Dobrý deň,
asi pred týždňom som zaznamenal problém v indikácii stavu batérie.
Indikátor ukazuje plné nabitie bez poklesu stavu po dlhú dobu. Po nejakom čase zrazu hladina nabitia poklesne na 0% a ntb hybernuje. Po napojení nabíjačky síce ukazuje, že nabíja (ikona nabíjania sa však neanimuje - neukazuje rastúcu hladinu), no indikátor je stále na 0%. Analogicky - hladina sa zrazu z 0% zmení na 100%.
Zo začiatku sa stávalo, že síce ukazovalo vybíjanie, ale s dlhším časom, na aký som bol zvyknutý. Pri klesaní na približne 30% sa stav prudko zmenil na 4% so žiadosťou o napojenie na nabíjačku.
Notebook má asi trištvrte roka a je v záruke, no momentálne zaň nemám náhradu a k životu ho neodkladne potrebujem.
Batéria je pod krytom - nestratím jeho otvorením záruku?
Vie niekto poradiť, ako by sa problém dal opraviť či len vydržať a v lete ho dať na reklamáciu?
Za každú radu vopred ďakujem
Reálny stav batérie [Lenovo Z510]
Reálny stav batérie [Lenovo Z510]
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
Re: Reálny stav batérie [Lenovo Z510]
ja som mal pruser s S205kou, zavolal som na support to bolo tusim do Brna, ujo zo mna vytiahol informacie a druha nahradna bateria mi prisla absolutne bez toho aby som prvu "reklamovanu" musel kdekolvek poslat a/alebo akokolvek preskumat. Proste mi poslali druhu bateriu, zabuchal ujo kurier na dvierka a poklonil sa trikrat ked odchadzal.
Nic som neplatil.
Takze toto by mohlo byt tvoje riesenie. Bolo to pred dvomi rokmi ale zrejme to takto funguje aj dnes.
Drzim palec a potom sa pochval !
Nic som neplatil.
Takze toto by mohlo byt tvoje riesenie. Bolo to pred dvomi rokmi ale zrejme to takto funguje aj dnes.
Drzim palec a potom sa pochval !
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
Re: Reálny stav batérie [Lenovo Z510]
NB som nakoniec zaniesol na reklamáciu, tak uvidím.
Začali sa prejavovať ešte Ďalšie chyby, ako napríklad znížená frekvencia CPU a s tým spojený mizerný výkon alebo výpadky wifi.
Začali sa prejavovať ešte Ďalšie chyby, ako napríklad znížená frekvencia CPU a s tým spojený mizerný výkon alebo výpadky wifi.
Spoiler: ukázať