Všeobecná diskusia
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
Re: Všeobecná diskusia
tak toto si absolutne nepochopilSnake napísal:jojo, na dialnici teda stretnem vela cuvajucich aut, aj aut v protismere.
.
https://www.google.sk/webhp?sourceid=ch ... 20dialnici
vela?? sak len za posledny rok 10 minimalne...
sak ,prave O TOM TI PISEM, ty ignorant pre ktoreho existuje len svoj drist!!!
Ze raz sa TI to stane, a pojdes do pixe...
aby sa stala nehoda, musis mat "stastie", doslova.. a ked sa Ti nieco take pritrafi, vtedy vsetky tie skusenosti co mas ti budu na prd, lebo v 200vke nemas sancu spoznat, ze auto co vidis pred sebou v dialke ide tvojim smerom napr, alebo stoji/ide proti tebe... a tam mas na to aby si zacal brzdit jednu sekundu.. uz len kvoli tomu mas dodrziavat rychlost, ale to taky ignorant ako ty nemoze chapat..
Spoiler: ukázať
200 na dialnici je sice dost pre klasicke auta do 20K €
ale konecne svizna jazda pre dilanicne auta..
ja som skusal ako ide citron na dialnici z kechneca do KE, kedze je tam usek robeny vo vodovahe, prazdna dialnica a este protismer oddeluju betonove zvodidla.. siel som 160 chvilu a okrem zvysenej spotreby som prilis emocii nepobral.. ano, urcite som usetril trocha casu ale ziadna smrt v ociach..
cize mne osobne nevadi snake na dialnici s 200+
ale minule som siel neuveritelnych 115km/h (aspon si mozem povyberat susne z nosa a poskrabat na guliach) z PO do KE na dialnici a jeden typek isiel snad 90 a druhy co siel 95 ho obehoval -_-
a to by sa tomu s 200+ ,ohlo vypomstit.. ale podla mna je v tejto situacii vacsi cock ten co tam ide 90 a este vacsi ten co ho pol hodinu obehuje..
a ak idem tych spominanyh 115 a ide predomnou auto 110 a je normalna premavka na dialnici, tak dam ku*va kickdown na tych par sekund a nikto mi nemusi vyblikavat do spatakov.
ale konecne svizna jazda pre dilanicne auta..
ja som skusal ako ide citron na dialnici z kechneca do KE, kedze je tam usek robeny vo vodovahe, prazdna dialnica a este protismer oddeluju betonove zvodidla.. siel som 160 chvilu a okrem zvysenej spotreby som prilis emocii nepobral.. ano, urcite som usetril trocha casu ale ziadna smrt v ociach..
cize mne osobne nevadi snake na dialnici s 200+
ale minule som siel neuveritelnych 115km/h (aspon si mozem povyberat susne z nosa a poskrabat na guliach) z PO do KE na dialnici a jeden typek isiel snad 90 a druhy co siel 95 ho obehoval -_-
a to by sa tomu s 200+ ,ohlo vypomstit.. ale podla mna je v tejto situacii vacsi cock ten co tam ide 90 a este vacsi ten co ho pol hodinu obehuje..
a ak idem tych spominanyh 115 a ide predomnou auto 110 a je normalna premavka na dialnici, tak dam ku*va kickdown na tych par sekund a nikto mi nemusi vyblikavat do spatakov.
felipe aha
ignorant jeden zasrany to je co?
a kolko aut ohrozil, aj v protismere
ten cuvajuci kamion ani nehovorim
no a rychlost...
bez komentara radsej....
ignorant jeden zasrany to je co?
a kolko aut ohrozil, aj v protismere
ten cuvajuci kamion ani nehovorim
no a rychlost...
bez komentara radsej....
.
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
Rychlostne limity sa zacali zavadzat kvoli ropnej krize a potom sa to uz viezlo... moj otec "jazdil" cez dediny v noci 140 na Lade, legalne, mimo obce bola neobmedzena rychlost (ale nad 150 mu to vraj po rovine aj tak nedalo) a tusim este do r. 89 bola v noci v meste 90-tka...
ako v noci.. po 10tej a pod.. je 50tka v obci bullshit..
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
tak vraj to bolo od 23:00 do 5:00 rano, neobmedzena rychlost aj v meste...
spravne, dokonca bola na mostoch vyssia rychlost. a tie rychlostne limity zaviedli iba docasne a nejako ich nechceli uz zrusit
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
svet bez rychlostnych limitov je filipova nocna mora, neblaznite, si viete predstavit o kolko viac aut by cuvalo do protismeru hned jak by odbilo 23:00?
.
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
http://auto.sme.sk/c/20177334/mercedes- ... mpaign=rssInováciám sa však nevyhnú ani benzínové motory. Automobilka už dva roky na modeli S 500 testuje pri zážihových motoroch neobvyklú technológiu s využitím filtra pevných častíc.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
ano to vieme, proste su to chuji. zrazu zistili ze benzin je skodlivejsi ako diesel cele zle. Za chvilu dalej zistia, ze nase vnutorne plyny, ktore obcas vylucujeme vazne poskodzuju ozonovu dieru a budeme mat na ritiach tiez DPF a kazdy rok budeme chodit s nim na vymenu aspon za 1000e.
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)