevyriesila. Samozrejme existujú oblasti kde by nejaky model domobrany pravdepodobne priniesol pozitíva. Ale je hadam jasne ze nemozes dat flintu kazdemu kretenovi aby si branil svoj meter stvorcovy zeme. To by tu neskoncilo dobre. Resp. nechcel by som aby to skoncilo ako v amerike. Kde policajt striela uz preventivne, pretoze co keby tie brzdove dosticky co nesies v paprci boli kver.
HellAngel napísal:hranice detto, pozri sa na Orbana, ako po nom kricali ze stavia ploty, je to nespravne?
je ale trochu rozdiel obnovit ochranu hranic proti hordam imigrantov a druhe je zajst o niekoľko rokov spat a obnovit kontroly na hraniciach, kedze kotleba chce vystupit z EU -> samozrejme tym padom aj Schengenského priestoru.
HellAngel napísal:Vystupenie z Nato, toto je tiez zaujamva tema a je to na diskusiu. o podobnych veciach by sa malo rozhodovat v referende.
ale on ma v programe jasne napisane citujem ôsmy bod programu "VYBUDUJEME SKUTOČNÚ SLOVENSKÚ ARMÁDU! 8. Presadíme vystúpenie Slovenska zo zločineckého paktu NATO." "Vybudujeme protivzdušnú obranu."

Proti komu? Proti tym nepriatelom ktorych si Kotleba (pre koktavych Marian) vykonstruuje? Proti imigrantom co sem lietaju na rogale? Z vychodu by nas Putin sfukol jak sviecku. Zo zapadu by nas NATO sfuklo ako sviecku. A to aj keby namiesto 4 nebojaschopnych migov mal 20 bojaschopnych. Okrem toho taketo hracky a ludia stoja obrovske mnozstvo penazi ktore zaplatis TY.
HellAngel napísal:Vratenie koruny, uz davnejsie to chcel spravit Sulik, Anglicko, cesko, to su staty co odmietaju Euro a robia zle? Tu treba naozaj zvazit ci sa to plati, ake by to malo nasledky atd. A takato vec nie je len, ze si niekto buchne po stole, bude Koruna a bude koruna


no ale pokial viem on bucha po stole a hovori, ze bude Koruna a bude Koruna. Podla Sulika je to len akysi plan B pretoze a ma pravdu ze krajiny ako Grecko, Spanielsko... ohrozuju stabilitu Eura. Pretoze jednak ze Euro tieto krajiny uz len z principu zadlzuje. Ziadne ze to chcel spravit. Stalo by to nehorazne prachy. Preto si taketo nieco dokazem predstavit len v krajnej situacii.
geroswen napísal:Suhlasim v tom, ze za cenu danovych praznin sem nema zmysel volat a sponzorovat dalsie automobilky. Stale je to len jedna oblast priemyslu a vacsina produkcie ide do zahranicia. Ak sa znova prepadne tak, ako pred 6 rokmi, tak to pojde cele do sraciek. Existujuce automobilky nemaju dovod odchadzat ale nema ich ani zmysel dalej zvyhodnovat. Znevyhodnuju sa tym mensie firmy, ktore sa tiez mozu venovat priemyslu a moze ich to pochovat. Spravne hovoril, ze pri mensich podnikoch je mensia pravdepodobnost, ze si zbalia svoj kapital a odidu do zahranicia.
no neviem tak teda maju dôvod alebo nemaju dôvod? zbalia alebo nezbalia si svoj kapital a odidu do zahranicia? lebo tak z tvojho vyjadrenia to neni celkom jasne. :laugh: Kazdemu kto ma vsetkych 5 po hromade je jasne ze Slovensko neni v pozicii kedy moze odmietnut velkeho investora a zamestnavatela v oblasti ako je Nitra. To ci nema zmysel ich zvyhodnovat by naozaj stalo za nejaky vypocet. Pretoze 5000 ludi fakt nezamestna nikto iba tak lusknutim prsta ak nechce umelo drzat produkciu ktora je trhom nepredajna. Aj VW mal danove prazdniny. Podla Kotlebovych reci by tu nic take nemalo vzniknut a smelo by nezamestnanych zamestnal na poli pri tahani repy. Chod povedat hocikomu z VW nech za zamestna u slovenskeho "akozepodnikatela" ktory mu da smiesnych 550eur v cistom. Co ti na to povedia.

Zivy priklad. Stara Lubovňa. Kamos niekedy pracoval pre znameho vyrobcu alkoholickych napojov. V sice vzdialenom okoli zainvestoval zahranicny investor a ponukal platy 700+. No slovenski podnikatelia sa isli od jedu potrhat ako je to mozne a co si to cudzinec dovoluje.

Ale jasne ze su danove prazdniny problem a prichadzame o peniaze. Jasne ze jednostranne orientovany priemysel je problem a prinasa rizika. Ale to ze odmietnes bez hocijakej uvahy investora Land Rover - Jaguar ktory bude mat spadovu oblast az po Prievidzu, to chce mat fakt silne cisla a nie len reci ako Kotleba.
geroswen napísal:Podporil by som system dualneho vzdelavania.
prave to teraz zacina Volkswagen v spolupraci so strednou skolou/ucilistom v Bratislave. Slovnaft tiez podporuje chemicku skolu v BA aj ked este do stadia dualneho nedospelo. Cuduj sa svete, su to firmy so zahr. kapitalom.

Hovorim takych reci ako Kotleba naserem za noc za dva kyble. Uplne vzdy pri tom vychvalovani co on prevratne dokazal v BBSK mu chybal niekto s kym by svoj nazor konfrontoval. Pretoze nic neni ciernobiele :) prepacte teda radsej len BIELE. Ani Kotleba.
Spoiler: ukázať
PC1=> MB: Asus X99-Deluxe/USB3.1 <|> CPU: Intel Core i7 5820K @ 4,6 GHz / 1.28V <|> Cooler: Cryorig R1 Ultimate <|> RAM: Kingston HyperX Fury Black 4x8GB DDR4 2666 MHz CL15 <|> GPU: furt sa meni <|> SSD1: Samsung 840 Pro 256GB <|> SSD2: Samsung 850 Pro 1TB <|> HDD1: Seagate SV35.5 1TB <|> ext.Storage: AXAGO EE35-XA3 ALINE + WD 1TB RE4 <|> PSU: SuperFlower Golden King 550W + Silverstone Black Singlesleeve Extensions <|> Case: Define R4 + Noiseblocker PK1 a PK2 fans <|> Mouse: Razer Deathadder BE <|> Mouse Pad: Razer Goliathus Alpha Speed <|> OS: W10 pro

PC2=> MB: MSI H87i <|> CPU: Intel i5 4590 <|> Cooler: be quiet! Shadow Rock TopFlow SR1 <|> RAM: Kingston 2x8GB 1600MHZ CL9 <|> GPU: Asus R9 270x 2GB <|> SSD: Samsung 830 128GB <|> HDD1: Hitachi DeskStar 320GB <|> HDD2: WD RED 3TB <|> PSU: be-quiet! Pure power L8 430W CM <|> Case: Define Nano S windowed + Venturi fans <|> OS: W10 pro
Používateľov profilový obrázok
Blackhawk
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2436
Dátum registrácie: St 07. Jan, 2009, 14:12
Bydlisko: Sereď

Re: Politicka debata

Príspevok od používateľa Blackhawk »

Len to sem zavesim a ticho sa vytratím : http://www.transparency.sk/sk/rok-zupan ... dari-lsns/
Spoiler: ukázať
CPU : AMD Ryzen 5 5600X , MB : ASUS TUF GAMING B550-PLUS , RAM : Patriot Viper 4 Steel Series, 16GB , GPU : GTX1060 , PSU : Corsair TX650M , HDD : Samsung 970 EVO, M.2 SSD
Používateľov profilový obrázok
felipe25
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 5780
Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
Bydlisko: Košice

Re: Politicka debata

Príspevok od používateľa felipe25 »

Ja som Kotlebu "mohol" v jeho zaciatkoch. Fandil som mu, aby v BB porazil Manku, aj ked odtial niesom, aby ukazal "mocnejsim", nielen SMERU, ze moze vyhrat aj clovek s kampanom za par supov.
Ked sa vsak stal zupanom, zacal robit veci, ktore sa mi fakt nepacili.
Ano, je jasne, ze vyhodi stare osadenstvo, lebo to tak robi kazdy a vsade, ale on to robil az prilis okato. Nieje mozne, aby kazdy ochrankar, alebo "spodnejsi" zamestnanec BBSK mal vyholenu hlavu, a posobil dojmom akym posobi velka vacsina v tej strane.

Ano, kazdy si zamestnava svojich blizkych, ale nie tak, ze komplet celu rodinu, a ludi bez skusenosti podosadzoval vsade. To je nieco, proti comu bojoval, a sam to urobil. To sa mi nepaci, ze kricim A, a robim B.

plus sa mi prestali pacit prispevky na jeho FB stranke, kde su totalne nenavistne prispevky voci komu vieme, /ak nevieme, pozrite si tu stranku/, a on ide hlasat hodnoty ako rodina, KRESTANSTVO??? Ako moze byt s hlasanim krestanstva v rodinach tak surovo proti utecencom? Ved to jedna strana bije druhu. To je akokeby v ramci jednej strany SAS suhlasila s hodnotami KDH. V ramci strany!

Totalne sa mi tymi zvastami jeho strana znepacila, pretoze nieje mozne, aby niekto hladat jedno, a robil druhe. Jeho volici su tak len poslusne ovecky ktore nemaju PONATIA, co prenho hodnoty znamenaju.

A k ochrane hranic, domobrane, vystupeniu z NATO - mozem sa len zasmiat. S cim akoze chce chranit nase uzemie bez NATO? s tou stihackou, ktorej motor prevazaju na V3S ked ho treba do druhej funkcnej ale bez motora? Seriozne? vidi on vobec do armady, ze toto moze povedat?
Videl co sa stalo na UA, ze Rusi si len tak dosli zabrat uzemie statu, ktory ma vojsko na TOTALNE INEJ UROVNI /sice zastarane, ale ma!/ ako mame my? To akoze odideme z NATO, a dockame, kym sem rusi pridu a obsadia nas? Lebo nechapem, cim chce chranit nase uzemie voci takym Rusom napriklad.

Vsetko su to len dristy, a nerealizovatelne kecy. A keby uz, dovolim si povedat, hrozilo vystupenie z NATO /predcasne volby, ludia sa uz fakt nas.. a kotleba bude mat nie 8% ale 16%..../ tak naserie zapad, a ti sa ho kludne zbavia.

Mna by fakt zaujimali nejake realne cisla, fakty, alebo realne to, ako kotleba podpisuje papier o vystupe z NATO.

A koniec koncov sposobil zastavenie toku penazi do BBSK a na to doplatia len a len ludia. Ja hovorim, a mam vlastne skusenosti, ze peniaze z EU fondov su kontrolovane ovela lepsie ako statne. Je teda urcite lepsie, ked lejeme do EU miliony, ktore nam EU vrati s nejakym doplatkom, ale zasa su skontrolovane, na co tie love idu ovela dokladnejsie...

Takze, kym som mu na zaciatku fandil, jeho dalsie kroky ma donutili s tym prestat a fakt sa zamysliet, o co mu vlastne ide. Fakt si tento clovek seriozne mysli, ze nas ochrani VLASTNA ARMADA??? a to je len jedna z mala veci, ktore slubuje, a uz pri nej, sa rozum zastavuje.
Naposledy upravil/-a felipe25 v St 09. Mar, 2016, 10:40, upravené celkom 2 krát.
Spoiler: ukázať
Main PC: Fractal Define Black R5 window, ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING, Intel Core i5 9600K, Patriot Viper4 Series 16GB KIT DDR4 3000MHz CL16, ADATA XPG GAMMIX S5 SSD 256 GB SSD, 1x5TB + 1x4TB, GIGABYTE 1060 GTX 3GB, Blue-Ray LG, 27" Samsung QHD, keyboard: Asus TUF Gaming, mouse: HP Pavilion mouse 200, Windows 11 Pro 64bit

NB: DELL + ASUS

iPhone 13 Pro Max
Huawei Mate 40 Pro
Používateľov profilový obrázok
SurrendeR
VIP
VIP
Príspevky: 2722
Dátum registrácie: Ut 28. Sep, 2004, 14:00
Bydlisko: Stará Turá - BA

Re: Politicka debata

Príspevok od používateľa SurrendeR »

a my sa potrebujeme teraz pred niekym branit? co nam dalo clenstvo v nato? co nam dalo clenstvo v EU?
skus sa zamysliet skor ako zacnes menovat, ci to vsetko sa nedalo spravit bez nejakeho clenstva v pseudo unii alebo nato.
Spoiler: ukázať
PC:Asus x99A-USB 3.1 || Intel i7 5820k 4.1GHz || Asus ROG Strux GTX 1080 8GB || 4x16 GB RAM 3200MHz CL14 G.SKILL || NVMe - 1000GB Samsung EVO 970 || RAID0 - 2x3TB WD RED || Cooler Master Centurion Silencio 452 || Seasonic Prime Ultra 750W Gold || 24" EIZO EV2436WFS3-BK EcoView ||
FOTO: Canon EOS 5D MKII || Canon 50mm F1.8II || Tamron 24-70/F2.8 VC || Canon 70-200/F4L IS || Canon EX580 MKII
Mobil: Samsung Galaxy S7
Car: BMW E36 328i Tour
Používateľov profilový obrázok
felipe25
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 5780
Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
Bydlisko: Košice

Re: Politicka debata

Príspevok od používateľa felipe25 »

no minimalne pocit, ze ked sem dojde ruska stihacka, tak ju bude nahanat americka, a nie ta nasa smatlava co nema motor.

ber to obrazne, nehovorim ze to hrozi, ale clovek nikdy nevie. keby sme aspon armadu mali na urovni. pozri sa kde je. a pritom sme v NATO, mohli by sme to vyuzit, nakupit techniku, zbrane, kym sa da. ked v nato nebudeme, snad si nemyslis, ze nam USA preda vrtulniky, aby sa dostali k nepriatelom.

kazdopadne, aj tak je to zcestne, lebo SR z nato nikdy realne nevystupi. to ze to bude kotleba kricat je jedna vec, realne to nikdy neuskutocni, pretoze my mame az prilis strategicku polohu v europe, aby to ini dovolili.

k eu som sa vyjadril - min. co sa fondov tyka, je to isto transparentnejsie. a nezabudaj, ze bez eu by si stale volal z dovolenky za 2-3€ za minutu, a nie za par centov. na to dobre nepozerame, len na to zle?
Spoiler: ukázať
Main PC: Fractal Define Black R5 window, ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING, Intel Core i5 9600K, Patriot Viper4 Series 16GB KIT DDR4 3000MHz CL16, ADATA XPG GAMMIX S5 SSD 256 GB SSD, 1x5TB + 1x4TB, GIGABYTE 1060 GTX 3GB, Blue-Ray LG, 27" Samsung QHD, keyboard: Asus TUF Gaming, mouse: HP Pavilion mouse 200, Windows 11 Pro 64bit

NB: DELL + ASUS

iPhone 13 Pro Max
Huawei Mate 40 Pro
Používateľov profilový obrázok
dendroid
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold
Príspevky: 3684
Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Bydlisko: Košice

Re: Politicka debata

Príspevok od používateľa dendroid »

warrior606 napísal:
dendroid napísal:Warrior606 - No ocividne zijes. Co je fasisticke na fasistickom pozdrave a uniforme fasistickych oddielov ?
Akych fasistickych odielov ? Pokial viem tak v uniforme narodnej gardy a to ma od fasistickych odielov naozaj daleko. Najskor nastuduj historiu a potom sa ozyvaj. Tiso bol aky bol a snazil sa ochranit narod bohuzial jedina cesta k tomu bola posiata krvou. Prestan sa uz vracat do historie a pozeraj dopredu. Ako som povedal nech sa Kotleba ukaze a potom mozme hovorit dalej. Moze sa uplne znemoznit sam a bez cudzej pomoci ale vsetky tieto diskusie mu len nahravaju do kariet lebo cim viac sa medializuje tym lepsie pre neho. Aj negativna reklama je reklama a nemusi za nu ani platit ;)
Nastuduj si historiu ty, lebo tu trepes take kraviny az to boli. Najprv nebol na straz fasisticky pozdrav, toho si sa nakoniec vzdal, teraz tu kecas o garde. To bolo podla teba co ? To neboli narodne gardy ako by si to niekto mohol predstavovat, to boli oddiely Hlinkovej slovenskej ludovej strany, presne tak ako SA boli oddiely NSDAP v zaciatkoch a neskor SS. A s SS aj spolupracovali. Na potlacovani povstania a vrazdeni slovenskeho civilneho obyvatelstva. Vypisujes mi tu, ako si mam nastudovat historiu a pritom sam o nej ocividne prd vies :facepalm: . Neboj sa, historiu mam nastudovanu viac nez dobre a podla toho, co tu vypisujes by som ta strcil do vrecka.

A presne o tom to je. Ludia, ktori maju nastudovanu historiu niekoho ako je on podporovat nebudu, za ziadnych okolnosti. Len ti, co o nej prd vedia a potom este davaju ostatnym rozumy ako ty. Pripadne ti, ktorym je ukradnuta, co je tiez smutne.

A kecat tu nezmysly, ze ho nechame prejavit sa... Pokial nacisto neprepne aj zvysku obyvatelstva, co sa dufam nestane, tak nebude mat NIKDY moznost nic z tych jeho fantasmagorickych vyplodov vyskusat v praxi. Cely vysledok vasich hlasov je to, co bolo napisane vyssie, patova situacia z hladiska zostavovania a vlady a financovanie nacistickych uboziakov z penazi vsetkych danovych poplatnikov. To vam nevadi, ale financovanie umenia hej ...
Používateľov profilový obrázok
dendroid
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold
Príspevky: 3684
Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Bydlisko: Košice

Re: Politicka debata

Príspevok od používateľa dendroid »

jergus napísal:lordkj: sport je luxus ktory si stat v totalnych srackach nema co dovolovat, je mi na grcanie kolko penazi z ministerstva skolstva ide do sportu a doslova sa len prezieraju hlavne v kolektivnych sportoch.

dnesny cerstvy zazitok: do posilky k nam chodia dvaja chlapci, jeden 14 rocny a jeden 16 rocny. 14 rocny je z ciganskej rodiny, obaja rodicia pracuju, su slusni, staraju sa o deti, chlapec chodi na sukromne ciganske gymnazium financovane zo statneho rozpoctu a z fondov eu. 16 rocny je polocigan, rodicia sa na neho vykaslali ked mal 11 rokov a byva v domove, navstevuje rovnake gymnazium. nic proti nim nemam, je s nimi sranda, su slusni, v posilke makaju. a teraz pointa. obaja sa chvalili, ze maju zo zemepisu a dejepisu jednotky. tak trener ze sa ich trochu popyta...

Otazka: ake staty tvoria V4
Odpoved: mongolsko...

Otazka: ake su susedne staty slovenska
Odpoved: finsko, francuzsko, svedsko...

Otazka: ake je hlavne mesto rakuska
Odpoved: madarsko

Na dejepis sa uz trener nemal ani naladu pytat. Stale neviem ci sa mam smiat alebo plakat...
Z odpovedi je podla mna vysoko pravdepodobne, ze im doslo, kolko bije a dali mu to patricne najavo. Odpovedat, ze hlavne mesto Rakuska je Madarsko ...

Program pre deti teda podla teba nemaju ? A toto je potom co ? Mal by si mozno zacat svoje tvrdenia aj o nieco opierat. Plus spolupracuju aj so skolami, tak to asi take strasne s ich programom nebude, ked to odklepli riaditelia skol...

http://www.bdnr.sk/program/program/deti

EDIT:

Ani babkove divadlo to nie je, toto tu je potom co ?

http://www.bdnr.sk/files/addons/podujatia/18/272.jpg
Používateľov profilový obrázok
felipe25
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 5780
Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
Bydlisko: Košice

Re: Politicka debata

Príspevok od používateľa felipe25 »

dendroid: podla mna ani sam kotleba historiu toho, co propaguje ani mnoho jeho privrzencov nastudovani nema. alebo sa myslim?

ved, vsetky tie jeho casti programu sa same so sebou navzajom biju.

citujem z programu:
http://www.naseslovensko.net/wp-content ... r-2016.pdf
Tým, ktorí odmietnu pracovať,
nedáme zadarmo vôbec nič
– žiadne domy, dávky, ani príspevky.

Krasna ideologia, no jej realizacia nieje mozna!! Preco? Sirenie chorob, prakticky zamorenie oblasti sposobom, ze sa to dotkne aj pracujucich. Preco mesto Kosice investuje do Lunika IX roky nemale peniaze? Lebo ked ich necha napospas osudu, ti ludia s tym kocovnym sposobom zivota za mesiac zamoria cele Kosice. To nieje len tak, nic im nedat. Prestat sa starat. Lenze, tu vidno, ze s tym nema LS ziadne skusenosti, lebo toto sa za mesiacc dva obrati voci vsetkym.
Teraz nebranim romov, v podstate nazor mam podobny, ale tento nazor je nazor ala pri pive v krcme. Totalne nerealizovatelny.


 Slušným rodinám dáme možnosť
získať nájomný byt. Zavedieme
bezúročné mladomanželské pôžičky.
- ako, a z coho? kto pozicia statu, ked bude stat poziciavat zadarmo? opat, dalsi dnes nezrealizovatelny bod, ak sa samozrejme netyka 10tich mladomanzelov rocne...


 Na ochranu hraníc nasadíme
armádu.
aku armadu? aku techniku?

Obnovíme bezplatnú
zdravotnú starostlivosť
v zmysle Ústavy SR. - a ta snad nieje??
 Založíme jednu štátnu
zdravotnú poisťovňu. - nemame statnu poistovnu? mame... tak?

Strategické podniky vrátime do rúk
štátu. - ako? s rokmi sudenia sa v bruseli, s naslednou prehrou a nutnostou platit usly zisk vyratany na miliardy eur?

Slovenských vojakov stiahneme
z okupačných zahraničných misií - pokial viem, nasi vojaci tam chodia dobrovolne, s cielom si nieco zarobit. nikto tam nesiel nutene.

atd atd x dalsich bodov, ktore realne rozoberiem tak, ze prakticky dokazem, ze nieje mozne ich splnit.

Ono, pekne sa to cita, ale kde je realita? ved z tych bodov nema sancu kotleba splnit ANI JEDEN!



 Vybudujeme protivzdušnú obranu. - ano? kolko rokov, desatroci sa lieta na vladnom TUcku, lebo nieje na airbus? a on tu ide nakupovat stihacky, ked nemame na jedno repre civilne lietadlo? :wallbash: :wallbash: :wallbash:
Spoiler: ukázať
Main PC: Fractal Define Black R5 window, ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING, Intel Core i5 9600K, Patriot Viper4 Series 16GB KIT DDR4 3000MHz CL16, ADATA XPG GAMMIX S5 SSD 256 GB SSD, 1x5TB + 1x4TB, GIGABYTE 1060 GTX 3GB, Blue-Ray LG, 27" Samsung QHD, keyboard: Asus TUF Gaming, mouse: HP Pavilion mouse 200, Windows 11 Pro 64bit

NB: DELL + ASUS

iPhone 13 Pro Max
Huawei Mate 40 Pro
Používateľov profilový obrázok
beardie
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3352
Dátum registrácie: So 25. Mar, 2006, 02:00

Re: Politicka debata

Príspevok od používateľa beardie »

SurrendeR napísal:co nam dalo clenstvo v EU?
to si snad robis srandu?!
Používateľov profilový obrázok
SurrendeR
VIP
VIP
Príspevky: 2722
Dátum registrácie: Ut 28. Sep, 2004, 14:00
Bydlisko: Stará Turá - BA

Re: Politicka debata

Príspevok od používateľa SurrendeR »

no schvalne mi daj tie brutalne vyhody ktore by bez EU neboli realizovatelne
Spoiler: ukázať
PC:Asus x99A-USB 3.1 || Intel i7 5820k 4.1GHz || Asus ROG Strux GTX 1080 8GB || 4x16 GB RAM 3200MHz CL14 G.SKILL || NVMe - 1000GB Samsung EVO 970 || RAID0 - 2x3TB WD RED || Cooler Master Centurion Silencio 452 || Seasonic Prime Ultra 750W Gold || 24" EIZO EV2436WFS3-BK EcoView ||
FOTO: Canon EOS 5D MKII || Canon 50mm F1.8II || Tamron 24-70/F2.8 VC || Canon 70-200/F4L IS || Canon EX580 MKII
Mobil: Samsung Galaxy S7
Car: BMW E36 328i Tour
Používateľov profilový obrázok
beardie
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3352
Dátum registrácie: So 25. Mar, 2006, 02:00

Re: Politicka debata

Príspevok od používateľa beardie »

staci 1 - volny pohyb tovaru, sluzieb a ludi
Používateľov profilový obrázok
dendroid
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold
Príspevky: 3684
Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Bydlisko: Košice

Re: Politicka debata

Príspevok od používateľa dendroid »

Surrender, aj keby bola pravda, co tu tvrdis (co podla mna nie je), tak nezabudaj, ze o tom bolo referendum ...

Návrat na "Debata o všetkom"