AMD Athlon 64 X2 3600+ EE BOX, socket AM2, 2000 MHz, 2x256kB cache, 64-bit, 65W za 5 390,-
Procak pracuje s 1,2- 1,25V napatim

http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/di ... -3600.html
Ak ho vezmes, nezabudni poriadne potaktovat a napisat sem skusenosti a vysledkywendigo5 napísal:Ja prave rozmyslam nad 3800+ alebo 3600+
no neviem... Este uvidim, ale 3600 je EE takze asi pojdem donho
a este je lacnejsi ako 3800
Skus preformulovat svoju vetu a mozno pochopim co si chcel povedat :roll:Memnon napísal:hmm... sak ak som spravne pochopil L2 Cache je vyrovanavacia pamat ktory vyrovnava rychlostny rozdiel medzi RAM a CPU a preto nemaju AMD taku bysoku lebo nedosahuju taku F prcesora ako u PENTIUM ak sa mylim opravte ma cize 512kB je az az
No snazim sa tomuto pochopit, ale jedno je iste, namiesto F chcel napisat asi R = rychlost. A aby som ta vyviedol z omilu Atlony64 mali rychlejdie L2 ako Pentia 4. Teraz si zase mislim ze Core2 Duo maju rychlejsiu L2 ako Atlony64.Memnon napísal:hmm... sak ak som spravne pochopil L2 Cache je vyrovanavacia pamat ktory vyrovnava rychlostny rozdiel medzi RAM a CPU a preto nemaju AMD taku bysoku lebo nedosahuju taku F prcesora ako u PENTIUM ak sa mylim opravte ma cize 512kB je az az