Maturitna téma grafika - Idnetita firmy
- Sphyn0x
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 27. Nov, 2009, 20:53
Maturitna téma grafika - Idnetita firmy
Caute,
mam maturitnu temu identitu firmy a mam napisat obhajobu na 20 stran, ale fakt netusim ako to mam na tolko stran rozpisat.
Nema tu niekto skusenosti?
mam maturitnu temu identitu firmy a mam napisat obhajobu na 20 stran, ale fakt netusim ako to mam na tolko stran rozpisat.
Nema tu niekto skusenosti?
Naposledy upravil/-a Sphyn0x v Ut 12. Apr, 2016, 00:04, upravené celkom 1 krát.
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
Re: Matuiritna téma grafika - Idnetita firmy
a nemate ktomu nejake podklady?, vacsinou su take veci niekde rozpisane, ze co to ma obsahovat atd.
- Sphyn0x
- Používateľ
No mam, ale ja to proste neviem rozpisat na tolko stran,, kazdy z tych bodov by som napisal max na stranu alebo menej.
Tuto to je:
Uvod (2 strany - uz ani to netusim, co tam ma pisat na dve strany proste)
Hlavna textova cast: (cca 18-20 stran)
- nastudovane poznatky o identite firmy
- nastudovane poznatky o design manuale
- postupy navrhu loga
Záver
To je cele.
Tuto to je:
Uvod (2 strany - uz ani to netusim, co tam ma pisat na dve strany proste)
Hlavna textova cast: (cca 18-20 stran)
- nastudovane poznatky o identite firmy
- nastudovane poznatky o design manuale
- postupy navrhu loga
Záver
To je cele.
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
tak to ti uz neviem, ved SoCku co som pisal v tretiaku som mal 15 stranovu a to som tiez vymyslal si uz jak na pase...
- Sphyn0x
- Používateľ
Proste nemam rozum na tvorenie omaciek okolo, praveze viem pisat len co najstrucnejsie.
- jergus
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 03. Aug, 2006, 02:00
chod si posediet do orange, tmobile, o2 a len tam sed a pozoruj ako maju co urobene, co a v akych farbach maju zamestnanci oblecene, ako maju farebne zladene interiery, reklamy, putace, katalogy, ako maju navrhnute loga, v akych farbach, ci maju v sebe loga nejake skryte vyznamy a pod, a kludne to potom do tej prace zapracuj. napis tam take dristy ze o2 je ladene do modrej farby, v nazve je zakomponovany vzorec molekuly plynneho kyslika, kyslik v hrubych vrstvach ma modru farbu a to je skryte synonymum volnosti, volneho dychania a tym poukazuje firma cez reklamu ze ich programy su volnejsie a pre zakaznikov prijatelniejsie. ked tam spravis taketo porovnanie tychto troch firiem, kazdu na 5 stran, tak 5 stran este ponatahujes uvod a zaver, tam popises ako si chodil po skole obsmrdat do ich prevadzok, ako si pozeral na cecky a rite pracovnickam, a spravis z toho taku pracu ze ti ucitelka urobi aj deepthroat
Abraham Lincoln oslobodil vsetkych ludi, ale az Samuel Colt ich zrovnopravnil
- Sphyn0x
- Používateľ
No problem je ale v tom, že obkecavat mam len svoju firmu, na ktoru som robil grafiku, a nie osatne
Ja viem akoze popisat vsetko o tvaroch loga, preco som pouzil take a take farby, ale fakt neviem ako to roztaham na tolko stran.
Deepthroat od majsterky by bol super no
Ja viem akoze popisat vsetko o tvaroch loga, preco som pouzil take a take farby, ale fakt neviem ako to roztaham na tolko stran.
Deepthroat od majsterky by bol super no
- jergus
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 03. Aug, 2006, 02:00
ale to si nepisal na zaciatku
tak co tam mas teda vsetko rozoberat? lebo identita zahrna aj take ako oblecenie, firemne farby na reklamach, farby vyrobkov atd atd...
mas obkecavat len logo??? daj podrobny popis
tak co tam mas teda vsetko rozoberat? lebo identita zahrna aj take ako oblecenie, firemne farby na reklamach, farby vyrobkov atd atd...
mas obkecavat len logo??? daj podrobny popis
Abraham Lincoln oslobodil vsetkych ludi, ale az Samuel Colt ich zrovnopravnil
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
ako pri kazdej praci a zadani by som zacal nejakym vyvojom resp historiou tzn vyvoj firmy, vyvoj "znacky", loga, dizajnu a vsetkym co s tym suvisi tzn nie sa zamerat len na aktualne dianie ale aj co tomu predchadzalo,pripadne svoje navrhy na zlepsenie a podobne...
neviem sice na kolko toto moze byt zahrnute v tvojom type prace,ale ja na pravo /bc,mgr,judr/ som vzdy v teoretickej rovne komponoval vyssie uvedene
p.s. ja som tiez neni hemingway a radsej pisem rovno k veci,holt obcas musis pisat aj taketo omacky
neviem sice na kolko toto moze byt zahrnute v tvojom type prace,ale ja na pravo /bc,mgr,judr/ som vzdy v teoretickej rovne komponoval vyssie uvedene
p.s. ja som tiez neni hemingway a radsej pisem rovno k veci,holt obcas musis pisat aj taketo omacky
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 18. Jan, 2015, 09:43
a tu grafiku si ako robil? alebo len tak ze si si ju vycucal z prsta... ved si musel rozmyslat nad tym co chces povedat ... identita firmy je taka komplexna zalezitost ze 20 stran by malo ist s prstom v nose...
co su pouzil ako hlavny prvok identity? preco si sa tak rozhodol? s kym si o tom rozpraval? ake boli navrhy? preco zvytazil ten co prezentujes? ake farby? preco? ako na to reaguje skusobna skupina? atd....
co su pouzil ako hlavny prvok identity? preco si sa tak rozhodol? s kym si o tom rozpraval? ake boli navrhy? preco zvytazil ten co prezentujes? ake farby? preco? ako na to reaguje skusobna skupina? atd....
Všetko o materiáloch
MB: MSI Z97 Gaming 5, CPU: i7 4970K,GPU:Nvidia gtx750ti, RAM: Kingston Hyper X Savage 1600 Mhz, Cooler: NOCTUA NH-U12P SE2, HDD: Crucial Mx100, BEDŇA: NZXT SOURCE 340 Midi-Tower, ZDROJ: Seasonic S12G, RT 80+ Gold Monitor: Dell H2214Hb, OS:Ubuntu 14.04
MB: MSI Z97 Gaming 5, CPU: i7 4970K,GPU:Nvidia gtx750ti, RAM: Kingston Hyper X Savage 1600 Mhz, Cooler: NOCTUA NH-U12P SE2, HDD: Crucial Mx100, BEDŇA: NZXT SOURCE 340 Midi-Tower, ZDROJ: Seasonic S12G, RT 80+ Gold Monitor: Dell H2214Hb, OS:Ubuntu 14.04
- Sphyn0x
- Používateľ
@jergus
Obkecavat mam presne to, co je napisane vyssie - tie 3 body. Ale ano, mam obkecavat aj tebou napisane veci.
@quicky @chatpall
Ďakujem, presne taketo otazky som si potreboval polozit, snad to pojde uz lepsie.
Obkecavat mam presne to, co je napisane vyssie - tie 3 body. Ale ano, mam obkecavat aj tebou napisane veci.
@quicky @chatpall
Ďakujem, presne taketo otazky som si potreboval polozit, snad to pojde uz lepsie.