Motul - kompletná škála produktov
Re: Oleje Motul
5W20? To už im načisto jebe s tými olejmi?
o chvíľu budeme mazať naftou
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
Materialy a technologie sa menia, s nimi sa menia aj poziadavky na lubrikaciu... coskoro budeme mat aj 0W-12
...Ale ako som uz parkrat spominal... oleje nie su len o viskozite, je to len jeden z mnoha parametrov.
...Ale ako som uz parkrat spominal... oleje nie su len o viskozite, je to len jeden z mnoha parametrov.
...teraz som si spomenul... Mopar pouziva 5w20 do svojich HEMI motorov uz nejake tie desatrocia...
nez sa stali 5w-20 dostupne tam liali SAE 20 resp v horucejsich castiach US SAE 30
Myslim ze v pripade tychto motorov sa nebavime o 3cyl. 0.9l motorcekoch do kosaciek
nez sa stali 5w-20 dostupne tam liali SAE 20 resp v horucejsich castiach US SAE 30
Myslim ze v pripade tychto motorov sa nebavime o 3cyl. 0.9l motorcekoch do kosaciek
Ahoj,
Nebola zmena v cenach, stale je to tak ako v OP Mam ho na sklade, dobehnes?
Z
Nebola zmena v cenach, stale je to tak ako v OP Mam ho na sklade, dobehnes?
Z
Vedel by si mi to dropnut na postu? Vyzera ze sa budem musiet odtrepat na business trip na najblizsie 2 tyzdne... Takto by to mohla vyzdvihnut zena.. Ak sa ti nechce poriesime to potom
Vedel by si mi to dropnut na postu? Vyzera ze sa budem musiet odtrepat na business trip na najblizsie 2 tyzdne... Takto by to mohla vyzdvihnut zena.. Ak sa ti nechce poriesime to potom
jasne, v poho
Jednu patlitrovku?
Jednu patlitrovku?
hawkeye,
Zabalene, skocim s tym na postu. Otazocka... Naposledy sme ti dali X-Lite 0-30, nejake dojmy?
Z
Zabalene, skocim s tym na postu. Otazocka... Naposledy sme ti dali X-Lite 0-30, nejake dojmy?
Z
Re: Motul - kompletná škála produktov
diik Zoran
X-lite
- spotreba oleja min alebo 0, nemusel som dolievat po cca 8tis km
- rychlejsie sa zahreje ako X-cess, hlavne v zime mal motor ovela skor nizsie otacky
- viac pocut motor vo vyssich otackach
- ak sa cistiaca schopnost da merat od oka sfarbenim oleja tak je rovnako dobra ako X-cess (aj ked ten sa mi zda tmavsi)
spat k x-cess idem lebo
- v lete ma caka 14dni po EU, kde bude motor dostavat zabrat po dialniciach, alpach, francuzkych cestach atd pri 35C+ takze w40 by mala byt istejsia volba.
X-lite
- spotreba oleja min alebo 0, nemusel som dolievat po cca 8tis km
- rychlejsie sa zahreje ako X-cess, hlavne v zime mal motor ovela skor nizsie otacky
- viac pocut motor vo vyssich otackach
- ak sa cistiaca schopnost da merat od oka sfarbenim oleja tak je rovnako dobra ako X-cess (aj ked ten sa mi zda tmavsi)
spat k x-cess idem lebo
- v lete ma caka 14dni po EU, kde bude motor dostavat zabrat po dialniciach, alpach, francuzkych cestach atd pri 35C+ takze w40 by mala byt istejsia volba.
Okidoki, chapem
Ano, X-Cess je od vyroby o nejaky ten odtien tmavsi
Spotreba paliva s 0-30?
X-Cess dnes vyrazi z BA, do dvoch dni by mal byt u teba
Ano, X-Cess je od vyroby o nejaky ten odtien tmavsi
Spotreba paliva s 0-30?
X-Cess dnes vyrazi z BA, do dvoch dni by mal byt u teba
na spotrebe som si nic nevsimol ale eco mod nemam dobre zvladnuty a pri vytacani a 130+ po dialniciach si tych par ml nevsimnem
Chapem
Balicek mas na ceste
Balicek mas na ceste
Dievcata a chlapci,
Poprosim feedback Nech je pozitivny, ci negativny...
Vsetko co robim, robim z lasky. K tomu, co robim.
Pre mna osobne, je distribucia produktov Motulu niecim, co ma spaja s clovekom, s ktorym som zdielal nadsenie pre nieco.
Tym niecim, boli motory, ktore boli tym najlepsim, co mohol ich vyrobca ponuknut.
Paradoxne, to co nas spaja, je uprava a vylepsenie toho, do coho vyrobca vlozil velke mnozstvo penazi, aby to bolo dokonale.
Samozrejme, vyvoj nikdy neprestane.
Bez vyvoja by sme nemali moznost skumat kolko toho este dosiahneme, nez sa sami svojou tuhou po vyvoji nevyhubime.
Dakujem za feedback
Zoran
Poprosim feedback Nech je pozitivny, ci negativny...
Vsetko co robim, robim z lasky. K tomu, co robim.
Pre mna osobne, je distribucia produktov Motulu niecim, co ma spaja s clovekom, s ktorym som zdielal nadsenie pre nieco.
Tym niecim, boli motory, ktore boli tym najlepsim, co mohol ich vyrobca ponuknut.
Paradoxne, to co nas spaja, je uprava a vylepsenie toho, do coho vyrobca vlozil velke mnozstvo penazi, aby to bolo dokonale.
Samozrejme, vyvoj nikdy neprestane.
Bez vyvoja by sme nemali moznost skumat kolko toho este dosiahneme, nez sa sami svojou tuhou po vyvoji nevyhubime.
Dakujem za feedback
Zoran