Výdavky na domácnosť
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
Re: Výdavky na domácnosť
ved som pisal ze ani v Somalsku to za tie prachy nedokazu - a to som nepozeral vymenny kurz
Keby to bolo ze 40eur na 3 osoby a 10 dni, tak to inak povedane znamena ze minies 120 eur dso mesiaca: mesiac ma 3x viac dni ako 10, takze 3x viac penazi ako 40.
No a stravovat sa za 120eur mesacne TRAJA, tak z takych rozpravok som uz vyrastol hned prvym blinknutim oka, ani sa nad tym nemusim zamyslat. Minule ma jeden presviedcal ze za hodinu a pol bol v Prahe z Bratislavy a ani som sa nemusel namahat s vypoctom PRIEMERNEJ rychlosti 240km/h - Pragel je 360km, takze 240+120 (hodina a pol). Ani o tretej v noci...
Keby to bolo ze 40eur na 3 osoby a 10 dni, tak to inak povedane znamena ze minies 120 eur dso mesiaca: mesiac ma 3x viac dni ako 10, takze 3x viac penazi ako 40.
No a stravovat sa za 120eur mesacne TRAJA, tak z takych rozpravok som uz vyrastol hned prvym blinknutim oka, ani sa nad tym nemusim zamyslat. Minule ma jeden presviedcal ze za hodinu a pol bol v Prahe z Bratislavy a ani som sa nemusel namahat s vypoctom PRIEMERNEJ rychlosti 240km/h - Pragel je 360km, takze 240+120 (hodina a pol). Ani o tretej v noci...
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
praveze len o tretej v noci.. v noc, ked sa pretacal cas naspat potom by to sedelo
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
co vy robite v tych topankach? ja kupujem vacsinou rieker za cca 60 eur, tie co mam teraz mam uz asi 3-4. rok, minule som si povedal ze by bolo uz treba kupit nove, tak som si kupil, potom som doma zistil ze v skrini uz mam jedny uplne nove spred roka, ktore som mal na sebe raz na svadbe. ale normalne do roboty stale nosim tie 3 rocne
rovnako kosele, o moc viac ako 20 ich nemam, a vystacim si s dokupenim 3-4 do roka. ale je pravda ze topanky a kosele nosim len ked idem na sluzobku alebo mam nejaky meeting, co je tak 2-3 dni v tyzdni. inac sa obliekam na steva jobsa, rifle, tenisky, tricko.
rovnako kosele, o moc viac ako 20 ich nemam, a vystacim si s dokupenim 3-4 do roka. ale je pravda ze topanky a kosele nosim len ked idem na sluzobku alebo mam nejaky meeting, co je tak 2-3 dni v tyzdni. inac sa obliekam na steva jobsa, rifle, tenisky, tricko.
Spoiler: ukázať
nic, chodim, prechadzam sa.. mne sa vyderie spodok pod clenkom casto, pocas 1 sezony bezproblemov.. ale to su tie 25eurove z CCC/deichman/apod.. mozno mam zlu chodzu alebo som vybral topanky so zlou podrazkou, niektore vydrzia aj 2 sezony...
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
kvalitne volno casove elegantne topanky-kvalitna koza,ramcova kontrukcia =300eur barkley a pod:)
inak neviem ci ste vedeli ale ak sa nemylim riekers resp nejsku podobnu znacku co strasne u nas fici siju vazni v banskej bystrici:)
inak neviem ci ste vedeli ale ak sa nemylim riekers resp nejsku podobnu znacku co strasne u nas fici siju vazni v banskej bystrici:)
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
V topankach sa mi ako prve vyderie vnutro. Zvonka je topanka kvazi OK. Ale vo vnutri katastrofa. Nosim kozene Rieker / Ara. Po 2 rokoch vacsinou zoslapana / vydrata podrazka.
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
nemyslim, ze rieker sa siju u nas
ad. kvalitne znackove topanky za 300€, pevne dufam, ze mi to nikdy nebude treba , to by som psychicky neprezil taku waste od money
ad. kvalitne znackove topanky za 300€, pevne dufam, ze mi to nikdy nebude treba , to by som psychicky neprezil taku waste od money
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
-
- Pokročilý používateľ
http://dennik.hnonline.sk/slovensko/595 ... ieker-obuv
to iste prebieha aj v bystrici, minuly rok som tam bol pomaly denne nalozeny tak som s "chlapcami 15plus rokov" pokecal dost rucne siju podrazky o topanku(vrchnu cast),masaker !
to iste prebieha aj v bystrici, minuly rok som tam bol pomaly denne nalozeny tak som s "chlapcami 15plus rokov" pokecal dost rucne siju podrazky o topanku(vrchnu cast),masaker !
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
zemiaky 3e/10kg
meso 2kg/6e
kapusta/60c
muka/2e
mlieko/4e
salat/2e
paradajky/2e
banany2e
sunka 2e
mlieko z automatu 1.8e--
25e zatial.
mali sme tento tyzden: gulas: 2-3dni,halusky s kapustou, zemiakovy privarok,sosovicu s klobasou, kolozvarsku kapustu, francuzke zemiaky.dnes asi rezne budu.
mama zena, dcera NUTRILON za 11e,
36e zatial, a plus alenina a 2-3e na kase.
rnajky chlieb, sunka, pradajka.paprika, co je v chladnicka a kupim na co je chut.
40e.
neveceriame casto, ja sa v praci najem za stravac, osobn neranajkujem/nemozem.
skor mam pocit pani, ze niekomu sa nechce varit.
meso 2kg/6e
kapusta/60c
muka/2e
mlieko/4e
salat/2e
paradajky/2e
banany2e
sunka 2e
mlieko z automatu 1.8e--
25e zatial.
mali sme tento tyzden: gulas: 2-3dni,halusky s kapustou, zemiakovy privarok,sosovicu s klobasou, kolozvarsku kapustu, francuzke zemiaky.dnes asi rezne budu.
mama zena, dcera NUTRILON za 11e,
36e zatial, a plus alenina a 2-3e na kase.
rnajky chlieb, sunka, pradajka.paprika, co je v chladnicka a kupim na co je chut.
40e.
neveceriame casto, ja sa v praci najem za stravac, osobn neranajkujem/nemozem.
skor mam pocit pani, ze niekomu sa nechce varit.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
quicky, tak to je potom cool, ja som len pozrel na tie dve krabice co mam na skrini teraz, a nikde nic, ze made in kde a original nalepky su po nemecky , ale tak nech to siju kde chcu, topanky su to fajnove, siroke dobre sa mi v nich chodi
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
velky rozdiel spravi este jedna vec:
kupis veci na gulas a jes to 3-4dni <<<< ako ked nieco dokazes jest max 1-2dni
u nas sa preferuje skor talianska a francuzka kuchyna = drahsie veci, a vari sa na 1 max 2 obedy/vecere
kupis veci na gulas a jes to 3-4dni <<<< ako ked nieco dokazes jest max 1-2dni
u nas sa preferuje skor talianska a francuzka kuchyna = drahsie veci, a vari sa na 1 max 2 obedy/vecere
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
lord ak onehvoorim ,ze sa tam vyrabaju celee,oni iba zosivaju vrchnu cast a podrazku akoze cisto chore ,ze rucne.,, a za 36eur mesacne z toho im pekne postrhaju vyzivne/exe/ a pod
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
>> neveceriame casto, ja sa v praci najem za stravac, osobn neranajkujem/nemozem.
jaj takto - v tomto pripade sa to zrejme da.
jaj takto - v tomto pripade sa to zrejme da.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 31. Jan, 2009, 00:41
stefan.koval: u nas o takych cenach mozem snivat. Inak taky tip, Nutrilon sa da nahradit umelym mliekom od DM Babylove za asi polovicnu cenu.
FVE 12.45 kWp V/Z
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
ten sme skusali, teda babylove a grcala, pouzivame HA/hypoalergenne.
nakupujem 90perc kaufland, mame zahradu, sadime, mame pole,psenica, proste clovek ked pracuje, aj ma, nesedim za pc po praci.
sem tam tesco,malokedy lidl, v lete skoro vsetko zo zahrady, paradajky apaprika, cernice, maliny jahody egres, jablka,slivky, sem tam si upecieme kolac na veceru s mliekom, kysnuty, s domacim dzemomv, zavaraninou, na vecere su casto krupice,
mam 196cm a 99kg ze zase nejem rozky, len podla mna clovek v dnesnej dobe sa prejeda a zbytocne zatazuje telo a vysere to von.
maju aj u nas restiky za 4e a viac obed ale nic extra za tu cenu, nasli sme fajnu velku restiku kde fajne varia za 3,7 tak parada,
dnes mama robila fasirku, zopar vajec, muka, mlete meso za 2e tak za 4e pre 3 dosp oosby obed. plsu uhorky zavarane domace.
nevravim ze zahrada je usetrene love, skor si myslim ze je to len na prilohu co alokto je napr zeleninu k niecomu ale to vie paradne nastavit telo do buducna.
nakupujem 90perc kaufland, mame zahradu, sadime, mame pole,psenica, proste clovek ked pracuje, aj ma, nesedim za pc po praci.
sem tam tesco,malokedy lidl, v lete skoro vsetko zo zahrady, paradajky apaprika, cernice, maliny jahody egres, jablka,slivky, sem tam si upecieme kolac na veceru s mliekom, kysnuty, s domacim dzemomv, zavaraninou, na vecere su casto krupice,
mam 196cm a 99kg ze zase nejem rozky, len podla mna clovek v dnesnej dobe sa prejeda a zbytocne zatazuje telo a vysere to von.
maju aj u nas restiky za 4e a viac obed ale nic extra za tu cenu, nasli sme fajnu velku restiku kde fajne varia za 3,7 tak parada,
dnes mama robila fasirku, zopar vajec, muka, mlete meso za 2e tak za 4e pre 3 dosp oosby obed. plsu uhorky zavarane domace.
nevravim ze zahrada je usetrene love, skor si myslim ze je to len na prilohu co alokto je napr zeleninu k niecomu ale to vie paradne nastavit telo do buducna.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook