bidaci hokejovi

V tejto sekcii môžete debatovať skoro o všetkom ...
Používateľov profilový obrázok
lezgy
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre

bidaci hokejovi

Príspevok od používateľa lezgy »

nechcem sa tu vracat k tomu co citam ze predvadzaju "ti nasi" ale kde to len vidim vsade sa spomina rewaj a jeho akasi genialita...az pokym nepride prvy seriozny zapas
co je ten chlapik vlastne zac? cim je taky iny ze ...
a ci vobec je..
?
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH

2, HP 4330s
Ivko
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Pi 18. Sep, 2015, 00:29

Re: bidaci hokejovi

Príspevok od používateľa Ivko »

Nie že by som si nejakého hokejistu zastával, ale ťažko vynikne talent niekoho v koletívnej hre, ked spoluháčov má mumákov...
Ja si myslím že v nom niečo je ked mu to v Sparte tak sypalo, ale na to aby to fungovalo potrebuje rovnako talentovaných spoluhráčov

To je to isté ako postaviť do bránky najlepšieho brankára a k tomu obranu čo stojí za velké H, tak isto dostane jeden gol za druhým

PS: jednoducho my tých talentov máme málo
MacTukahan
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Št 28. Aug, 2008, 15:36

Príspevok od používateľa MacTukahan »

Reway troska odisiel od reality...je ine si prdkat cesku ligu, robit finticky a haluze a ked proti nemu nastupi fyzicky pripraveny super, uz nestiha...
Ivko
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Pi 18. Sep, 2015, 00:29

Príspevok od používateľa Ivko »

Bohužial nie že nestíha len Reway, nestíhajú 4/5 mužstva a z toho čo máme pochybujem že sa dalo polepiť daleko lepšie mužstvo
Vlko
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 12:51

Príspevok od používateľa Vlko »

Nebojte, dnes vydrtíme Fínov a bude zaslužený postup :D
AMD Ryzen R9 7950X3D PBO2, Noctua NH-D15S [NA-HC4] chromax.black&white, GIGABYTE B650E AORUS ELITE X AX ICE, Patriot Viper Elite 5 64 GB KIT DDR5 @6200MHz CL30 White RGB, ASUS TUF RTX 4070Ti GAMING OC 12GB GDDR6X @3/23,5Ghz, NVMe SSD Samsung 990 PRO 1TB + Kingston A2000 1TB, SATA SSD Team Group CX2 1TB + Samsung 860 EVO 250GB, A4tech Bloody V7M HoleLess, Seasonic Focus Plus SSR-750FX Gold, Lian Li Lancool 215 White, 32" Samsung LE32B551 RED, Nintendo Switch V2 HWFLY Modchip OC CPU: 1020@1785Mhz, GPU: 768@921Mhz, RAM:@1600MHz
lacika
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Pi 11. Jan, 2008, 14:00

Príspevok od používateľa lacika »

ja prilis do toho hokeja nevidim..
ani im prilis nefandim, ani nenadavam..
problem je podla mna hlavne vo fanusikoch...
Zlato sme vyhrali pred 14timi rokmi. Snad jednu formaciu vtedy tvorili hraci z NHL v najlepsej kondicke. Mali skusenosti a este neboli stari.
A vsetci cakaju, ze budeme majstri, aj ked mame muzstvo zlozene z kinder party.. :rolleyes:
nehovorim, ze su neshopni, ale su mladi, bez skusenosti a hlavne bojuju vo vlastnom tyme medzi sebou..
to je snad recept na neuspech.
GABO
Administrátor
Administrátor
Dátum registrácie: Ut 15. Júl, 2003, 08:00

Príspevok od používateľa GABO »

Ja radšej komenty nečítam pretože ako keby tí komentujúci fakt zabudli že časy generácie čo priniesla zlato, striebro sú preč. Je to odraz spoločnosti, ako to tu funguje, vizitka národa a celkovo jednotlivcov - všade sa kradne, vyciciava a akoby ľudia nevedeli, že ak niekde zoberieš z druhej strany bude chýbať. Hokej hrávam pravidelne a rovno poviem, že je / bolo X lepších talentov než čo korčuľuje aktuálne v SK kádri....boli však zatlačení peniažkovými talentami a odsunutí kdesi do riti.

K Réwayovi - môže byť akýkoľvek talent ak nie je v mužstve súhra a chlapci nestačia kondične resp. nemá k sebe spoluhráčov + je to mladík tak isto Daňo. V rámci jednej formácie stačí naozaj 1 slabý článok a hráte celkovo o 50 percent horšie..viem to sám stačí ak nemám zvyčajného, druhého obrancu (ktorý pravidelne hráva obranu a vie čo v nej treba) a obrana sa rozsype ako domček.

Toto čo hráme je naozaj odraz toho na čo aktuálne máme a žiaľ buď sa začne na tom pracovať viz. maďari (ich investícia do toho športu a hlavne tie peniaze naozaj idú kde majú), alebo časom skončíme v Bčku.

Každopádne v prvo rade je to ako som už spomínal v úvode odraz spoločnosti, ako to tu funguje, vizitka národa a celkovo jednotlivcov..a to sa len tak nezmení (stačí mi čo počúvam okolo, vidím a podobne...odpad).
PC1 Intel Core i7-4960X@4,8GHz . ASRock X79 Extreme 11 . 32GB Corsair Dominator 2133MHz DDR3 . Zotac GTX 1080Ti . Samsung 850 PRO 256GB . Samsung 840 1TB . SF Leadex 750W . AOC Q3279VWFD8 . Noctua
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555
marfan
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 05. Jan, 2008, 14:00

Príspevok od používateľa marfan »

GABO: plne súhlasím vo všetkom čo si napísal, bratranec hráva ako 6tak a pokiaľ si rodič všetko nezacvaká tak chlapec/dievča môže byť talent aký chce proste si ho nevyberú.

Ak sa nevytvorí dobrá kvalitná základňa od najmenších tak nieje čo potom vyberať na takéto podujatia.
Poznám niekoľko hráčov, ktorý nikdy nehrali, nechodili na športovú školu od malička a korčuľujú a hrajú porovnateľne ako hráčmi z extraligy.

Osobne hrám asi 4-5rokov amatersky hokej a viem ako sa tí chalani cítia, keď to nejde a nedarí sa, vtedy treba aby tréner nabudil hráčov k bojovnosti a podporoval ich prípadne im narovinu povedal čo robia zle a podobne.
Naposledy upravil/-a marfan v Ne 15. Máj, 2016, 19:53, upravené celkom 1 krát.
Spoiler: ukázať
MB:ASUS PRIME X370-PRO, CPU:AMD Ryzen 7 2700x, RAM:2x8GB Patriot Viper 4 Black 3200MHz,CLADIC:Thermalte NiC C4,CASE: Fractal Core 3500, PSU:EVGA 650 G3, GPU:AMD XFX RX480 8GB, SSD: Samsung 850 EVO 500GB HDD:WD 1TB RED, GREEN ,Samsung 1TB,2TB, Samsung 750GB, LCD:DELL U2412M,
LordKJ
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold
Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49

Príspevok od používateľa LordKJ »

zas s takymi tvrdeniami, ze niekto hra porovnatelne ako profesional by som nebol az taky odvazny

mas to aj nejak potvrdene, alebo sa ti to len tak zda?
marfan
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 05. Jan, 2008, 14:00

Príspevok od používateľa marfan »

Tak potvrdené to nemám ale pár kamarátov o ktorých si to myslím tak hrajú jeden v Piešťanoch a druhý niekde v čechách.
Spoiler: ukázať
MB:ASUS PRIME X370-PRO, CPU:AMD Ryzen 7 2700x, RAM:2x8GB Patriot Viper 4 Black 3200MHz,CLADIC:Thermalte NiC C4,CASE: Fractal Core 3500, PSU:EVGA 650 G3, GPU:AMD XFX RX480 8GB, SSD: Samsung 850 EVO 500GB HDD:WD 1TB RED, GREEN ,Samsung 1TB,2TB, Samsung 750GB, LCD:DELL U2412M,
Andre
TV & Audio expert
TV & Audio expert
Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00

Príspevok od používateľa Andre »

problem cislo 1. "trener" a jeho "herny system"
problem cislo 2. hraci z ceskej a slovenskej ligy, ktori nevedia ani zaklady, nie to este hrat proti poriadnemu superovi

btw hra mi tam brat :)
Naposledy upravil/-a Andre v Ne 15. Máj, 2016, 21:44, upravené celkom 2 krát.
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
yesper
Moderátor
Moderátor
Dátum registrácie: Ut 10. Jún, 2008, 20:41

Príspevok od používateľa yesper »

par sekund mi trvalo najst tvoje meno Andrej C :D

a aj ja si myslim, ze hlavne ten trener nepridal na pohode muzstva
Andre
TV & Audio expert
TV & Audio expert
Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00

Príspevok od používateľa Andre »

ale no :D
----
sak polovica chalanov je znechutena hrat tie jeho kktiny
a druha polovica je cela stastna, ze si ich vobec vybral
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
mp3turbo
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16

Príspevok od používateľa mp3turbo »

moj tatko mi hovorieva : "ked vies, nabehni tam a sprav to lepsie".
A ja som nenabehol. Ale tiez by som chcel mat medailu na krku.

Uprimne, ked si zoberieme tie financne a organizacne skandaly v pozadi (tatinko dostane synacika do reprezentacie lebo prispeje na udrzbu chladiarenskeho systemu 20.000 euvro a podobne) ale hlavne uzivatelsku zakladnu na 5 milionovom Slovensku, nemozete sa ani trosku cudovat ze nie sme na urovni Svedska, Finska, Ruska alebo Kanady.

Geograficke podmienky. Narodis sa vo Svedsku, mas na krku zavesene troje korcule a dve hokejky vypadnu za tebou.
Kanada : tak ako vo Svedsku plus je ich tam 35 milionov a mlaku za domom maju odmrznutu len od 12.8. do 15.8. poobede :)
Rusko : je ich tam tristo milionov ci kolko, tam sa trosku lepsie vybera ako u nas z piatich.

To mas proste tak. Nejak som o Svedsku nepocul ze by boli extradobri v basketbale alebo vodnom pole, zato ten zasrany hokej im ide. Cert vie preco. A zase z Kene mam velmi dobre spravy o atletoch, bežcoch a šprintéroch (asi casto zdrhaju pred tigrami) ale ten hokej je taky poslabsi aj s lyzovanim....

cert vie preco :)
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
Hexaris

Príspevok od používateľa Hexaris »

nj turbo a teraz vyber nieco od nas :D ... skoda, ze tam nemas sekciu rabovanie rozpoctu, tam by sem boli top :)

Návrat na "Debata o všetkom"