Ipad k novemu uctu z banky....
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Re: Ipad k novemu uctu z banky....
njn, takze to co ma napadlo ako prve, ked som videl parametre. S tym rozlisenim .
Skoda ze nedavaju iPad mini 3
Skoda ze nedavaju iPad mini 3
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
oni stale ponukaju aj s5 mini aj ten tablet teraz. clovek si moze vybrat.
to je jedno co maju, sak tablet sa da predat, a kupit ipad mini ale max. 2jka.
podla mna, je to stale BOMBA pridana hodnota, kedze ja som dokopy za 2roky dal banke 2e na poplatkoch /2x mi nepreslo inkaso = 2x 1euro za list domov../.
A po 2rokoch mi uvolnili 300€, tablet mi ostal. Co viac moze clovek chciet? A raz som dokonca porusil podmienky, prisla SMS, ale nic sa nedialo.
to je jedno co maju, sak tablet sa da predat, a kupit ipad mini ale max. 2jka.
podla mna, je to stale BOMBA pridana hodnota, kedze ja som dokopy za 2roky dal banke 2e na poplatkoch /2x mi nepreslo inkaso = 2x 1euro za list domov../.
A po 2rokoch mi uvolnili 300€, tablet mi ostal. Co viac moze clovek chciet? A raz som dokonca porusil podmienky, prisla SMS, ale nic sa nedialo.
Spoiler: ukázať
pozeram ze este stale davaju subezne aj S5 mini aj tablet samsung.. rusil som u nich cca pred pol rokom ucet, skoda ze je tam ta podmienka nevlastnit produkt CSOB viac ako 12mesiacov, ale po roku idem do toho jednoznacne zas, a to sa este zmiernili podmienky, moze si to kludne zobrat uz aj nejaky student co neurobi ani 100€ platby kreditkou, staci uz len 5 platieb ..
skusal som aj pri odchode vtedy argument ze ostanem ak mozem pokracovat dalsie dva roky s S5 mini, ale nepreslo mi to, maju divnu logiku a politiku v tom CSOB, nakolko by si udrzali klientelu a oni ich takto odradzaju a nabadaju ku prechodu inde...
skusal som aj pri odchode vtedy argument ze ostanem ak mozem pokracovat dalsie dva roky s S5 mini, ale nepreslo mi to, maju divnu logiku a politiku v tom CSOB, nakolko by si udrzali klientelu a oni ich takto odradzaju a nabadaju ku prechodu inde...
Desktop: Intel Core i5 11400F - CoolerMaster Hyper 212+ GIGABYTE B560M AORUS PRO AX Asus ROG Strix RX6650XT 8GB ADATA XPG 512GB + 2TB WD Green 16GB ADATA XPG GAMMIX D30 3200MHz CL16 SilentiumPC Supremo M2 Gold 550W V2 SilentiumPC Regnum RG4TF Frosty White TG LENOVO G32QC-10 Logitech Z-4e Logitech MX Keys + Razer Deathadder V2 Mini + SteelPad QCK mini
LAN NB: Asus XDAB AMD Athlon X2 Dual-Core QL-65 2,1GHz ATI Radeon HD 4570 512MB 32gb SSD 4GB DDR2 Razer Krait + SteelPad QCK mini
Mobile: Iphone 12 mini 128gb + Iphone 8 64gb + iPad 2021 64gb + Apple Watch 7 45mm
TV: LG OLED48A1
LAN NB: Asus XDAB AMD Athlon X2 Dual-Core QL-65 2,1GHz ATI Radeon HD 4570 512MB 32gb SSD 4GB DDR2 Razer Krait + SteelPad QCK mini
Mobile: Iphone 12 mini 128gb + Iphone 8 64gb + iPad 2021 64gb + Apple Watch 7 45mm
- felipe25
- Pokročilý používateľ
suhlasim s tou politikou.
LENZE, uvedom si, kolko ludi ma drahe ucty v slsp, este z cias pred 1993. ludia su strasne lenivi co sa uctov v bankach tyka. mne skoncila "viazanost" v maji, a hned som chcel zrusit ucet, lenze kedze som bol v istom projekte z EU, kde sa vyplata dava aj 3 mesiace po, nemohol som. Doteraz ten ucet mam, lebo cakam na poslednu platbu. Zmenit cislo uctu by bolo velmi narocne. Takze, ked to este bude platit, najskor v 2017 mi daju opat tablet :/
oni proste vedia, ze ludia neodidu, lebo menit ucet vyzaduje mozno par dnove chodenie a vybavovanie zmien. takze, to len spekulanti co chcu novy tablet odidu, a budu sa s tym s*at. ale za tych 300e sa to myslim oplati.
LENZE, uvedom si, kolko ludi ma drahe ucty v slsp, este z cias pred 1993. ludia su strasne lenivi co sa uctov v bankach tyka. mne skoncila "viazanost" v maji, a hned som chcel zrusit ucet, lenze kedze som bol v istom projekte z EU, kde sa vyplata dava aj 3 mesiace po, nemohol som. Doteraz ten ucet mam, lebo cakam na poslednu platbu. Zmenit cislo uctu by bolo velmi narocne. Takze, ked to este bude platit, najskor v 2017 mi daju opat tablet :/
oni proste vedia, ze ludia neodidu, lebo menit ucet vyzaduje mozno par dnove chodenie a vybavovanie zmien. takze, to len spekulanti co chcu novy tablet odidu, a budu sa s tym s*at. ale za tych 300e sa to myslim oplati.
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
ja zasa od nich odidem celkom skoro, kedze mi vyprsani platnosti karty mi sralo na to zaslat novu, takze uz ani nemam ako plnit podmienky pre ucet zadarmo.
- felipe25
- Pokročilý používateľ
v csob neposielaju POSTOU nove karty. nova karta na teba caka na pobocke, kde si si poriesil ucet
dobra debilita, ale tak to je
dobra debilita, ale tak to je
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
to kto vymyslel taku koninu
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
- felipe25
- Pokročilý používateľ
CSOB?
tiez som sa cudoval, ked mame koncila karta a este nemala novu. sla na pobocku sa opytat a oni: tu ju maaate. ale zeby aspon list poslali, to nie.
tiez som sa cudoval, ked mame koncila karta a este nemala novu. sla na pobocku sa opytat a oni: tu ju maaate. ale zeby aspon list poslali, to nie.
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
keby aspon ipad davali a nie najahorsi galaxy tablet s biednym rozlisenim
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
- felipe25
- Pokročilý používateľ
a co ti brani ten tablet predat, a kupis apple podla vlastneho vyberu?
vzdy to tych 230-260e hodnotu ma, a zvysok clovek dolozi a bude mat apple a vyberie si farbu, pamat, atd. )
apple boli moc dobry deal 2roky dozadu, uz asi nebudu
vzdy to tych 230-260e hodnotu ma, a zvysok clovek dolozi a bude mat apple a vyberie si farbu, pamat, atd. )
apple boli moc dobry deal 2roky dozadu, uz asi nebudu
Zdravim,
iPad mame uz 3 roky, z toho raz bol vymeneny za novy cca pred rokom aj nieco. V poslednej dobe je ale strasne spomaleny. Mohla to sposobit aktualizacia na novy iOS alebo neludske zobchadzanie zo strany najmladsieho clena rodiny?
iPad mame uz 3 roky, z toho raz bol vymeneny za novy cca pred rokom aj nieco. V poslednej dobe je ale strasne spomaleny. Mohla to sposobit aktualizacia na novy iOS alebo neludske zobchadzanie zo strany najmladsieho clena rodiny?
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
ked ho mas tri roky, tak to bude nieco starsie, ipad2 alebo ipad3...co je s novym iOS tragedia a nic vyssie ako iOS7 by som tam nedaval.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
mohil by zase nieco davat po dlhsej dobe
Desktop: Intel Core i5 11400F - CoolerMaster Hyper 212+ GIGABYTE B560M AORUS PRO AX Asus ROG Strix RX6650XT 8GB ADATA XPG 512GB + 2TB WD Green 16GB ADATA XPG GAMMIX D30 3200MHz CL16 SilentiumPC Supremo M2 Gold 550W V2 SilentiumPC Regnum RG4TF Frosty White TG LENOVO G32QC-10 Logitech Z-4e Logitech MX Keys + Razer Deathadder V2 Mini + SteelPad QCK mini
iPad mini 1.0 A je tam uz iOS 9.xx Snazil som sa ten iOS neaktualizovat, ale vymeneny z reklamacie prisiel uz s 8kou alebo kolkatka vtedy bola...shiro napísal:ked ho mas tri roky, tak to bude nieco starsie
- felipe25
- Pokročilý používateľ
ipad mini 1 zvlada v pohode ios najnovsi.. nieje problem..
sam mam v ruke, a nevidim problemy..
kazdopadne, casom, po roku dvoch je dobre urobit uplne vymazanie.. predsa len, kazda appka si uklada x udajov..
sam mam v ruke, a nevidim problemy..
kazdopadne, casom, po roku dvoch je dobre urobit uplne vymazanie.. predsa len, kazda appka si uklada x udajov..