Všeobecná diskusia
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
Re: Všeobecná diskusia
Mercededes C station wagon, 2013, ksenony adaptivne neviemake - uz by som ich mal dve sekundy prepnute z dialkovych na tlmene a henta kokocina este drzi jak hluchy dvere... az potom prepne. No do Viedne na nas zopar kamionov z protismeru stihlo posvietit, potom to chlapec dal dole na tlmene a bol klud.
vymrdane adaptivne veci co nefunguju poriadne, vymrdane dotykove displeje ktore odputavaju pozornost vodica lebo musi sklopit oci z cesty, vymrdany... ale skoda zase hubu drat. Pokrok nezastavis.
vymrdane adaptivne veci co nefunguju poriadne, vymrdane dotykove displeje ktore odputavaju pozornost vodica lebo musi sklopit oci z cesty, vymrdany... ale skoda zase hubu drat. Pokrok nezastavis.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
aj e60 adaptivne su take ... ako pasazier pozeram ze fesi ma dialkove.. oproti ide auto, vravim.. tlmene nic? a za par s. sa prepli .. hovorim mu ze ja by som ti uz blikal...
takisto ked idem do neprehladnej zatacky, vidim ze oproti ide auto, obaja mame dialkove.. a vypneme ich obaja skor ako sa uvidime .. ale toto automatika nikdy nespravi
takisto ked idem do neprehladnej zatacky, vidim ze oproti ide auto, obaja mame dialkove.. a vypneme ich obaja skor ako sa uvidime .. ale toto automatika nikdy nespravi
Spoiler: ukázať
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
No neviem, mam nieco najazdene s passatom B8 s full led a golfom VII GTI a tie adaptivne dialkove su prikladove. Ani raz na mna neblikli, ale zase od kupy uz boli obidve auta minimalne raz na update SW a boli tam aj nejake korekcie tychto svetiel
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 31. Jan, 2009, 00:41
Podobne novy Superb, adaptivne xenony s vyrezavanim, na okreske to funguje kvalitne, na dialnici to v protismere nevie zaznamenat kamiony, ak im nevidi svetla, tak ich to osvieti.
FVE 12.45 kWp V/Z
-
- Pokročilý používateľ
tak tak, superspecialne su cirkusy na tych dialnicnych usekoch kde mas stredovy pas oddeleny nejakym zasratym porastom. Autiak proste nevidi svetla kamionu oproti ale vodic ktory sedi o dva metre vyssie ako sedis ty v osobaku velmi dobre vie co je pre teba najlepsie.
Ti pusti osem HIDovych Wesemov po 55W tak sa z toho poseres a nebudes vidiet dvesto metrov, paradny prispevok k bezpecnosti. A ze on nevidi zlahka tiez je samozrejme.
skurweny pokrok...
Ti pusti osem HIDovych Wesemov po 55W tak sa z toho poseres a nebudes vidiet dvesto metrov, paradny prispevok k bezpecnosti. A ze on nevidi zlahka tiez je samozrejme.
skurweny pokrok...
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Prave to som si vsimol hned, ako to vykrajuje cast protismeru dialnice Je mozne, ze ked ide iba jeden kamion a zakryju sa mu svetla zvodidlami, tak je mozne, ze ho osvieti...no to sa mi este nestalo. Ja takymto serepetickam neverim, ale na mnou spominanych autach to funguje perfektne.
https://www.teslamotors.com/blog/secret ... you-and-meOdar napísal:Tesla. Pekne. Ale (zbytocne) nafuknuta bublina Bolo by fajn vidiet realnu analyzu, ci je to auto naozaj tak green, ako sa to vsade pise. Vzhladom na vyrobny proces je kludne mozne, ze nie je vsetko zlato . . .
niekde v strede je tabulka
idea je taka, ze na to aby si bol schopny udrzat rozvoj civilizacie potrebujes stale viac a viac energie a kedze nechces roztopit vsetky ladovce tak nemozes na to pouzivat do nekonecna fosilne paliva, preto potrebujes aby infrastruktura presla na co najcistejsi a najefektivnejsi sposob vyroby energie, co zahrna aj auta a ich emisie (neporovnavajte to s 'emisiami' krav a podobnymi hovadinami, ano milion inych veci znecistuje zem, avsak v male mierke - lokalnej- mesto - najviac robia bordel auta, co sa tyka viditelnych zmien, nebolo by pekne mat ciste mesto? plus strasne vela energie sa vyraba z uhlia a na co...). takze jedneho dna bude treba prejst na napr. 98% elektricky transport z obnovitelnej energie a ked uz sme pri tom tak preco nezahrnut aj auta. stale je lepsie ked mas 60% ucinnost na tepelnej el. ako mat 1 bilion malickych 1.2l elektrarni po svete roztrusenych s ucinnostou 20%, tuto decentralizacia jednoducho nema zmysel, radsej to vyrabat vo velkej elektrarni ako v milionoch malych.
takze zatial to vobec nie je 100% green, ale je to stale ovela viac green ako hocico ine. 20 elektromobilov momentalne spravi tolko emisii ako jedna fabia?
pikoska z vyrobneho procesu je mozno to, ze cast tovarne kde sa tusim lakuju auta robi strasne velky bordel a mali problem dodrzat nejake normy, ale je velmi pravdepodobne, ze taketo nieco maju aj ine automobilky. a ponukaju aj vegansku kozu
mne sa to paci hlavne za to, ze nemusim chodit na smradlave benzinky a do neschopnych servisov, ktory kazdy tak miluje. preto nemam problem s nabijanim.
malo vybavy asi americania riesia tak, ze po 3 rokoch tie auta predaju a kupia nove. tak to bolo aj s autopilotom, ze ludia predavali 'lacne' tie auta a kupovali AP. lacne asi tak, ze base model S60 isiel za nejakych 44k$ tusim
nie je to vobec perfektne, ale prave ostatne automobilky sa postarali o to, aby tesla nemala konkurenciu. nuz a kym oni lakaju na 100 odtienov kolies, tak tesla nejakym sposobom nemusi, zaujala niecim uplne inym
| Intel Core i5-2500K @ 4,5GHz + NOCTUA NH-D14 | ASUS P8P67 | 2x4GB Kingston 1333 CL9 | ZOTAC 1060 6GB | Samsung 850 250GB | SeaSonic X-560 | Fractal Design Define R3 BlackPearl | BenQ BL2420PT | Lenovo Explorer | ZOWIE EC1-A | TAITO | SideWinder X4 | Playseat Challenge | Logitech DFGT |
MBP 13" A1502
MBP 13" A1502
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
to len mne benzin vonia?
anyways, furt vravim, ze kym sa nebude dat kazdych 10km vymenit baterka v aute za 5 minut, tak to take terno nikdy nebude.
anyways, furt vravim, ze kym sa nebude dat kazdych 10km vymenit baterka v aute za 5 minut, tak to take terno nikdy nebude.
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
terorizujeme auta a spotrebitelov a vyrobcovia vymyslaju hovadiny kvoli europskej unii. downsizing, dpf, activesound neviem co. Do aut strednej triedy sa montuju oturbene 1.0 ecoboost len aby sa splnili nejake emisne byrokraticke sra*ky niekde v zaprdenom bruseli. ideme sa pos*at zo strasnych emisii aut, nicime ladovym medvedom domov, roztapaju sa ladovce. A to najviac my co si dovolime kupit viac ako 1.4 turbo.
potom si precitam http://auto.idnes.cz/patnact-nejvetsich ... tomoto_vok a poviem si ze mozem sa na to vys*at. neporovnavam teraz so ziadnymi kravami ani ich plynmi. Vybuchne sopka kdesi na islande a vypusti viac emiisi ako cely automobilizmus od cias vzniku prveho ottovho motora. Staci ze slnko zacne viac "kurit" a ladovy medved si uz snehuliaka bude musiet stavat inde.
Auticka tvoria len uplne mizive percento znecistenia.
dalsie co mi vadi je zaujem okolia ktory tieto vyrobky pritahuju. zatial mi take netreba
potom si precitam http://auto.idnes.cz/patnact-nejvetsich ... tomoto_vok a poviem si ze mozem sa na to vys*at. neporovnavam teraz so ziadnymi kravami ani ich plynmi. Vybuchne sopka kdesi na islande a vypusti viac emiisi ako cely automobilizmus od cias vzniku prveho ottovho motora. Staci ze slnko zacne viac "kurit" a ladovy medved si uz snehuliaka bude musiet stavat inde.
Auticka tvoria len uplne mizive percento znecistenia.
superspecialne by som rad videl este ako velmi ekologicka je vyroba a aj nasledna likvidacia tolkych baterii co do tesly treba dat, to pripocitat k emisiam na vyrobu elektrickej energie. Nuz boli by sme mozno prekvapeni.Odar napísal:Tesla. Pekne. Ale (zbytocne) nafuknuta bublina Bolo by fajn vidiet realnu analyzu, ci je to auto naozaj tak green, ako sa to vsade pise. Vzhladom na vyrobny proces je kludne mozne, ze nie je vsetko zlato . . .
absolutne vystihnute lord.LordKJ napísal:to len mne benzin vonia?
dalsie co mi vadi je zaujem okolia ktory tieto vyrobky pritahuju. zatial mi take netreba
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
>> Auticka tvoria len uplne mizive percento znecistenia.
to som pitchoval uz na strane 298 ze ukrutnymi nezmyslami a sialenymi peniazmi znizime automobilove CO2 z 2.1% globalnych sraciek na 2.086767482% globalnych sraciek...
A odpoved bola standartna greenpeace, ze volakde treba zacat. Nech sa paci, lodna doprava, lietadla. Tym namontujte DPF a nenechajte tankery spalovat mazut a tie najNEKVALITNEJSIE sracky co z ropy zostavaju. Jaaaaaj ano, peniazky, o tie ide vzdycky v prvom rade - co tam zivotne prostredie !! Ved existuje namorna nafta ci jaka to, ale oni jazdia na mazut LEBO JE LACNEJSI. Tolko nas veledolezity globalny prispevok k zivotnemu !
http://zpravy.idnes.cz/tri-cinsti-vyrob ... ranicni_dp
atd atd, a my sa tu ideme posrat z 1.4i ... este jedna bohova hlaska :
Copak loď, ale uvědomme si, jak my tady v EU blbneme s emisema u aut, s emisema u továren, s nakládáním s odpady, s výrobou energií, s biosložkami v palivech atd.. Všechno to stojí naprosto absurdní částky a přitom tím snížíme ekologickou zátěž planety asi tolik, jako kdyby v Číně zavřeli 3 továrny...
A nakonec, protože naše EU ekovýrobky jsou drahý a protože nám díky ekoblbostem nezbydou peníze, nakupujeme levný čínský šmejdy, čímž zvyšujeme poptávku a v Číně kvůli tomu s nadšením otevřou 100 nových továren
to som pitchoval uz na strane 298 ze ukrutnymi nezmyslami a sialenymi peniazmi znizime automobilove CO2 z 2.1% globalnych sraciek na 2.086767482% globalnych sraciek...
A odpoved bola standartna greenpeace, ze volakde treba zacat. Nech sa paci, lodna doprava, lietadla. Tym namontujte DPF a nenechajte tankery spalovat mazut a tie najNEKVALITNEJSIE sracky co z ropy zostavaju. Jaaaaaj ano, peniazky, o tie ide vzdycky v prvom rade - co tam zivotne prostredie !! Ved existuje namorna nafta ci jaka to, ale oni jazdia na mazut LEBO JE LACNEJSI. Tolko nas veledolezity globalny prispevok k zivotnemu !
http://zpravy.idnes.cz/tri-cinsti-vyrob ... ranicni_dp
atd atd, a my sa tu ideme posrat z 1.4i ... este jedna bohova hlaska :
Copak loď, ale uvědomme si, jak my tady v EU blbneme s emisema u aut, s emisema u továren, s nakládáním s odpady, s výrobou energií, s biosložkami v palivech atd.. Všechno to stojí naprosto absurdní částky a přitom tím snížíme ekologickou zátěž planety asi tolik, jako kdyby v Číně zavřeli 3 továrny...
A nakonec, protože naše EU ekovýrobky jsou drahý a protože nám díky ekoblbostem nezbydou peníze, nakupujeme levný čínský šmejdy, čímž zvyšujeme poptávku a v Číně kvůli tomu s nadšením otevřou 100 nových továren
nemam
http://www.cnet.com/roadshow/news/updat ... ming-soon/
https://www.youtube.com/watch?v=b7s60cwlX-U
tie 3 cinske tovarne treba nahradit prave solarnou energiou
lord nebude to terno aj ked budes mat 1000km dojazd?
http://www.cnet.com/roadshow/news/updat ... ming-soon/
https://www.youtube.com/watch?v=b7s60cwlX-U
tie 3 cinske tovarne treba nahradit prave solarnou energiou
lord nebude to terno aj ked budes mat 1000km dojazd?
| Intel Core i5-2500K @ 4,5GHz + NOCTUA NH-D14 | ASUS P8P67 | 2x4GB Kingston 1333 CL9 | ZOTAC 1060 6GB | Samsung 850 250GB | SeaSonic X-560 | Fractal Design Define R3 BlackPearl | BenQ BL2420PT | Lenovo Explorer | ZOWIE EC1-A | TAITO | SideWinder X4 | Playseat Challenge | Logitech DFGT |
MBP 13" A1502
MBP 13" A1502
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
nie
a silno pochybujem, ze taky velky dojazd tak skoro bude, kedze zlepsovanie baterii ide linearne hore, a momentalne mame pol auta bateriek a 400km
a silno pochybujem, ze taky velky dojazd tak skoro bude, kedze zlepsovanie baterii ide linearne hore, a momentalne mame pol auta bateriek a 400km
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
nieco take?
-
- Pokročilý používateľ
pri cinskych tovarnach vobec nejde o vstup z akeho pochadza energia - i ked samozrejme tam Cinsko neuplne exceluje - ale o to aky sposobuju vystup. A to je trosicku ina parada.
energie v Cine : pozrite si kolko MW nahodili solaru, vetra a vodnych priekop pardon priehrad v poslednych par rokoch. To je priamo az neuveritelne. Ano, je tam stale co zlepsovat ale ked to pojde tymto smerom / tempom tak do 10 rokov je Cinsko suverenne najvacsi vyrobca, exporter a konzument obnovitelnych zdrojov bez najmensej sance dobehnut ich.
updatnuta Tesla S : hej super, akurat o tom som spieval pred tromi dnami sakra mal som to povedat skorej.
PS: Elon, postav nam fabriku tutok na Slovensku a mohol by si dat lokalnym 25% zlavu.
energie v Cine : pozrite si kolko MW nahodili solaru, vetra a vodnych priekop pardon priehrad v poslednych par rokoch. To je priamo az neuveritelne. Ano, je tam stale co zlepsovat ale ked to pojde tymto smerom / tempom tak do 10 rokov je Cinsko suverenne najvacsi vyrobca, exporter a konzument obnovitelnych zdrojov bez najmensej sance dobehnut ich.
updatnuta Tesla S : hej super, akurat o tom som spieval pred tromi dnami sakra mal som to povedat skorej.
PS: Elon, postav nam fabriku tutok na Slovensku a mohol by si dat lokalnym 25% zlavu.
Naposledy upravil/-a mp3turbo v So 09. Apr, 2016, 13:09, upravené celkom 1 krát.