Kniha džungle http://www.csfd.cz/film/369825-kniha-dzungli/prehled/
Tak ako ma celu dobu tento projekt totalne nezaujimal az kym pred dvoma tyzdnami vydany IMAX trailer moj zaujem zvysil, tak tak to nakoniec fakt dobre cele dopadlo. A v IMAXe to bolo este o level lepsie. Detom sa to bude velmi pacit a rodicia pri tom jednoznacne trpiet nebudu (skor by som povedal ze aj ich by to malo bavit).
Ale nech sa dostanem k tomu, cim ten film zaujal najviac. Trvalo to sice skoro 9 rokov, ale co do komplexnosti kvality CGI efektov sa konecne nejakemu filmu podarilo prekonat Avatara. Nevravim ze uz neboli filmy s kvalitnym cgi, ale v takejto miere (chap vacsina filmu vytvorena na zelenom pozadi a nasledne dorobena v pocitaci) a takej kvalite (relativnej uveritelnosti) tu zatial stale bol len Avatar z 2009. Proste ten vizual je skvely. Ano, je to cele vyplute z pocitaca a ano, kazdemu to je jasne, ale je to tak kvalitne, ze chvilami som normalne pochyboval, ci to a to zviera nahodou fakt neni realne natocene na kameru (nie, neni). Proste keby tie zvierata nerozpravali, tak aj zabudnem na to, ze je to cele cgi.
Pre mna dobrych 4/5