Politicka debata

V tejto sekcii môžete debatovať skoro o všetkom ...

Budú podľa vás predčasné voľby v roku 2021?

Áno
14
29%
Nie
28
57%
Neviem
7
14%
 
Celkom hlasov: 49

Používateľov profilový obrázok
Xeigen
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2337
Dátum registrácie: Št 13. Dec, 2012, 12:47
Bydlisko: Trávnica

Re: Politicka debata

Príspevok od používateľa Xeigen »

jergus napísal:ciste hypoteticky keby nas napadli rusi, tak NATO si spravi zjazd, poslu pozdrav ze utok odsudzuju, poslu nam balenie coca coly a dva hamburgre a postarajte sa o seba ako viete. toto su povinnosti NATO voci SR.
[/quote]

Neviem čo ty považuješ za útok, u mňa to teda nie je jedna stíhačka. To by som nazval provokácia. útokom by som nazval tanky a neoznačené jednotky na území suverénneho štátu.
Používateľov profilový obrázok
Andrew007
Čierna listina bazáru
Čierna listina bazáru
Príspevky: 1735
Dátum registrácie: Ne 28. Dec, 2008, 20:14
Bydlisko: Senec

Re: Politicka debata

Príspevok od používateľa Andrew007 »

Mimo vasej temy, ale teraz davali reportaz zo CNN a nevedeli vyslovit priezvisko Fica tak vzniklo Robert "Fajko" :hysterical:
5800X3D - ROG strix B550-A gaming - 4090 GS - Corsair 32/3600 - 970 evo 1TB - Corsair RM850 - Dell 2716DG 2K/144 / Dell Gaming G3223Q 4K/120
Používateľov profilový obrázok
wingo
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 5898
Dátum registrácie: St 01. Sep, 2010, 20:36
Bydlisko: Podbrezová

Re: Politicka debata

Príspevok od používateľa wingo »

Kotleba vs Kiska:
Človek, ktorý celú svoju politickú kariéru založil na spájaní a umiernení spoločnosti si jednoducho nemôže podať ruku s človekom, ktorého celá politická kariéra je založená na nenávisti a rozdeľovaní spoločnosti. Kto nechápe túto jednoduchú vec nechápe toho omnoho viac, ale ani sa nečudujem, ľuďom jebe.

Kotleba ako protest:
Je super že spoločnosť za zobudila a chce dať najavo že sa jej nepáči korupcia, ale Kotleba fakt nie je riešenie ale súčasť problému, keďže okrem iného sám otvorene praktizuje rodinkárstvo. Ľudia chcú aby bolo lepšie, ale Kotleba nič také nedokáže zabezpečiť ani keby mal ústavnú väčšinu - práve naopak, celý jeho program je obyčajné tliachanie pri pive a nemá absolútne páru o tom ako by to reálne dosiahol a aké by to malo dôsledky.
SAS a OĽANO sú tiež protestné strany ktoré chcú riešiť problémy - a na rozdiel od Kotlebu na to aspoň majú aj reálne predpoklady. Štandardné strany, proti ktorým Kotleba tak vykrikuje, veľa stratili a viaceré sa ani nedostali do parlamentu (SDKÚ, KDH, SMER...). Kto považuje Sulíka a Matoviča za súčasť štandardných strán má skutočne pomýlenú predstavu o štandardnej politike, stačí sledovať ich vyjadrenia :)

Inak, reakcia ľudí na pravicové kradnutie bol SMER. Reakciou ľudí na ľavicové kradnutie preto nemohli byť štandardné pravicové strany ktoré predtým tiež kradli a navyše sa neustále hašterili, ale je ňou celá plejáda neštandardných strán vrátane extrému v podobe Kotlebu, ktorý je, nech si hovorí kto chce čo chce, priamym produktom Ficových činov. Predpokladal, že ľudia radšej nepôjdu voliť ako voliť extrémistu, ale šeredne sa prerátal, osobne poznám človeka čo nikdy nevolil ale teraz šiel, a hádajte koho. Človek by si myslel že po VÚC sa poučil, ale kdeže, je úplne mimo, podobne ako sa úplne mimo realitu postupne dostali lídri starých pravicových strán. Situácia sa stáva nebezpečná - zatiaľ ide o blahobyt, eventuálne však môže ísť až o slobodu a život.

Reakcie zo zahraničia by som nepreceňoval - užili sme si svojich 5 minút slávy a život pôjde ďalej, tak ako sa to stalo aj v ostatných krajinách. Dlhodobo sme vo svete len malý prd, a nejaká strana pod 10% ktorú každý odmieta v malom prde je nepodstatná vo svetle takých vecí ako americký prezidentský kandidát Donald Trump...
Podstatné je, čo sa bude diať ďalej. Tajne dúfam že vznikne relatívne stabilná vláda, ktorá sa bude hašteriť v zákulisí a nie na verejnosti a aspoň čiastočne nás vytiahne z tohto marazmu. Široká koalícia rôznorodých strán má výhodu v tom, že navzájom sa nepustia do extrémov, no zároveň budú trvať na presadení svojich najdôležitejších bodov programu. No bojím sa že to celé skončí veľkou hádkou a predčasnými voľbami.
Spoiler: ukázať
STEAM: http://steamcommunity.com/id/X-w1n9/

PC1:
Ryzen 5 7600X, Noctua NH-D14+Arctic P14 PWM PST, Gigabyte B650M Gaming X AX, 32GB DDR5 Kingston Fury Renegade RGB @ 6000/28/37/37/30, Gigabyte AORUS RX 6800XT Master 16GB, SSD Kingston Fury Renegade 1TB, Adata XPG Core Reactor 650W, BeQuiet Pure Base 500DX + 3x Arctic P14 PWM PST, LG 42OLEDC21, Gamdias Hermes P3 Brown, Logitech G400, Hifiman HE-4XX + Topping NX4DSD

PC2:
Ryzen 5 5600X, ASUS TUF Gaming B550M-PLUS WiFi, 32GB DDR4 Kingston Predator@3600/16/19/21/36, Sapphire Pulse RX6600 8GB, Toshiba XG3 1TB M.2 NVMe, Seasonic Platinum SS-660XP2, Riotoro Morpheus, ASUS VG279Q, Marvo K605, Rapture ASPIS, Superlux HD-330 + Brainwavz Sheepskin earpads, Edifier WN820NB
Používateľov profilový obrázok
SurrendeR
VIP
VIP
Príspevky: 2722
Dátum registrácie: Ut 28. Sep, 2004, 14:00
Bydlisko: Stará Turá - BA

Re: Politicka debata

Príspevok od používateľa SurrendeR »

Blackhawk napísal:A teraz na rovinu, tebe naozaj nevadi clovek, ktory ma xenofobne a rasisticke zmyslanie? A teraz nemyslim take typicky slovenske zmyslanie, ze nemam ciganov.
kazdy kto je proti imigrantom je xenofob a rasista? prepac, ale ja tiez niesom za to, aby to tu vyzeralo ako teraz v nemecku. bat sa vyst na ulicu.. ale ak to tebe nevadi.. pacisa.. niesom xenofob, neznameho sa fakt nebojim.. ale toto comu hovoria
Zubesuch napísal: Ja napr. dávkou demencie a extremizmu nazyvam tiez vyvesiť čiernu zastavu v den SNP. Co ty na to?
suhlas
dendroid napísal:A co ta na tom udivuje ? Ja si kamaratov vyberam. Bolo by zle, keby som si vymazal z priatelov niekoho, kto sympatizuje s niekym, kto zasa sympatizuje s masovym vrahom ?
ano, je to kazdeho volba.. len nechapem ako sa teda dovtedy mohli vobec bavit.. alebo sa nebavili a boli len "priatelmi" virtualne? mozno som divny, ale na FB si pridam fakt len niekoho koho fakt dlho poznam.. a nielen tak hocikoho nahodne
materik napísal:SurrenderR: rusko nikoho nenapadlo? Co ti j**e? :facepalm:
- Čečensko 94-96 a 99-2000
- Gruzinsko v 2008,
- Krym 2014 (ruske jednotky ho obsadili uz pred referendom, Krym nebol v ziadnom ohrozeni vojenskym konfliktom)
- Donbas 2014 (sice tu rusky "dovolenkari dobrovolne pod horzbou basy isli na cvicenie niekde pri kazachstane")

A ak si myslis, ze ich posobenie na Ukrajine je v poriadku, tak potom drz hubu, ak si raz madari obsadia juh slovenska. Historicky je to ich, mali to dlhsie, ako to mame my :bye: (Btw. podla tejto logiky maju narok na cele uzemie SR)
kazda minca ma 2 strany. nechcem vediet co by sa dialo teraz na kryme nebyt referenda..
madari maju narok na nase uzemie? a to odkedy? ci beres datum po 1939, kedy si juznu cast ukrojili madari "len tak"
poprosim ta, vidim ze mas dobry prehlad.. napis aj vojnove aktivity US od 1990 ..
ide mi o to, ze vsetci kydaju ako sa treba pred RF chranit.. ale to co robi US je approved.. a ja nechapem vobec ze preco.. ci som fakt ja lietadlo alebo uz neviem..
Spoiler: ukázať
PC:Asus x99A-USB 3.1 || Intel i7 5820k 4.1GHz || Asus ROG Strux GTX 1080 8GB || 4x16 GB RAM 3200MHz CL14 G.SKILL || NVMe - 1000GB Samsung EVO 970 || RAID0 - 2x3TB WD RED || Cooler Master Centurion Silencio 452 || Seasonic Prime Ultra 750W Gold || 24" EIZO EV2436WFS3-BK EcoView ||
FOTO: Canon EOS 5D MKII || Canon 50mm F1.8II || Tamron 24-70/F2.8 VC || Canon 70-200/F4L IS || Canon EX580 MKII
Mobil: Samsung Galaxy S7
Car: BMW E36 328i Tour
Používateľov profilový obrázok
dendroid
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold
Príspevky: 3679
Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Bydlisko: Košice

Re: Politicka debata

Príspevok od používateľa dendroid »

jergus napísal:
felipe25 napísal:no minimalne pocit, ze ked sem dojde ruska stihacka, tak ju bude nahanat americka, a nie ta nasa smatlava co nema motor.
Článok 3 zaväzuje členské krajiny k individuálnemu aj spoločnému rozvíjaniu obranyschopnosti, článok 4 zabezpečuje konzultácie medzi členskými krajinami v prípade ohrozenia. Článok 5 hovorí, že akýkoľvek útok proti jednému alebo viacerým členským štátom sa bude považovať za útok proti všetkým. V prípade útoku každá zmluvná strana uplatní právo na obranu podľa článku 51 Charty OSN, a spraví kroky, ktoré považuje za nutné, vrátane použitia vojenskej sily, ďalej bezodkladne informuje bezpečnostnú radu OSN,(V praxi môže znamenať, že v prípade napadnutia člena ostatné krajiny zašlú diplomatickú nótu v ktorej to odsudzujú).
ciste hypoteticky keby nas napadli rusi, tak NATO si spravi zjazd, poslu pozdrav ze utok odsudzuju, poslu nam balenie coca coly a dva hamburgre a postarajte sa o seba ako viete. toto su povinnosti NATO voci SR.

dendroid: zaciatky hlinkovej gardy siahaju do konca 20tich rokov minuleho storocia. andrej hlinka zastaval myslienku samostatneho slovenskeho naroda a samostatneho statu a organizoval podujatia a vystupenia, kde ludom vysvetloval ako dochadza k cechizacii slovenskeho obyvatelstva, ako cesi nerespektuju rovnost, ako sa likviduje slovenska inteligencia a ako su likvidovane slovenske skoly. kedze toto velmi vadilo propagatorom cechoslovakizmu, robili vytrznosti, napadali ludi, dokonca aj samotneho hlinku. na takomto zhromazdeni v kosiciach najskor ubili jedneho ucastnika na smrt, potom v trnave ubili na smrt otca 7mich deti (hlinka financne vypomahal tejto rodine az do jeho smrti, dokonca jeden z chlapcov vdaka hlinkovi vystudoval vysoku skolu). neskor napadli aj samotneho hlinku, hodili mu do hlavy kamen a skoncil s otrasom mozgu. dokonca boli na neho spachane aj dva atentaty, neuspesne. v 1933 bola slavnost pri prilezitosti vysvatenia pribinovho chramu v nitre, kde cechoslovakisti na cele s prevracacom kabatov hodzom nedovolili hlinkovi sa ani len zucastnit. to nastvalo slovenskych vysokoskolakov, ktori hlinku zdvihli nad hlavy a vyniesli na tribunu kde predniesol dlhy manifest. ceska delegacia sa zbalila a slavnosti sa ani nezucastnili. toto bol podnet pre vznik hlinkovej osobnej straze (neskor hlinkovej gardy). zo zaciatku ju tvorili len vysokoskolaci ku ktorym sa casom pridavali obycajni nastvani slovaci. az v 1938 ked boli nasilne odvleceni slovenski predstavitelia na moravu, zacala sa "hlinkova garda" radikalizovat, ozbrojovat az bola koncom roka uznana za legitimnu. tam skoncilo jej dobre poslanie. kedze jej clenovia boli chraneni, dostala sa tam kopa spolocenskeho odpadu, neboli stihani a mohli si robit co chceli. v konecnom dosledku operovali po boku nemeckych specialnych jednotiek a robili bordel. ale to uz nemalo nic spolocne s povodnym poslanim hlinkovej gardy a uz vonkoncom nic s menom andrej hlinka!

A co si tym chcel akoze povedat ? Ze je OK sa obliekat do ich uniforiem? Ma to asi taku vypovednu hodnotu ako to babkove divadlo, ktore podla teba nie je babkovym divadlom (vid foto, co som poslal + zalozene bolo pred 55 rokmi podla stranky), nemaju program pre deti (vid stranka, co som poslal) atd...Este pred par rokmi by to bol totalny nonsens, ze niekto obhajuje cloveka ako je on. Kam sme sa to dopracovali :? Nema zmysel to dalej rozoberat, zatial si mi nevyvratil ani jednu vec, co som tvrdil. Najviac sa mi paci, ako obhajujes jeho boj s korupciou, momentalne mu v tom boji pomaha cela jeho familia :cool:
Používateľov profilový obrázok
Andrew007
Čierna listina bazáru
Čierna listina bazáru
Príspevky: 1735
Dátum registrácie: Ne 28. Dec, 2008, 20:14
Bydlisko: Senec

Re: Politicka debata

Príspevok od používateľa Andrew007 »

Aktualne vyjadrenie strany Smer, ktore prislo do redakcie SME :

Predseda strany Smer pozval strany Most a Siet na rokovanie . Ani jeden z nich pozvanie neprijal .
5800X3D - ROG strix B550-A gaming - 4090 GS - Corsair 32/3600 - 970 evo 1TB - Corsair RM850 - Dell 2716DG 2K/144 / Dell Gaming G3223Q 4K/120
Používateľov profilový obrázok
dendroid
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold
Príspevky: 3679
Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Bydlisko: Košice

Re: Politicka debata

Príspevok od používateľa dendroid »

Plus este jedna vec Jergus, ked uz sa o to opieras, on sympatizuje so Slovenskym statom za cias 2.sv vojny, s cim sa spaja aj Hlinkova garda v tom obdobi a to, co bolo predtym je aj tak irelevantne.
LordKJ
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold
Príspevky: 7784
Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
Bydlisko: Bratislava

Re: Politicka debata

Príspevok od používateľa LordKJ »

ano, je to kazdeho volba.. len nechapem ako sa teda dovtedy mohli vobec bavit.. alebo sa nebavili a boli len "priatelmi" virtualne? mozno som divny, ale na FB si pridam fakt len niekoho koho fakt dlho poznam.. a nielen tak hocikoho nahodne
co ja viem, plno ludi co poznam z gympla mi tu teraz spamuje LSNS
Používateľov profilový obrázok
jergus
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1281
Dátum registrácie: Št 03. Aug, 2006, 02:00
Bydlisko: Kremnica (31)

Re: Politicka debata

Príspevok od používateľa jergus »

dendroid: tym som chcel povedat, ze vznik hlinkovej gardy bol niekde uplne inde ako sa to vsade prezentuje. spajat andreja hlinku a vznik hlinkovej gardy s fasizmom je totalna nevedomost slovenskych dejin. taktiez prezentovanie slovenskeho statu ako niecoho strasneho, zleho a kruteho je zas len nevedomost slovenskych dejin. keby nebol hlinka, tiso a slovensky stat, tak dnes slovensko, slovaci a slovensky jazyk neexistuje!

k pseudoumelcom ti uz napisem len jedno, zober svoje deti, svoju zenu, chodte na ich vystupenia...potom sa ozvi
Abraham Lincoln oslobodil vsetkych ludi, ale az Samuel Colt ich zrovnopravnil
Používateľov profilový obrázok
dendroid
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold
Príspevky: 3679
Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Bydlisko: Košice

Re: Politicka debata

Príspevok od používateľa dendroid »

A koho zaujíma preboha, kde bol vznik ? Je to podstatné, keď to skončilo pri spolupráci s SS a zverstvách na domácom obyvateľstve ?

K pseudoumelcom si mi napísal, že to nie je bábkové divadlo, čo som vyvrátil a že nemajú program pre deti, na čo máš tiež konkrétne odpovede. Predpokladám, že ty osobne si bol asi na všetkých ich predstaveniach, keď ich súdiš a píšeš odporúčania. Akurát si asi pri tých návštevách prehliadol predstavenia pre deti a predstavenia s bábkami, že :D

A fandíš si teda riadne, máš krištáľovú guľu, že vieš, čo by bolo a čo nebolo, keby bolo a nebolo ? Škoda reči ďalej, obleč si tiež nefašistickú uniformu, keď máš tak rád toho Tisa a slovenský štát :D Slováci a slovenský jazyk prežili Uhorsko, no nebyť 6 rokov fašistického štátu, vôbec by sme tu neboli.

Ďalej už na tvoje príspevky nereagujem, očividne nemáš na to nezaujatý postoj.
Používateľov profilový obrázok
materik
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2269
Dátum registrácie: Št 10. Apr, 2008, 14:00
Bydlisko: Prešov

Re: Politicka debata

Príspevok od používateľa materik »

SurrendeR napísal:kazda minca ma 2 strany. nechcem vediet co by sa dialo teraz na kryme nebyt referenda..
madari maju narok na nase uzemie? a to odkedy? ci beres datum po 1939, kedy si juznu cast ukrojili madari "len tak"
poprosim ta, vidim ze mas dobry prehlad.. napis aj vojnove aktivity US od 1990 ..
ide mi o to, ze vsetci kydaju ako sa treba pred RF chranit.. ale to co robi US je approved.. a ja nechapem vobec ze preco.. ci som fakt ja lietadlo alebo uz neviem..
Od 10. storocia sme boli sucastou Uhroskeho kralovstva, tisic rokov je celkom dost nato, aby sa dalo tvrdit, ze na nase uzemie maju narok, nie? Je to blbost, ale taka ista, ako obhajovat anexiu Krymu tym, ze bol vlastne vzdy rusky. :bye:

A btw. ako mozes povazovat za legitimne referendum v kraji, ktory je cely obsadeny neoznacenou armadou :hmmm:

Aktivity USA od 90.
- Irak, (vyhananie Sadama z Kuvajtu, velke mnozstvo odbornikov sa zhoduje, ze bolo velkou chybou ho nezosadit uz vtedy)
- Somalsko (fail)
- Afganistan (Taliban zosadeny z moci, pokus o vybudovanie statu, co im ako tak vyslo, chce to ale viac casu)
- Jemen (Portiteroristicke operacie)
- Opat Irak (Tentokrat uz zosadenie, pokus o nastolenie demokracie. To ale zavisi od ludi v Iraku, nie od ludi v USA. Boli naivny, ale dali ludom moznost.)
- Libya (Zosadeny diktator, ludia dostali moznost. Uvidime, ako sa to vyvinie)
- Syria (Aj vdaka rusku to tam vyzera velmi zle a koalicne nalety s tym vela nespravia)

Ku kazdej operacii sa priznali, nikde neposlali neoznacenych "dovolenkarov", vyvodili zodpovednost za civilne obete a vojnove zlociny z ich vlastnej strany. Zaroven sa nikde nepokusili zalozit separatisticky stat, ale presunut zodpovednost na obcanov daneho statu. Co je celkom rozdiel oproti tomu, co stvara rus. ;)
PC -> Topping E30 -> Topping L30 -> Beyerdynamic Amiron Home / Microlab B77
maniak
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1946
Dátum registrácie: So 31. Jan, 2009, 00:41
Bydlisko: Kittsee, Rakusko

Re: Politicka debata

Príspevok od používateľa maniak »

jergus napísal: keby nebol hlinka, tiso a slovensky stat, tak dnes slovensko, slovaci a slovensky jazyk neexistuje!
Toto je typicke narodniarske strasenie blbostami. Slovensky jazyk tu existoval v principe pocas celeho uhorska od 10. storocia (keby neexistoval, tak by Bernolak,Stur a dalsi asi nieco ine robili). Slovaci ako narodnost/etnikum by tu boli stale, hoci geneticky nic take ako cisty slovak neexistuje.
FVE 12.45 kWp V/Z
Používateľov profilový obrázok
materik
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2269
Dátum registrácie: Št 10. Apr, 2008, 14:00
Bydlisko: Prešov

Re: Politicka debata

Príspevok od používateľa materik »

jergus napísal: keby nebol hlinka, tiso a slovensky stat, tak dnes slovensko, slovaci a slovensky jazyk neexistuje!
A co take by sa stalo? To kde si sa narodil, si si nijako nevybral. Narodnu hrdost ti niekto vstiepal do hlavy. Nebyt ich, mozno sme sucastou madarska a teraz rovnako drukujes Jobbiku a branil by si svoju cistu madarsku krv. Narody su uplne irelevantna vec. :bye:
PC -> Topping E30 -> Topping L30 -> Beyerdynamic Amiron Home / Microlab B77
Používateľov profilový obrázok
jergus
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1281
Dátum registrácie: Št 03. Aug, 2006, 02:00
Bydlisko: Kremnica (31)

Re: Politicka debata

Príspevok od používateľa jergus »

maniak a dendroid: to co sa dialo na slovensku medzi 1918 a 1938 a ako sa likvidovala slovenska identita, o tom mohli madari celych tisic rokov len snivat! a nie nemam to zo ziadnej krystalovej gule, ale su o tom obsiahle knihy, zapisky ludi zijucich v tom obdobi, fakty, datumy, situacie atd atd.
ale tak bohuzial nevedomost je vysledok spolocnosti a obmedzenosti ludi ktorych zdroj informacii je max internet, pripadne stranicke ucebnice dejepisu zo zakladnych skol

materik: narody su irelevantna vec, potom aj rec, uzemia, hranice, rovno aj kontinenty, a vlastne my ani nie sme ludia, ze? presne takyto prevracaci kabatov ako si ty su zodpovedni za cely bordel v sucasnej spolocnosti. trepu co sa im hodi, podriaduju sa kazdemu kto na nich zvysi hlas a su najlahsie manipulovatelni.
Abraham Lincoln oslobodil vsetkych ludi, ale az Samuel Colt ich zrovnopravnil
Používateľov profilový obrázok
Blackhawk
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2436
Dátum registrácie: St 07. Jan, 2009, 14:12
Bydlisko: Sereď

Re: Politicka debata

Príspevok od používateľa Blackhawk »

SurrendeR napísal:
Blackhawk napísal:A teraz na rovinu, tebe naozaj nevadi clovek, ktory ma xenofobne a rasisticke zmyslanie? A teraz nemyslim take typicky slovenske zmyslanie, ze nemam ciganov.
kazdy kto je proti imigrantom je xenofob a rasista? prepac, ale ja tiez niesom za to, aby to tu vyzeralo ako teraz v nemecku. bat sa vyst na ulicu.. ale ak to tebe nevadi.. pacisa.. niesom xenofob, neznameho sa fakt nebojim.. ale toto comu hovoria ...
Aha, cize Kotlebovci su vlastne iba proti imigrantom. A to, ze sympatizuju s Hitlerom si vymysleli iba media. :facepalm:

Moj posledny prispevok na tuto temu, miestnych nackov nepresvedci nic o tom, ze Fuhrer nie je Fuhrer.
Spoiler: ukázať
CPU : AMD Ryzen 5 5600X , MB : ASUS TUF GAMING B550-PLUS , RAM : Patriot Viper 4 Steel Series, 16GB , GPU : GTX1060 , PSU : Corsair TX650M , HDD : Samsung 970 EVO, M.2 SSD

Návrat na "Debata o všetkom"