Všeobecná diskusia
Re: Všeobecná diskusia
Tak tak, hlavne nerd podla toho...mne niekedy pri stalej 50tke bez zrychlovania ukazuje 4rku...ked som skusal a pridal som plyn tak sa motor triasol jak...
A hlavne smer Praha - kukni si ake rychlosti mas dodrziavat pri zabehu... Plny kotol to nebude
A hlavne smer Praha - kukni si ake rychlosti mas dodrziavat pri zabehu... Plny kotol to nebude
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
praveze ten motor sa citi uplne v pohode pni preto mi je to divneee
Pozri do papierov v akych otackach ma motor najvyssi vykon...2000ot to nebude...
Moj ma pri 4200 a tiez chce radit niekde pri 2000
Moj ma pri 4200 a tiez chce radit niekde pri 2000
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
ved ma nove auto, tak ho nebude vytacat ku 4000ot pri preradeni.. zasa ani naopak, aby bol lenivy, ale zabeh podla mna zmysel stale ma, aj setrenie v zabehu:)
Musis tocit zober si priklad ! troska mimo temy ale nedalo mi
bavili sme sa o tom co mu ukazuje palubny a ten mu to tak bude ukazovat stale, nielen pri zabehu...felipe25 napísal:ved ma nove auto, tak ho nebude vytacat ku 4000ot pri preradeni.. zasa ani naopak, aby bol lenivy, ale zabeh podla mna zmysel stale ma, aj setrenie v zabehu:)
pri zabehu podla toho co je v papieroch, po zabehu nepodtacat...
-
- Pokročilý používateľ
hadam nemam studovat manual
Ja som mal pre zabeh pekne napisanu tabulku ake max rychlosti mam dodrziavat pre kazdy prevodovy stupen
-
- Pokročilý používateľ
popozeram tedaa...110kmh/3tis ot-7.2L palubny
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
hlavne ze tomu frajirkovi s takmer 18.000 rpm tam "svieti cerpadlo" na palubnej doske... to bude lacna oprava.
A okrem ineho, este ste nepoculi o nasobici otacok, ze ? BMV akné piloti si radi montuju aby boli vacsi čávovia - v skutocnosti tocia 6000rpm ale otackomer je uz vylezeny stvrt metra za poslednym cislom 8 na otackomeri a tangáče prisediacej 16 rocnej čajočky su vlhkejsie a vlhkejsie...
A okrem ineho, este ste nepoculi o nasobici otacok, ze ? BMV akné piloti si radi montuju aby boli vacsi čávovia - v skutocnosti tocia 6000rpm ale otackomer je uz vylezeny stvrt metra za poslednym cislom 8 na otackomeri a tangáče prisediacej 16 rocnej čajočky su vlhkejsie a vlhkejsie...
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
To je iba mrtvy katalizator vies ze wankel sa toci rad
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
och ta rx-8. a tie ceny su strasne lakave, skoda toho servisu narocneho.
ak si mal na mysli tento zvlhcovac rozkroku https://www.youtube.com/watch?v=JdAE-my7FIs tak je tam motor z S2000, preto to toci jak sprostemp3turbo napísal: A okrem ineho, este ste nepoculi o nasobici otacok, ze ? BMV akné piloti si radi montuju aby boli vacsi čávovia - v skutocnosti tocia 6000rpm ale otackomer je uz vylezeny stvrt metra za poslednym cislom 8 na otackomeri a tangáče prisediacej 16 rocnej čajočky su vlhkejsie a vlhkejsie...
ale inak verim, ze tieto posuvace otacok na masirovanie ega kludne mozu existovat. Ked uz tu mame fake plamene z vyfuku a blow-off ventily pre atmosfery
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Zrovna dnes som jednu S2000 videl, to auto sa mi neskutocne paci.