Zdravim,kedze som uz starsi rocnik, mozno niekto mladsi tuto ma v okoli niekoho kto by vedel zohnat alebo sa priamo teraz uci na prijimacky na trnavsku univerzitu , pravo a pozdielal by materialy:)
Bol by som velmi vdacny.
materiály na prijímačky - Právo - Trnavská univerzita
Re: materiály na prijímačky - Právo - Trnavská univerzita
pýtal som sa bratranca čo tam chodí, a vravel, že oni robievajú každú sobotu nejaké doučovanie na príjmačky, on tam chodil ale že už z toho nemá poznámky. ale vyskušaj pohľadať nejaké facebookove skupiny pravnickej fakulty a tam sa spýtať, určite bude mať niekto nejaké materiály.
MacBook Pro 13 (2016) + iPhone 12 mini
PS5 Slim
PS5 Slim
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Re: materiály na prijímačky - Právo - Trnavská univerzita
dakujem za infooo viem,ze tie kurzy su ale preferoval by som pre priatelku samostudium a pod. (ide to ako druhu skolu a pracuje ,takze)... uz som FB trnavskej prava skusil a tak mrtvo som nevidel teda nikde ...
jedine na bazosi predavaju ale radsej by som zaplatil ked uz niekomu takto,kedze ludom na fore urcite verim skorej ako bazosu este popozeram,ale dakujem zatial.
jedine na bazosi predavaju ale radsej by som zaplatil ked uz niekomu takto,kedze ludom na fore urcite verim skorej ako bazosu este popozeram,ale dakujem zatial.