reinkarnacia stareho PC

V tejto sekcii môžete debatovať skoro o všetkom ...
Používateľov profilový obrázok
Zoltan Balaton
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01

Re: reinkarnacia stareho PC

Príspevok od používateľa Zoltan Balaton »

do 400€

kup r9 390 / gtx970
8GB ram
Leon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00

Príspevok od používateľa Leon »

Per napísal:do 400€

kup r9 390 / gtx970
8GB ram
LOL
.
Zoltan Balaton
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01

Príspevok od používateľa Zoltan Balaton »

comu sa smejes kido ? chod si najst frajerku prosim ta radsej ;)
ANONYM_a7

Príspevok od používateľa ANONYM_a7 »

Hrochy napísal:Hrat FPS na konzole je sialene. Bez auto - aim by sa tam asi toho vela netrafilo.
Sice som hral na konzolach asi len 20x, klavescnia + mys ma navrch.
Somarina - nehral si nevieš. Doom nemá auto aim, vlastne okrem GTA V nepoznám hru čo by mala auto aim (ok ešte kampaň cod bo3). To že ty nevieš hrať na controleri neznamená že to nejde aj na pro úrovni ;)

Jo a ak chceš fakt len ten doom, vezmi konzolu, prejdi ju a predas hadam aj bez straty :)
dargy
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ut 30. Jan, 2007, 08:00

Príspevok od používateľa dargy »

sensilux napísal:tak je to jasne, chlapci, pekne Vam dakujem a prajem vsetko dobre ;)
Za chvilku mas tu polaris za cca 250€ nova karta, to da doom4 s palcom v nose.
Broslowski napísal:
Hrochy napísal:Hrat FPS na konzole je sialene. Bez auto - aim by sa tam asi toho vela netrafilo.
Sice som hral na konzolach asi len 20x, klavescnia + mys ma navrch.
Somarina - nehral si nevieš. To že ty nevieš hrať na controleri neznamená že to nejde aj na pro úrovni ;)
Akoze broslo sorry to nemozes mysliet vazne. Nemas sancu ani nahodou. Proste fps hry a gamepad nejdu k sebe. To chcem vidiet ze pro gamer bude hrat cs-ko quake, unreal tournament s gamepadom. Sak ja lama by som vytrepal ako nic a to nie som nijako vymakany v tejto veci. Takze somarina je to od teba...nikdy sa gamepad nevyrovna myske.
LordKJ napísal:navrch mozno ano, ale da sa na to lahko zvyknut
Neda sa zvyknut...je to nemozne. Nikdy som si nezvykol a je to otrava absolutna.
ZDROJ: Seasonic G Series 550W GOLD MB: ASUS TUF Gaming B550-PLUS WI-FI II CPU: Ryzen 5 5600@4,6 GHz cooled by NOCTUA NH-U12F RAM: 2x8 GB Crucial Ballistix Black 3600MHz cl16 VGA: Sapphire Pulse RX 5700 8 GB + 2x Noctua NF-A12x15 Chromax PWM HDD: Samsung SSD 860 EVO 500GB + Kingstone SSD Now 64GB + 1TB WD Caviar Blue WD10EALS SOUND: Asus Xonar DX MONITOR: 34" LG 34UM68 DRIVING WHEEL: Logitech G25 RECEIVER: KINO: Yamaha RX-V557 + CANTON set 5.0 GLE series + subwoofer VELODYNE VX-10 STEREO: ONKYO A-5VL + Tannoy M1 HEADPHONES: Superlux HD330, Focal Sphear, Soundmagic e50 + LG V30 TV: Plazma P50X60 R.I.P. now TX-P50UT50
LordKJ
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold
Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49

Príspevok od používateľa LordKJ »

tak co si ja pamatam ked som sa hral na xboxe tak po mesiaci dvoch som si vcelku na to zvykol... kazdy podla vkusu no
ANONYM_a7

Zial dargy fakt ta sklamem :) Nie je to tak proste to su len predsudky a neskúsenosť nič viac nič menej ;) Sám som neveril a sám som sa vyskillil na controleri tak že dovi (pred tým som nevedel ani pozerať sa rovno a ísť rovno, teraz si dávam FPS primárne na controleri). Ono je to tak že ty môžeš mať nejaký názor, no ja mám skúsenosť, a to je viac ;) jo a to ze to nejde tebe neznamena nič, veď si pozri pro plays z konzol cod bo3, halo 5 a pod ako tam aimuju na controleroch :D
quicky
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa quicky »

len upresnim,ze felipe co postol dosku mam aj ja..vsetko super , kod z alzy dostanes.

ale bohuzial kod k hre sa neda redeemovat so seriovym cislom dosky -asus system ho proste nevezme ( mal som 2x tu dosku a 2x kod -ani raz to neslo )
felipe25
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00

Príspevok od používateľa felipe25 »

cize alza daco slubuje, a nejde to? :)
Spoiler: ukázať
Main PC: Fractal Define Black R5 window, ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING, Intel Core i5 9600K, Patriot Viper4 Series 16GB KIT DDR4 3000MHz CL16, ADATA XPG GAMMIX S5 SSD 256 GB SSD, 1x5TB + 1x4TB, GIGABYTE 1060 GTX 3GB, Blue-Ray LG, 27" Samsung QHD, keyboard: Asus TUF Gaming, mouse: HP Pavilion mouse 200, Windows 11 Pro 64bit

NB: DELL + ASUS

iPhone 13 Pro Max
Huawei Mate 40 Pro
quicky
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa quicky »

neviem ako to je .. kupil som 2x dosky, dostal 2x kluc.... ale aktivacia ani jedneho serioveho cisla na redeem doomu nefungovala (musel som zadat SN inej dosky z tej akcie-aj ked bola kupena davno predtym ako je akcia) :)
dargy
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ut 30. Jan, 2007, 08:00

Príspevok od používateľa dargy »

Broslowski napísal:Zial dargy fakt ta sklamem :) Nie je to tak proste to su len predsudky a neskúsenosť nič viac nič menej ;) Sám som neveril a sám som sa vyskillil na controleri tak že dovi (pred tým som nevedel ani pozerať sa rovno a ísť rovno, teraz si dávam FPS primárne na controleri). Ono je to tak že ty môžeš mať nejaký názor, no ja mám skúsenosť, a to je viac ;) jo a to ze to nejde tebe neznamena nič, veď si pozri pro plays z konzol cod bo3, halo 5 a pod ako tam aimuju na controleroch :D
Ako mam praveze skusenost ale starsiu este ked fachalo ps2, ale za rok som si na to nezvykol, ale bude to asi aj mnou. Kedze ja hram na myske invert vertical. Co nikto nechape, ale odkedy som prvykrat sadol za pc tak to hram takto. K tomu vobec nepouzivam na klavesni ani awsd ale sipky, preto mi ziadna gamerska klavesnica nevyhovuje. Cize ok berem ak to niekomu vyhovuje nic proti ale lepsi skill je urcite s myskou o tom ma nikto nepresvedci. Videl som aj videa, ale ak by si to pomiesal na jednu hru hracov s gamepadmi a myskami, proste otocky stihat nemaju sancu pri cca rovnakej kvalite hraca.
ZDROJ: Seasonic G Series 550W GOLD MB: ASUS TUF Gaming B550-PLUS WI-FI II CPU: Ryzen 5 5600@4,6 GHz cooled by NOCTUA NH-U12F RAM: 2x8 GB Crucial Ballistix Black 3600MHz cl16 VGA: Sapphire Pulse RX 5700 8 GB + 2x Noctua NF-A12x15 Chromax PWM HDD: Samsung SSD 860 EVO 500GB + Kingstone SSD Now 64GB + 1TB WD Caviar Blue WD10EALS SOUND: Asus Xonar DX MONITOR: 34" LG 34UM68 DRIVING WHEEL: Logitech G25 RECEIVER: KINO: Yamaha RX-V557 + CANTON set 5.0 GLE series + subwoofer VELODYNE VX-10 STEREO: ONKYO A-5VL + Tannoy M1 HEADPHONES: Superlux HD330, Focal Sphear, Soundmagic e50 + LG V30 TV: Plazma P50X60 R.I.P. now TX-P50UT50
majkoce
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Ut 30. Júl, 2013, 19:42

Príspevok od používateľa majkoce »

Keď hráš s myškou tak si môžeš nastaviť nižšiu sensitivitu a rýchlejšie pohybovať myšou. Takže budeš mať aj presnosť aj sa dokážeš rýchlo otočiť. To na gamepade proste nedokážeš. Tu len taký menší príklad aký presný dokážeš byť s myšou.[facebookvideo]https://www.facebook.com/ScreaMdAK1nG/v ... 522987138/[/facebookvideo]
Cpu:Intel Core i7 2600k @ 4.5Ghz 1.38v
Mb:Asus P8P67 Pro Rev.1
Cpu Cooler:Colink Corator Ds
Gpu:MSI Nvidia Geforce Gtx 670 PE
Ram:Corsair Vegeance 2x4gb
Psu:Aurum Series AU700
ANONYM_a7

ano dokazes si nastavit na novej konzole senzitivitu aj systemovo aj per game. Ano vies si kompletne preddefinovat controler ako chces. Ako som vravel, stale stare skusenosti pravdy z internetu :) za doby ps2 to samozrejme bolo uplne ine kafe, samozrejme v horsom vtedy fps na konzole boli velke ee. Teraz je vsak vsetko inak, treba skusit nevychadzat z internetových právd,a možno mnohí pridete na to že sakra, dá sa to a asi aj preto sa hrajú pro ligy halo/cod na konzole a nie na PC. Jednoducho dá sa to, nie je to az take tazke ;)

ale sme mrte OT spravte vlakno ked tak a dokoncime debatu tam nie je problem ;)

LtK
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ut 09. Mar, 2004, 14:00

Príspevok od používateľa LtK »

4GB su dnes pomaly malo aj len na windows. Takze nejakych 8, aj bazarovych a bude to ok.
Problem je grafika. Kupis prilis silnu => cpu ju nebude stihat krmit, slabu => low detaily.
Konzola moze byt problem, ak mas problem s ovladacom, lebo si nevies zvyknut z klavesnice a mysi. Ja osobne by som si to siel najprv niekde vyskusat - obchod, znami, atd.

Niektore hry sa daju hrat aj roky - multiplayer - k niektorym sa po prejdeni uz nevratis.
Ja mam hier hafo, ale 99.5% su v zlave, t.j. velmi malo ich stalo viac ako 20E. Tak max 10.

Ja by som to mozno riesil stylom RAM -> hra -> ak to nepojde tak aj grafika (pozriet recenzie rozboru hry)
i3570K, Asus Maximus V Formula, 4x8GB DDR3 1600MHz Crucial Ballistix Tactical, Nvidia GTX980, Samsung 850Pro 256GB + 7TB HDD, watercooled, Seasonic 1kW Platinum, LCD Philips 240PW
D3 battletag: LubikKiller#2504

Návrat na "Debata o všetkom"