Dovolenka v chorvatsku - ubytovanie

V tejto sekcii môžete debatovať skoro o všetkom ...
tadeon
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Pi 15. Jan, 2016, 11:46

Re: Dovolenka v chorvatsku - ubytovanie

Príspevok od používateľa tadeon »

preco nie :)
obcas je to more v HR na obtiaz..
cesta (ten sprosty system "cele HR/EU sa vymeni v sobotu").. (aj ked su ubytovania kde sa da prist v iny den, tie mam rad, ale zas praca nepusti dovolenka atd)
a mnoho ludi, to je chaos, nei dovolenka, dovolenka ma byt oddych :D
ale tak.. mudra rada znie, "nie kde, ale s kym" :D
Používateľov profilový obrázok
DankoPR
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Št 07. Feb, 2013, 20:25

Príspevok od používateľa DankoPR »

tak tak no... len ako to je s plážami a celkovou čistotou?... napríklad v Taliansku sú strašne kalné moria pri pláži, ten piesok je taký ako blato... v HR sú kamienky, len aby som neprišiel do nejakej oblasti a budem sa kúpať v plastovych flaškach :D :D
quicky
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa quicky »

ja osobne chorvatsko nemam rad koli kamenistym plazam a studenemu moru :X bol som tam 2x a neni to moja oblubena destinacia,skorej je to z nudze cnost,ze kam ist na chvilu vylozit nohy :)

kalabria taliansko sa mi celkom pozdava:) uplne juh by mohol byt peknuckyyy.
jergus
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Št 03. Aug, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa jergus »

OT: moja posledna dovolenka bola typicky slovenska, slnko, cista voda, cisty piesok, dve palety cementu a nova miesacka :D
Abraham Lincoln oslobodil vsetkych ludi, ale az Samuel Colt ich zrovnopravnil
DankoPR
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Št 07. Feb, 2013, 20:25

Príspevok od používateľa DankoPR »

Veru kalabriu som to myslel, nie Siciliu :D Ono možno by som aj skusil nejaku exotiku ale nechcem za dovolenku vydrbať 1500 a potom ešte ďalších 1000 tam..
quicky
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ

my ked sme boli cca 17dni thajsko tak to dokopy vyslo cca 1800e osoba vsetko vsetko... ale z toho bola 750e iba letenka,kedze vianoce silvester,aj ubytko bolo raz tak drahe ako normalne,strava ako z nas:) cize dalo by sa to aj daleko lacnejsie:) v iny termin...

jergus mal najlepsiu dovolenku cista voda piesok co viac si priat :D
tadeon
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Pi 15. Jan, 2016, 11:46

Príspevok od používateľa tadeon »

co som pocul, tak tam sa da za 2000eur na 1 mesiac prenajat vilu pri plazi (do 50metrov) a naskaldaju sa tam aj 4-6 ludi
ak 4, tak letenky prek azdeho kolko? 500? cize 1000eur/mesiac 1 osoba, plus jedlo.
lacnejsie jak blava ta neeeeeeeeeeee !?
quicky
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ

samozejmeee tak mnozstevne zlavy a podobne zalezi od lokality ci ides do turistickej alebo bohom zabudnutej kde zijes za pr eur denne doslovaaa:))) ked ides do turistickych si na cenach jak u nas
stefan222
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59

Príspevok od používateľa stefan222 »

tiez asi skociem s malou 5mes do HR autom, alebo asi EG po 6x dame.
Chodime len Marsa alam(hotely daleko od seba v pusti)klud pokoj, a tepla voda. polske CK maju do 500e ceny a v HR som bol len raz dole na dubroovnik ale nadaval sopm pekne, zimna voda(prelom jul/aug, nikde poriadny obchod, citil som sa ako v 89 u nas,do vody idem jak krab z kamena na kamen. v mori nic. len doktorka fnuka ze 11 mes dcera si Egypt neuzije.
hry- ps5
doma-HP probook
ANONYM_a7

Príspevok od používateľa ANONYM_a7 »

Tiež začínam uvažovať čo toto leto a či vôbec. Nikdy som nebol v HR. Skôr ma lákajú destinácie na severe (swe, norsko, fínsko, dánsko) poprípade belgicko som bol tento rok a super! (teda vsetko okrem hlavneho mesta super to je odpad bordel hnus, strasne som bol šokovaný...).

Celkom ale nerozumiem prečo sa bojíme lietadla? Teroristi? Rly? :D par dni po udalostiach vo FR sme leteli dokonca do belgicka ktoré malo špeciálny stav a všade boli chlapci s nabitými automatickými puškami :D Samozrejme sa nič nestalo, letenky boli krásne lacné a celý týždňový trip nás stál asi 300e na osobu. Veď umreť môžeš aj v tescu pri čakaní na pokladňu :D

K ubytku: Ak chcete skúmať určite odporúčam B and B. Spolieham sa dlhodobo na booking.com a ešte som nikdy nemal problém.

Čo amsterdam? Boli ste? Kamarát tam šiel s priateľkou a strašne si vychvalovali. Hlavne ten sex turizmus :hysterical: že to tam bol masaker ale viac neprezradím lebo by to bolo fakt asi v rozpore s pravidlami fóra :D

Q: ak nemáš nič proti premenujem to na dovolenka? Dáka všeobecná diskusia?
LordKJ
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold
Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49

Príspevok od používateľa LordKJ »

amsterdam je fajn, pekne mesto
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
quicky
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ

kludne mozes premenovat na tipy triky napady :D

jasneeee ja som obluboval turecko egypt ale sry aby to kazdy den niekde taˇ vybuchovalo ma nelaaaka,bojim sa o moj mizerny zivot bohuzial :/

ja to zrejme dam na brac s familiou rodinny trip,este je v hre spodna cast talianska...:)
killswitch
VIP
VIP
Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa killswitch »

ja by som sa chcel opytat, ze co sa vlastne robi na takej dovolenke v egypte? da sa tam robit aj nieco ine okrem lezania na plazi a inych plazvych aktivit?
Leon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00

Príspevok od používateľa Leon »

sestra keĎ bola v Hurghade, tak boli mimo mesta na buginách v púšti. ale inak asi veľké hovno okrem toho :D neberú ma vôbec tieto vylyhovacie dovolenky :D
.
quicky
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ

marsa alam luxus snorchlovanie-asi nikdy neeomrzi:) potom nejake vylety buginy tavy pamiatky a inak klasika clapkanie vo vode:) ako ja zas napr nepochopim ludi co chodia na aktivne dovolenky... dost stresu a nahanania mam pri praci a ked mozem oddychovat =lenosenie plus kupanie v mori:) done challenge completed

Návrat na "Debata o všetkom"