Všeobecná diskusia
- HaDeS
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 07. Apr, 2005, 20:00
Re: Všeobecná diskusia
pridam aj ja jednu rozkosnost:_Mato_ napísal:Cerstvy zazitok z utorkovej sluzobnej cesty....
Dnes rano nejaka velmi pozorna mamicka s dvomi detmi vzadu skoro vliezla do kufra. Doflekovala takmer na dotyk.
Volne pohodeno si stojim na cervenej (treti kusok v rade - Landererova x Culenova). Debatujeme s polovickou - pindam ze cez tie foliove skla kt. ma predo mnou auto hovno vidim a len tak mi padli oci do spataku ako sa podozrivo rychlo blizi za tusim mazda ci toyota
- prva myslienka : drbka tomu soferovi co nas chce preskocit ci co sak je cervena (auto sa blizi)
stihol som akurat povedat ze :
- drz sa
- premietnut si cca cenu opravy mechanizmu strechy so vsetkymi hydraulikami a pakovinami okolo,
- velice kratku modlitbu nech nedrbnu airbagy a nejakym zazrakom ROPS.
Cicusa doflekovala - upratala detvaky ktore sa rozleteli krizom krazom po aute - jedno plesklo papulaka medzi prednymi sedackami o tunel, druhe spolujadzcova sedacka vratila naspat. Vytiahla vodovky , zlozila clonu a sup nahodit makeup Pohodicka klidek tabacek.
Workstation: dual E5-2698V4 GTX 2xTitan,
Slave 1-9:i7 5820k@4.2-4.45GHz
Slave 10-18:Ryzen 1700@3.7-3.9GHz,
Slave 1-9:i7 5820k@4.2-4.45GHz
Slave 10-18:Ryzen 1700@3.7-3.9GHz,
Tak to je riadna sila
Ja to vidím teraz asi tak, že najarogantnejší vodiči sú polskí kamionisti a ženy, ktoré telefonujú, malujú sa alebo sa obzerajú... Pravidelne ma kamionisti obmedzujú tak, že musím na dialnici ísť pomaly až do dvojky, trojky, lebo im nerobí problém sa do kopca obiehať, chodiť hore dole cez plne čiary (keď idu do kopca a je tam pruh vyhradeny pre pomale vozidla) a podobne... Taktiež včera som išiel za nejakou Fabiou ktorá išla zo strany na stranu, vybiehala na krajnicu, asi sa jej pačilo trasenie volantu... Tak si hovorim, že radšej obehnem a čuduj sa svete, taka 23 ročna dievčina sa v zrkadielku obdivovala
Ak niekto dostatočne predpokladá situáciu a všíma si spätné zrkadla tak mu nerobi problem ani vodič čo ide 180 v lavom, lebo ho proste pustim, zaradim sa na chvilu doprava nech prefrči a idem si ďalej svoju jazdu....
Ja to vidím teraz asi tak, že najarogantnejší vodiči sú polskí kamionisti a ženy, ktoré telefonujú, malujú sa alebo sa obzerajú... Pravidelne ma kamionisti obmedzujú tak, že musím na dialnici ísť pomaly až do dvojky, trojky, lebo im nerobí problém sa do kopca obiehať, chodiť hore dole cez plne čiary (keď idu do kopca a je tam pruh vyhradeny pre pomale vozidla) a podobne... Taktiež včera som išiel za nejakou Fabiou ktorá išla zo strany na stranu, vybiehala na krajnicu, asi sa jej pačilo trasenie volantu... Tak si hovorim, že radšej obehnem a čuduj sa svete, taka 23 ročna dievčina sa v zrkadielku obdivovala
Ak niekto dostatočne predpokladá situáciu a všíma si spätné zrkadla tak mu nerobi problem ani vodič čo ide 180 v lavom, lebo ho proste pustim, zaradim sa na chvilu doprava nech prefrči a idem si ďalej svoju jazdu....
snake, nenahnevaj sa na mna, ale z predu to vyzera ako novy hyundai i40 coupe
http://1.bp.blogspot.com/-QRyeotKJRJA/V ... oops-1.jpg
http://1.bp.blogspot.com/-QRyeotKJRJA/V ... oops-1.jpg
ja sa nemam preco hnevat to ze korejci ukradnu grille, ford zas svetla atd, to ja za to nemozem trapezoid bol vzdy signaturou Audi, jak Ladvinky pre BMW, kazdy vie co to je za znacku bez toho aby videl logo
.
svetla ma podla mna skor ako tesla..
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
ty kokos aj cela ta Tesla to je jedno skombinovane Mondejo s Mazdou Sest a este volacim
ved tie auta su dnes jak Mercedes C keby si nerozpoznal od Mercedes E a ten nerozlisis od Mercedesu S
ci ?
ved tie auta su dnes jak Mercedes C keby si nerozpoznal od Mercedes E a ten nerozlisis od Mercedesu S
ci ?
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
dneska vsetci miesaju vsetko. Nova CRV od zadu vyzera ako volvo cx60, trochi inak potiahli svetla. vsetci kopiruju
ale ta audi, no mne sa furt najviac paci ta co mas snake, to je u mna najkrajsia audina.
ale ta audi, no mne sa furt najviac paci ta co mas snake, to je u mna najkrajsia audina.
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
s tymto si to mercedes u mna posral.. mne osobne by vadilo, keby moje Sko vyzeralo ako spuchnute Ckomp3turbo napísal:ty kokos aj cela ta Tesla to je jedno skombinovane Mondejo s Mazdou Sest a este volacim
ci ?
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Sep, 2010, 19:31
Zdravím!
Prosím, neviete mi niekto poradiť?
Chcel som nakúpiť veškeré filtre na svoje auto (Opel Omega B kombi 2000) a pri kabínovom filtri si akosi nie som istý.
Mám možnosť kúpiť MANN CU3059 za 10.75€ alebo MANN CUK3059 za 21.75€
Aj keď sú oba MANN a akosi by som sfleku kúpil lacnejší, nejde mi do hlavy, prečo písmenko "K" ktoré je v tom druhom navyše stojí 11€.
Neviete niekto, aký je medzi nimi rozdiel? Ktorý kúpiť? Oplatí sa za ten rozdiel? Pocítim nejaký rozdiel?
Prosím, neviete mi niekto poradiť?
Chcel som nakúpiť veškeré filtre na svoje auto (Opel Omega B kombi 2000) a pri kabínovom filtri si akosi nie som istý.
Mám možnosť kúpiť MANN CU3059 za 10.75€ alebo MANN CUK3059 za 21.75€
Aj keď sú oba MANN a akosi by som sfleku kúpil lacnejší, nejde mi do hlavy, prečo písmenko "K" ktoré je v tom druhom navyše stojí 11€.
Neviete niekto, aký je medzi nimi rozdiel? Ktorý kúpiť? Oplatí sa za ten rozdiel? Pocítim nejaký rozdiel?
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
http://www.mannfiltre.sk/dokumenty/mann ... e-filtrov/CU Kabínová filtračná vložka
CUK Kabínová filtračná vložka s aktívnym uhlím
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Sep, 2010, 19:31
Kurňa, čo som bol slepý, veď som to na stránke MANN hľadal...
Takže... ...aký je medzi nimi rozdiel?
Áno, vidím, aktívne uhlie, ale nerozumiem...
Vložky do pracovných topánok si kupujem s aktívnym uhlím, aby nezosmradli. Tu ide o rovnaký efekt? Doteraz som nemal filter s aktívnym uhlím - oplatí sa za to dať 2× viac peňazí?
Takže... ...aký je medzi nimi rozdiel?
Áno, vidím, aktívne uhlie, ale nerozumiem...
Vložky do pracovných topánok si kupujem s aktívnym uhlím, aby nezosmradli. Tu ide o rovnaký efekt? Doteraz som nemal filter s aktívnym uhlím - oplatí sa za to dať 2× viac peňazí?