NB vypol a nejde zapnúť
NB vypol a nejde zapnúť
Ahojte, mám asi 2 a pol roka stary NB značky Lenovo. Dneska som na ňom normálne robil a bol v pohode. Spomenul som si, že som si tam pred rokom nainštaloval hru Mafia 2 a išla bez problémov. Tak som si ju spustil. Chvíľu hral (laggovalo to celkom) a zrazu sa NB vypol a nejde zapnúť. Skúšal som odpojiť zo siete alebo vybrať baterku ale nič. Ja sa v týchto veciach moc nevyznám ale nemohli by ste mi poradiť? Da sa s tym nieco spraviť alebo len do opravy?
Re: NB vypol a nejde zapnúť
Je možné, že sa zahrial, resp. prehrial pri tom ako si hral?
- dendroid
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Keď to lagovalo, tak sa s veľkou pravdepodobnosťou prehrial. Ak už nejde ani zapnúť, zrejme tam niečo odišlo. Necítil si žiadny dym alebo niečo podobné ?
- spencer
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 08. Máj, 2008, 14:00
Videl by som to na maticnu alebo cipset mozno . Svieti ti aspon kontorlka stavu nabijania ked pripojis adapter ? Hucia vetraky pri spusteni alebo je totalne mrtvo .
Spoiler: ukázať
Tu hru som hral asi 4 min bol trochu teplý ale nic extra.
Kontrolka svieti, ale vetraky nehucia.spencer napísal:Videl by som to na maticnu alebo cipset mozno . Svieti ti aspon kontorlka stavu nabijania ked pripojis adapter ? Hucia vetraky pri spusteni alebo je totalne mrtvo .
- spencer
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 08. Máj, 2008, 14:00
napajaci zdroj bude v pohode a je v pi.i asi matičná alebo niečo . neni to dobre .
Spoiler: ukázať
Spencer ja som mal podobný problém s Acerom, vyreklamovali mi ho s tým, že bolo poškodené vetranie (druhá RMA), no prišiel mi z RMA v takom stave, že sa do 50°C fany nerozbehli, technik to obhajoval semipasívnym módom, no dovtedy som nič také na ňom nepostrehol, prehrieval sa stále s tým, že sa nedokázal uchladiť a pri 100°C ho vyplo.... takže poputoval na RMA tretí krát s rovnakou vadou, ktorú mi zas a znova uznali, tak som popýtal späť peniaze, lebo byť 3 mesiace bez notebooku je fakt moc...
takže videl by som to na tú dosku.. ešte taká otázka, nevšimol si si, že by ti zaplo podsvietenie displeyu? alebo je len tma?
takže videl by som to na tú dosku.. ešte taká otázka, nevšimol si si, že by ti zaplo podsvietenie displeyu? alebo je len tma?
Tak odišla základná doska. Ale vďaka za rady