Všeobecná diskusia
- Sphyn0x
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 27. Nov, 2009, 20:53
Re: Všeobecná diskusia
Pozna niekto?
http://auto.bazos.sk/inzerat/61129863/B ... -coupe.php
http://auto.bazos.sk/inzerat/61129863/B ... -coupe.php
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Mar, 2009, 16:45
Nepoznám, ale ten air filter mu figu pomôže keď ho má hentak.
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
Spoiler: ukázať
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
praveze, uz len ked vidim takto filter tak by som to ani nesiel pozerat, nehovorim o tom, ze e36 coupe s 280k km za 5k ? To uz radsej e46 325i alebo 330D sa da do tej ceny zohnat. Len to si nechaj tak bokom 2k na servis a pripadne "poruchy".
Sa mi zda, ze to je byvala mpowerova.
Sa mi zda, ze to je byvala mpowerova.
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
- Sphyn0x
- Používateľ
Na to som tiez pozeral
Lepsie 280k real (maybe) ako 180 stocene 2x.
Ale tak akoze vyzera celkom cuker. Cena je vyssia ale ak by to bol pekny stav. Vybava je tiez super.
E46 sa mi vobec nepaci, len ako m3.
Lepsie 280k real (maybe) ako 180 stocene 2x.
Ale tak akoze vyzera celkom cuker. Cena je vyssia ale ak by to bol pekny stav. Vybava je tiez super.
E46 sa mi vobec nepaci, len ako m3.
Naposledy upravil/-a Sphyn0x v Po 23. Máj, 2016, 11:27, upravené celkom 3 krát.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
akoze narobil sa na tom chlapec trosku ale pride mi to vcelku dost dukatov na stare nicim neprilis zaujimave 2.0i ... keby to bolo M3 tak ma uplne inu cenovku, keby to bolo aspon 330i alebo take nieco chapes...
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
- Sphyn0x
- Používateľ
Chapem, 323/328 by mi stacilo.
Len ide mi o stav hlavne, neskôr by vklude mohol byt swap za B28 alebo nieco, ak by bolo toto v dobrom stave.
Len ide mi o stav hlavne, neskôr by vklude mohol byt swap za B28 alebo nieco, ak by bolo toto v dobrom stave.
- Chris
- Pokročilý používateľ
no to uz musis vediet, ci to chces daily alebo vikendovku. Lb ak trochu priplatis tak kupis za to uz e36 so swapnutym m3 motorom.
Ale na daily by som e36 asi nechcel....
Ale na daily by som e36 asi nechcel....
- Chris
- Pokročilý používateľ
sak to kup rovno e46 330i , kupis teraz za lacno. Znami predaval po generalke 330iX 2002 na LPG, hneda koza, cierne vybava taka priemerna za 5,5k pred rokom ? To malo 258PS, 4x4 a este daval generalkovat komplet hlavu.
Cize za vyhrkanu nalestenu e36 coupe so zdochnutym R6 2.0 mi 4,9k ako blaznovstvo, resp. len idiot by dal za tolko.
Cize za vyhrkanu nalestenu e36 coupe so zdochnutym R6 2.0 mi 4,9k ako blaznovstvo, resp. len idiot by dal za tolko.
vzdy zavisi od stavu, kamos pozeral par rokov dozadu e46, ceny uz od 5000 ale total vylietane seplety. nakoniec kupil accorda
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- Chris
- Pokročilý používateľ
tak accord je priestorovo niekde inde ako e46, ovela vacsie, ale zase prevadzkove naklady su mozno 1/3 z e46, ale to je tema na http://www.hodnacc.eu
Ale zase max je tam k24, teda 2.4 VTEC, co sa neda porovnat s takou 330iX, ktora ma aj Xdrive a skoro 230 koni napr.
Ale zase max je tam k24, teda 2.4 VTEC, co sa neda porovnat s takou 330iX, ktora ma aj Xdrive a skoro 230 koni napr.
Jasne, Acco je iny level. Len tie e46 su v pomerne velkom cenovom rozpati a nerobím si moc iluzie, ze tie pouzitelnejsie kusky budu stat kludne 7-8 tisic. x-drive moze byt fajn, len aby potom clovek nenechal dalsiu trojku na repas.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- Sphyn0x
- Používateľ
Nepaci sa mi strasne ta 46ka, ani s mpaketom Len m3 ako som hovoril.
E36 je srdcovka moja proste tak preto.
http://ww3.autoscout24.de/classified/282461701?asrc=st
Toto by vyslo asi na rovnako
E36 je srdcovka moja proste tak preto.
http://ww3.autoscout24.de/classified/282461701?asrc=st
Toto by vyslo asi na rovnako
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
.
.
.
.
.
.
kolkatimi sposobmi sa da vyjebavat s emisiami ?
Wolcgagen : gps nema signal, naprava jedna ide, druha nejde == som na teste bacha bacha
Renolt, Nissan : ojjoj, pri teplote mensej ako 16 stupnov a pri cudnych okolnostiach zapiname "rezim ochrany motora" aby sa chudacisko neposral z niecoho (z coho asi tak ?! jedine z poddimenzovanych ojnicnych lozisk, kreteni)
Fijat Krajzler : http://openiazoch.zoznam.sk/cl/167264/Z ... e-oslabuju
seriously ?? Testy trvaju 20 minut, takze po 22 minutach mozeme vyvadzat co len chceme ?
Sa mi tak nejak zda ze KREATIVITA PODVODNIKOV nema hranice. Okrem ineho sa mi zda, ze peniaze nesmrdia nikomu.
NACO SA TO VLASTNE HRAME A PRECO ????
Nemate niekto napad ako zlahka nelegalne, ale bez toho aby ma mohli zavret, zarobim kopec bubakov ? Cojaviem v radoch par stoviek milionov, na zaciatok...
.
.
.
.
.
kolkatimi sposobmi sa da vyjebavat s emisiami ?
Wolcgagen : gps nema signal, naprava jedna ide, druha nejde == som na teste bacha bacha
Renolt, Nissan : ojjoj, pri teplote mensej ako 16 stupnov a pri cudnych okolnostiach zapiname "rezim ochrany motora" aby sa chudacisko neposral z niecoho (z coho asi tak ?! jedine z poddimenzovanych ojnicnych lozisk, kreteni)
Fijat Krajzler : http://openiazoch.zoznam.sk/cl/167264/Z ... e-oslabuju
seriously ?? Testy trvaju 20 minut, takze po 22 minutach mozeme vyvadzat co len chceme ?
Sa mi tak nejak zda ze KREATIVITA PODVODNIKOV nema hranice. Okrem ineho sa mi zda, ze peniaze nesmrdia nikomu.
NACO SA TO VLASTNE HRAME A PRECO ????
Nemate niekto napad ako zlahka nelegalne, ale bez toho aby ma mohli zavret, zarobim kopec bubakov ? Cojaviem v radoch par stoviek milionov, na zaciatok...
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
- zoom
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Jún, 2005, 20:00
Kua, toto uz nema uroven v tejto krajine. Nejaky dobrodruh mi cez noc vratil moje vyhovujuce svetla na aute do stock US stavu. Celkom zakerne vymenil oranzove ziarovky za biele, odmontoval dobastlene cuvacie svetlo, dokonca aj preletoval drotiky. Som sa jedneho dna zobudil a svetla mam tak, ako vysli z vyrobnej linky. Smerovkujem na cerveno. Nechapem, ze sa tomu zakernikovi chcelo s tym babrat.
Cely vystraseny som utekal studovat "Predpis Európskej hospodárskej komisie Organizácie Spojených národov (EHK OSN) č. 48 – Jednotné ustanovenia o schválení vozidiel z hľadiska montáže zariadení na osvetlenie a svetelnú signalizáciu" [link] a veru... v bode 5.15. sa pise, ze smerove svietidlo moze byt iba oranzovej farby. No, mozno je moje teraz take... velmi tmavo oranzove. Aj na to mysleli. Bod 2.29.3 pojednava o tom, co presne je oranzova farba. Ach, ja nestastny zemepan. Aspon je v dokumente spomenute, ze mozu byt bocne obrysove svetielka oranzove a cervene, takze tie su v pohode (hoci boli profesionalne odcviknute pri prihlasovani auta).
Cely vystraseny som utekal studovat "Predpis Európskej hospodárskej komisie Organizácie Spojených národov (EHK OSN) č. 48 – Jednotné ustanovenia o schválení vozidiel z hľadiska montáže zariadení na osvetlenie a svetelnú signalizáciu" [link] a veru... v bode 5.15. sa pise, ze smerove svietidlo moze byt iba oranzovej farby. No, mozno je moje teraz take... velmi tmavo oranzove. Aj na to mysleli. Bod 2.29.3 pojednava o tom, co presne je oranzova farba. Ach, ja nestastny zemepan. Aspon je v dokumente spomenute, ze mozu byt bocne obrysove svetielka oranzove a cervene, takze tie su v pohode (hoci boli profesionalne odcviknute pri prihlasovani auta).