Včera som bol u architektky a presne to mi navrhla, zdvihnúť múry, sedlovú strechu s malým sklonom, odstrániť výbežok v obývačke.Curuj napísal:chosefina: výbežkom v obývačke prídeš o balkónik v podkroví čož inak nevadí ničomu, ked má človek záhradu, balkony a lodžie sú celkom zbytočné. akurát je to komplikovanejšie konštrukčne a treba riešiť tepelné mosty
strechu spraviť obyčajnú sedlovú a všade strešné okná. prípadne ešte vytiahnuť trochu múry, nech sa tam dá hýbať, keby sa zrušili vikiere. ten schodiskový mi príde úplne zbytočný
Priznám sa, že nad garážou v dome rozmýšlam... prečo áno? za ňou je technická miestnosť a na steny garáže si môžem dať rôzne veci. Nechcem o rok znova stavať prístrešky okolo domu. Garáž aj preto, lebo keď už som sa rozhodol že pivnice (kvôli peniazom) nechcem, tak nech mám aspoň ako taký odkladací priestor. Moji rodičia majú dom hneď vedľa a jednu ďalšiu garáž by mi poskytli. Čiže 2 auta by som vedel schovať. A ďalšia vec je, že keby garáž nebola mal by som aj tak v chalupe veľa zbytočných izieb (deti ešte nemám).
Skúste mi poradiť s tou garážou, nech už konečne môžem v kľude spať
Takto by to nejak vyzeralo: