Snake napísal:kup si ten s aktivnym uhlim, a tie 2r ti aj vydrzi, tie papierove su sracky...
Všeobecná diskusia
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
Re: Všeobecná diskusia
dal som v teme hladat "aktivnym uhlim"
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
ako podla mna to je jedno, to aktivne uhlie je blbosť marketing
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
zas by som to nebral len ako marketing, aktivne uhlie sa pouziva v rozne v priemysle.
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
-
- Pokročilý používateľ
ale na rovinu, v kabinovom filtry ti to prd pomáha
blbost si ty, keby si pocitil filtracnu ucinnost aktivneho uhlika vies o com to je, pouziva sa to v tych najdrahsich domoch a labakoch na filtraciu skodlivin.stanomx napísal:ako podla mna to je jedno, to aktivne uhlie je blbosť marketing
Mann ma filtre aj FP, to je biofunkcny filter
.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
???? pozri si ako pracuje aktivne uhiestanomx napísal:ale na rovinu, v kabinovom filtry ti to prd pomáha
-
- Pokročilý používateľ
si robíte srandu? ja som blbosť? vyskúšaj reálny prínos toho filtra v hocijakom aute, nikdy nikto nespozná rozdiel
obrovské množstvá aktívneho uhlia tam sú naozaj, lebo je filter tmavší ako imigrant
obrovské množstvá aktívneho uhlia tam sú naozaj, lebo je filter tmavší ako imigrant
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
ok, tak vysvetli preco to podla teba nema ziadny ucinok. Nie len ze je to marketingovy tah.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
zajtra ideme s kamoššom do Peoužeotu s kamerou - ideme reklamovat ze na tej mrdnutej 2008cke jeho sestry nefunguje spravne gombik na rozostupenie vody, tak ako to davaju v reklame.
to som zvedavy...
to som zvedavy...
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
aktivne uhlie vyznam ma..
v lete ked mam alergiu to citim ihned, ked som v aute, kde ziadny kabinovy filter nieje...
moje auto s uhlikovym sice neodfiltruje vsetok zapach, ale napr taky zapach po koseni, repky olejnej citit ovela "menej", a zato moze isto to aktivne uhlie, ktore to nejako zachyti.
turbo: ake rozostupenie vody? daj linka na reklamu
v lete ked mam alergiu to citim ihned, ked som v aute, kde ziadny kabinovy filter nieje...
moje auto s uhlikovym sice neodfiltruje vsetok zapach, ale napr taky zapach po koseni, repky olejnej citit ovela "menej", a zato moze isto to aktivne uhlie, ktore to nejako zachyti.
turbo: ake rozostupenie vody? daj linka na reklamu
Spoiler: ukázať
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
bez urazky... pripomina mi to trochu robosov na stavbe, ked zhadzovali azbestovu krytinu "len tak" v trenkach zo strechy do kontajnera... ved tak to uz x-krat robili a nikdy sa im nic nestalo. Mali proste svoju logiku.stanomx napísal:si robíte srandu? ja som blbosť? vyskúšaj reálny prínos toho filtra v hocijakom aute, nikdy nikto nespozná rozdiel
-
- Pokročilý používateľ
este raz, kup si filtre man jeden cuk jeden cu a jeden fp ... a prejdi sa po cerstvo pokosenej luke s kazdym... rozdiel nepoznas
-
- Pokročilý používateľ
Filip : neviem kde je ta reklama, narychlo som nasiel asi desat ale ani jedna z nich to neni.
Nieco mu tam vrzga na tretom stupni, asi loziska pustili šťavu tak tam s nim idem vehykel zanechat na parkovisku a si trosku spravime vrtulu z prijimacich.
Nieco mu tam vrzga na tretom stupni, asi loziska pustili šťavu tak tam s nim idem vehykel zanechat na parkovisku a si trosku spravime vrtulu z prijimacich.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
este raz, mal som CU, aj CUK, FP neni v mojom aute zatial mozne. Do aut to zacala davat automotive divizia spolocnosti HELSA Group, co je trosku ina firma v oblasti tychto veci, a neboj, keby jej veci nefungovali, tak nemaju rocny obrat jaky maju, nejaky automotive segment im moze byt u riti, kedze robia aj space veci a podobne, a tam neni moznost pre chybu.stanomx napísal:este raz, kup si filtre man jeden cuk jeden cu a jeden fp ... a prejdi sa po cerstvo pokosenej luke s kazdym... rozdiel nepoznas
od Audi C5 ktore maju senzor kvality vzduchu je napriklad zakazane pouzivat papierove filtre, nakolko tam funguje automaticka recirkulacia na zaklade senzora, tu medzeru kym senzor aktivuje recirkulaciu, vyplni prave filter s aktivnym uhlim.
Na to treba mat aj auto, a aj nos, FP filtre su v novej B9 platforme Audi, preco asi? Ked to narves do pezota ktoremu netesnia okna, nie to este HVAC sustava, necuduj sa.
A v neposlednom rade si najprv nastudujeme ako aktivny uhlik funguje, potom pochopis o com to je.
.
-
- Pokročilý používateľ
.
.
Turbo kámošš : Dobry den, chcel by som Vas poprosit o pomoc - na tamtej dvetisicovke sa pokazilo to tlacitko na rozostupenie vody.
Peougeout boy : Vitajte. Tlacitko na vodu ? Masinu mate este v zaruke, jasna reklamacia.
Turbo kámošš : mmmm keby bola taka moznost...
Peougeout boy : okej, vypiseme reklamacny protokol.
farba oci, velkost gati, oblubene zviera atd,
Peougeout boy : Nech sa paci, takze co to mate s tou trojkou ?
Turbo kámošš na Turba : si niekto pustil klapačku na internete, co ?
Turbo : mmmmmm to bol EGR ventil co dobre nezatesnil
dostodolybumhoblesk, so mnou utrel podlahu. Inak vraj to je treti voz co tam taky maju tento rok.
.
Turbo kámošš : Dobry den, chcel by som Vas poprosit o pomoc - na tamtej dvetisicovke sa pokazilo to tlacitko na rozostupenie vody.
Peougeout boy : Vitajte. Tlacitko na vodu ? Masinu mate este v zaruke, jasna reklamacia.
Turbo kámošš : mmmm keby bola taka moznost...
Peougeout boy : okej, vypiseme reklamacny protokol.
farba oci, velkost gati, oblubene zviera atd,
Peougeout boy : Nech sa paci, takze co to mate s tou trojkou ?
Turbo kámošš na Turba : si niekto pustil klapačku na internete, co ?
Turbo : mmmmmm to bol EGR ventil co dobre nezatesnil
dostodolybumhoblesk, so mnou utrel podlahu. Inak vraj to je treti voz co tam taky maju tento rok.