TICHÁ herná klávesnica do cca 100 €
TICHÁ herná klávesnica do cca 100 €
Ahojte,
pokukujem už dlhšiu dobu po novej klávesnici s prioritou aby bola tichá a mala dvojriadkový enter. Teraz používam Apple klávesnicu a tá je naozaj celkom tichá, ale na hranie nie je moc vhodná. Mal som možnosť vyskúšať mechanickú klávesnicu so cherry brown spínačmi, ale to bol neskutočný rachot.
Čo poviete na túto klávesnicu: https://www.alza.sk/connect-it-evogear- ... d=18842899 spínače má Kailh Red poprípade by som tam mohol ešte šupnúť Orings?
takže zhrnuté požiadavky:
tichá
anti-ghosting
dvojriadkový enter
ako bonus by mohlo byť podsvietenie
Vopred ďakujem za rady.
pokukujem už dlhšiu dobu po novej klávesnici s prioritou aby bola tichá a mala dvojriadkový enter. Teraz používam Apple klávesnicu a tá je naozaj celkom tichá, ale na hranie nie je moc vhodná. Mal som možnosť vyskúšať mechanickú klávesnicu so cherry brown spínačmi, ale to bol neskutočný rachot.
Čo poviete na túto klávesnicu: https://www.alza.sk/connect-it-evogear- ... d=18842899 spínače má Kailh Red poprípade by som tam mohol ešte šupnúť Orings?
takže zhrnuté požiadavky:
tichá
anti-ghosting
dvojriadkový enter
ako bonus by mohlo byť podsvietenie
Vopred ďakujem za rady.
Spoiler: ukázať
- geroswen
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 03. Jan, 2015, 23:54
Re: TICHÁ herná klávesnica do cca 100 €
Je to bohapusta kopia K70 od Corsairu.
Od tejto znacky som mal akurat mousepad, ktory sa mi zarezaval do zapastia Red switche bez o-rings su hlucne, s o-rings to moze byt v pohode.
Od tejto znacky som mal akurat mousepad, ktory sa mi zarezaval do zapastia Red switche bez o-rings su hlucne, s o-rings to moze byt v pohode.
Dell M4500 - i7-920xm @3.87Ghz, quadro 1800m
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
ja mam brown a az na medzernik to je dost tiche, porovnatelne s klavesnicou na mojom thinkpade .. oringy vacsinou po jednom, niekde aj 2-3, podla potreby
Môžu byť tieto O-rings na spomínanú klávesnicu CONNECT IT EVOGEAR? http://www.aliexpress.com/item/120Pcs-S ... 9.7.tTpNIi
ďakujem
ďakujem
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
ohladom kruzkov, kupoval som nejake 0.2 a 200 kusov, ledva mi vystacili (kedze napr. medzernik ma 3x3)
Mam k95, velmi podobna k70. Nemal som predtym inu mechanicku, takze nemozem porovnavat, ale som maximalne spokojny. Dobre vyzera, dobre sa cisti vhladom na chybajuci horny kryt, podlozka pod zapastia je pohodlna. Nozicky na zvysenie sklonu su dost nizke(realne zdvihnu zadnu stranu o 0.5-1cm).
Software na podsvietenie a programovanie klaves je dost pokrocily(daju sa tam robit brutalne veci ak sa tomu clovek povenuje, ale zakladne funkcie sa hladaju trosku tazsie len koli velkemu mnozstvu moznosti)
Ticha az tak nie je (rovnako ticha ako vsetky cherry red spinace).
keby som ju mal moznost kupit znova alebo vybrat inu, asi kupim prave k70 namiesto k95
Software na podsvietenie a programovanie klaves je dost pokrocily(daju sa tam robit brutalne veci ak sa tomu clovek povenuje, ale zakladne funkcie sa hladaju trosku tazsie len koli velkemu mnozstvu moznosti)
Ticha az tak nie je (rovnako ticha ako vsetky cherry red spinace).
keby som ju mal moznost kupit znova alebo vybrat inu, asi kupim prave k70 namiesto k95
Ja mam teraz cerstvo Corsair strafe RGB so Silent Red spinacmi. Celkom spokojnost. Pridu mi byt cca rovnake mozno trocha tichsie ako nejaka obycajna membranova klavesnica. Co sa tyka ostatnych veci vsetko ako pise Durana. Spokojnost. A mna vysla na 100e rovnych.
Project Fractal Define S Black & White http://zostavy.tichepc.sk/sk/#reference ... lack-white
CASE: Fractal Desing Define S PSU: Superflower Leadex 80 Plus Platinum 850W GPU: Gigabyte GTX980Ti MB: Asus X99-A CPU: Intel i5820K @4,5GHz/1,25V
RAM: 2x8GB Crucial Ballistix Sport SSD: Samsung 850 EVO 500GB HDD: Seagate 1TB SCREEN: Dell U2515H Ultrasharp MOUSE: Mionix Naos 3200
MOUSEPAD: Razer Goliathus Speed KEYBOARD: Hľadám novú vysnívanú SOUND: Schiit Modi 2 Uber + Magni 2 Uber SPEAKERS: Mackie CR4
HEADPHONES: Beyerdynamic DT-150/AKG 712 PRO/Hifiman HE-400i PHONE: Moto Z Play
CASE: Fractal Desing Define S PSU: Superflower Leadex 80 Plus Platinum 850W GPU: Gigabyte GTX980Ti MB: Asus X99-A CPU: Intel i5820K @4,5GHz/1,25V
RAM: 2x8GB Crucial Ballistix Sport SSD: Samsung 850 EVO 500GB HDD: Seagate 1TB SCREEN: Dell U2515H Ultrasharp MOUSE: Mionix Naos 3200
MOUSEPAD: Razer Goliathus Speed KEYBOARD: Hľadám novú vysnívanú SOUND: Schiit Modi 2 Uber + Magni 2 Uber SPEAKERS: Mackie CR4
A kde si ju kúpil za 100 €? Nikde nevidím takúto cenu.
Bazos
Project Fractal Define S Black & White http://zostavy.tichepc.sk/sk/#reference ... lack-white
Ďakujem za rady, klávesnica je doma. Dal som tam po 2 O-ringy všade a je to celkom znesiteľné. Samozrejme je to hlučnejšie ako membránovka, ale nič hrozného. Ja som teda spokojný s výberom.
- paranoid.asian
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Feb, 2009, 16:37
a co si kupoval teda? ten evogear + tie kruzky?
Áno, evogear + tie krúžky čo som tiež linkoval.
- paranoid.asian
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Feb, 2009, 16:37
ok, pozriem na to
este som nasiel taketo nieco
https://www.alza.sk/razer-blackwidow-to ... 92.htm?o=2
nejake skusenosti?
este som nasiel taketo nieco
https://www.alza.sk/razer-blackwidow-to ... 92.htm?o=2
nejake skusenosti?