jo dik, tie vyzeraju celkom dobresrebalat napísal:killswitch napísal:viete odporucit nejake overene letne za rozumnu cenu? 195/65R15
DUNLOP 195/65 R15 SP SPORT BLURESPONSE - od 39€/ks si myslim ze dost dobra volba za tieto pneu , ktore vyhravaju kopec testov a casto krat jedinym minusom je ich opotrebenie(ale tak a tu cenu ak nejazdis vela aspon ti nezostarnu)..
Pneumatiky :)
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
Re: Pneumatiky :)
- HaDeS
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 07. Apr, 2005, 20:00
tiez otazka do plena:
letne gumy 235/40/R18 obuvat sa bude teraz C70 cize ziadne zavodenie ale uz iba kludna mfp jazda.
ma niekto skusenosti s pre mna neznamymi znackami ako Toyo, Falken, Kumho, Nankang, Vredestein
Ci znova ist do overenych Continentalov (predchadzajuca letna) Michelinov (obuvane 370z)
letne gumy 235/40/R18 obuvat sa bude teraz C70 cize ziadne zavodenie ale uz iba kludna mfp jazda.
ma niekto skusenosti s pre mna neznamymi znackami ako Toyo, Falken, Kumho, Nankang, Vredestein
Ci znova ist do overenych Continentalov (predchadzajuca letna) Michelinov (obuvane 370z)
Workstation: dual E5-2698V4 GTX 2xTitan,
Slave 1-9:i7 5820k@4.2-4.45GHz
Slave 10-18:Ryzen 1700@3.7-3.9GHz,
Slave 1-9:i7 5820k@4.2-4.45GHz
Slave 10-18:Ryzen 1700@3.7-3.9GHz,
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Sep, 2010, 19:31
Moja skúsenosť:
- Toyo -
- Falken -
- Kumho -
- Nankang -
- Vredestein -
Tak to už je na tebe, či pôjdeš s kvázi kľudným svedomím do niečoho, čo už poznáš, alebo vyskúšaš niečo nové (zrejme kvôli ušetreniu pár Euráčov). Môj názor na spomenuté pneumatiky vyššie...HaDeS napísal:Ci znova ist do overenych Continentalov (predchadzajuca letna) Michelinov (obuvane 370z)
tak ja som mal na starom aute Kumho a kym ta pneu nezostarla 6+ rokov, tak sa nechcela odlepit od asfaltu..
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
ja som mal kumho na subaru 400plus koni a to boli top pneumatiky! drzali jak priklincovane na ceste (ale to boli zimaky), presiel som doslova jak terenak s nimi do hor nemozem krive slvoo povedat!!
TOYO ma zase moja mama a luxusne pneumatiky zatial,co to som na nich nabehal a pecka, na suv tusim zimaky yohohama a taktiez paradicka...
TOYO ma zase moja mama a luxusne pneumatiky zatial,co to som na nich nabehal a pecka, na suv tusim zimaky yohohama a taktiez paradicka...
Ahojte,
prave som sa chystal prezuvat mame auto (Citroen C3 1.4i), auto vo dvore na dvihaku a zistujem ze tie letne co som sa tam chystal nahodit maju po bokoch praskliny (su prestarnute).
Jedna sa o rozmer 175/65/R14, tie co su tam teraz su Micheliny a dezen este maju v pohode (okolo 4,5 - 5mm), len vekovo uz dosluzili.
Co by ste mi v tomto rozmere vedeli doporucit? (pri jej rocnom najazde do 10 - 12 000km, auto jazdi 90% casu po okreskach a mesto a mama neni ziaden zavodnik
Idealne do 40e/kus, samozrejme ak poviete ze Matador/Barum za 26e/kus (heureka - ceny pozeram tam) na ten styl jazdy v pohode postaci tak zoberiem tie.
Idealne keby mali vacsiu vekovu vydrz ako napr kilometrovu (lebo pri tom najazde ich budem zase vyhadzovat kvoli prasklinam a nie kvoli dezenu).
Za kazdu radu vopred dakujem
prave som sa chystal prezuvat mame auto (Citroen C3 1.4i), auto vo dvore na dvihaku a zistujem ze tie letne co som sa tam chystal nahodit maju po bokoch praskliny (su prestarnute).
Jedna sa o rozmer 175/65/R14, tie co su tam teraz su Micheliny a dezen este maju v pohode (okolo 4,5 - 5mm), len vekovo uz dosluzili.
Co by ste mi v tomto rozmere vedeli doporucit? (pri jej rocnom najazde do 10 - 12 000km, auto jazdi 90% casu po okreskach a mesto a mama neni ziaden zavodnik
Idealne do 40e/kus, samozrejme ak poviete ze Matador/Barum za 26e/kus (heureka - ceny pozeram tam) na ten styl jazdy v pohode postaci tak zoberiem tie.
Idealne keby mali vacsiu vekovu vydrz ako napr kilometrovu (lebo pri tom najazde ich budem zase vyhadzovat kvoli prasklinam a nie kvoli dezenu).
Spoiler: ukázať
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Sep, 2010, 19:31
Kumhá (nové, t.j. 0 rokov a kilometrov) si dal tatko na svoje auto a čerstvo po obutí katastrofa za pekných podmienok a ešte väčšia katastrofa za mokra. Po odjazdení pár stoviek kilometrov sa to pocitovo trocha zlepšilo, ale furt to nie je dobré. Tož som prekvapený, že vy s nimi máte dobré skúsenosti, lebo ja som ich zavrhol že už nikdy!
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
mozno by nebolo zle povedat na ake auto,za akych podmienok su ake zle,ci ma auto geometriu spravene ,alebo rozladene jak dedkove husle a pod )
ja na ne nedam dopustit,ale to boli zimaky, este mam volakde foto ako som na subaru s nimi sa prehrabal cez 30-40cm vrstvu snehu asi 2km brutal nieco... ja som bol velmi spokonyy
ja na ne nedam dopustit,ale to boli zimaky, este mam volakde foto ako som na subaru s nimi sa prehrabal cez 30-40cm vrstvu snehu asi 2km brutal nieco... ja som bol velmi spokonyy
Každé nové pneu potrebujú cca 300km aby sa zjazdili a mali svoje vlastnosti
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 18. Sep, 2015, 00:29
Veková výdrž bude rovnaká +- všade.Jay-T napísal:Ahojte,
prave som sa chystal prezuvat mame auto (Citroen C3 1.4i)...
Kade mamka jazdí že potrebuje niečo špecialne? Ja mám leto Barum, zima Matador, pod kapotou 165PS a v ničom ma to neobmedzuje
Pekne jej kúp tie p 26€/kus, nehladaj rozdiely tam kde nie sú skoro žiadne. Na testy sa vyprdni tak úraduje silný marketing. Najviac na zákazníka zaberá brzdná dráha ktorá môže zachrániť život, to sa hned pripláca aj 20€ za pneu. Akurát si nikto nedokáže overiť hodnovernosť údajov v tabulkách.
- Diablo1st
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 29. Aug, 2005, 20:00
Presne z rovnakého dôvodu chcem kúpiť Michelin Crossclimate, čo sú letné gumy so zimnou certifikáciou. Potom aspoň nebudem musieť pár rokov prezúvať a snáď ich aj zoderiem.Jay-T napísal:Ahojte,
Bohužiaľ tieto nie sú v rozmere R14, takže pre teba nepoužiteľné.
Lenovo E460: 14" FHD IPS, i5-6200U, 2x4GB RAM 1600MHz DDR3L, R7 M360, SSD 256GB Toshiba.
Ex. HP 2230s: T9600, 2x2GB RAM 800MHz DDR2, X4500MHD, SSD Toshiba 256GB.
Work: Lenovo E14 G5 AMD + Dell U2724DE + Dell U2724D.
FVE: 10,2 kWp + 13kWh batérie
Ex. HP 2230s: T9600, 2x2GB RAM 800MHz DDR2, X4500MHD, SSD Toshiba 256GB.
Work: Lenovo E14 G5 AMD + Dell U2724DE + Dell U2724D.
FVE: 10,2 kWp + 13kWh batérie
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 18. Sep, 2015, 00:29
Ja by som tým Michelin Crossclimate neveril, zasa nový spôsob ako oyebať zákazníka
ja som na podobnu nakupnu tasku Yaris 1.1 vvti aka "ruksak" daval http://pneumatiky.heureka.sk/hankook-ki ... 5-r14-82t/ podla adac testu v tomto rozmere skoncili na 2. mieste... za tu cenu, vyskusaj. Keby boli drahsie slahnem tam matadory a teta je spoko rovnako. http://www.test-pneu.sk/letne-175-65-R14Jay-T napísal:prezuvat mame auto (Citroen C3 1.4i), auto vo dvore na dvihaku a zistujem ze tie letne co som sa tam chystal nahodit maju po bokoch praskliny (su prestarnute).
Jedna sa o rozmer 175/65/R14,