Kúpa noža cez Ebay - colníci
Re: Kúpa noža cez Ebay - colníci
este ti nic takto nepreslo ci co?
| Intel Core i5-2500K @ 4,5GHz + NOCTUA NH-D14 | ASUS P8P67 | 2x4GB Kingston 1333 CL9 | ZOTAC 1060 6GB | Samsung 850 250GB | SeaSonic X-560 | Fractal Design Define R3 BlackPearl | BenQ BL2420PT | Lenovo Explorer | ZOWIE EC1-A | TAITO | SideWinder X4 | Playseat Challenge | Logitech DFGT |
MBP 13" A1502
MBP 13" A1502
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
preslo aj nepreslo, mam zopar listov z colnice s presnym popisom, ze co mam dnu a krasnych 15$ hodnota na balicku
- jergus
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 03. Aug, 2006, 02:00
zedolsi: na brusenie mam synteticke kamene, plus na niektore fajnotky prirodny arkansas pripadne bridlicu, na hrubsie brusenie som si kupil vodnu brusku SHINKO
dva roky dozadu som objednaval z usa farby na sutaz, cca 130e, v baliku bola faktura, obsah sedel, na baliku telefonny kontakt na mna, volali mi z BB z colnice ze sa mam dostavit, dosiel som, chlap vytiahol papiere a ze potrebuje odomna doklad o zaplateni inak balik nedostanem, bol ochotny, nadiktoval mi jeho mail, cez mobil som mu poslal potvrdenie z paypalu, vytlacil ho, zaplatil som dan a clo za kozmeticke pripravky, dakych 20e a bolo vystarane, furt to bolo o polovicku lacnejsie ako u slovenskych zdieracov
z ciny zas pravidelne objednavame, chodia aj vacsie baliky s oblecenim, nikdy nemaju fakturu, nemaju popis, nemaju cenu, len tie cinske domcek-stromcek, nikdy mi nic colnici neodchytili
kamos raz objednal rastovy hormon z usa a chytili mu to colnici v BA, asi 6 hodin u nich sedel, ale vybavil
dva roky dozadu som objednaval z usa farby na sutaz, cca 130e, v baliku bola faktura, obsah sedel, na baliku telefonny kontakt na mna, volali mi z BB z colnice ze sa mam dostavit, dosiel som, chlap vytiahol papiere a ze potrebuje odomna doklad o zaplateni inak balik nedostanem, bol ochotny, nadiktoval mi jeho mail, cez mobil som mu poslal potvrdenie z paypalu, vytlacil ho, zaplatil som dan a clo za kozmeticke pripravky, dakych 20e a bolo vystarane, furt to bolo o polovicku lacnejsie ako u slovenskych zdieracov
z ciny zas pravidelne objednavame, chodia aj vacsie baliky s oblecenim, nikdy nemaju fakturu, nemaju popis, nemaju cenu, len tie cinske domcek-stromcek, nikdy mi nic colnici neodchytili
kamos raz objednal rastovy hormon z usa a chytili mu to colnici v BA, asi 6 hodin u nich sedel, ale vybavil
Abraham Lincoln oslobodil vsetkych ludi, ale az Samuel Colt ich zrovnopravnil
- jergus
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 03. Aug, 2006, 02:00
Zedolsi: no ako si to cele poriesil? bral si cez e-bay alebo slovensko? bola colnica?
Abraham Lincoln oslobodil vsetkych ludi, ale az Samuel Colt ich zrovnopravnil
bral som cez SR, nechcelo sa mi čakať neskôr možno skúsim cez ebay
NTB ASUS Vivobook M3504YA AMD Ryzen 7 7730U, RAM 16GB, 1TB PHONE iPhone 13 PRO - 256GB Watch Series 7 (45mm)