Všeobecná diskusia
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
Re: Všeobecná diskusia
toto je moja byvala, predaval som ju v r. 2008 s cca 115tis. km, tak som zo srandy nahodil VIN:
a vedeli ste, ze aj slovensky bugatti veyron je stoceny?
| Intel Core i5-2500K @ 4,5GHz + NOCTUA NH-D14 | ASUS P8P67 | 2x4GB Kingston 1333 CL9 | ZOTAC 1060 6GB | Samsung 850 250GB | SeaSonic X-560 | Fractal Design Define R3 BlackPearl | BenQ BL2420PT | Lenovo Explorer | ZOWIE EC1-A | TAITO | SideWinder X4 | Playseat Challenge | Logitech DFGT |
MBP 13" A1502
MBP 13" A1502
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
historia mojho prveho auta vyzera rovnako.. a to len preto, ze sa typek pomylil pri zadavani km na STK, a napisal miesto 55 705 5705...
/ako mu vobec system moze vziat taku blbost, ked predtym bolo dajme tomu 23 700??/
btw, uz sa mi stalo, ze v servise na servisnej zakazke dali miesto 72 000 7200.. takze.. ak by sa vsak vsetky udaje "niekde" posielali, z kazdeho servisu, stk, ek, tak by vznikli zaujimale prepadove grafy a napr, pri mojom aute uplne nevinne. v podstate, nechapem, ako sa to berie.. ked ho sucasny majitel preda, vyzera to tak, ze pri 72000 bol stocene na 7200 a ked ma teraz 100 000, podla tych grafov by malo mat 250 000 a to len chybami zamestnancov stk/servisu..
/ako mu vobec system moze vziat taku blbost, ked predtym bolo dajme tomu 23 700??/
btw, uz sa mi stalo, ze v servise na servisnej zakazke dali miesto 72 000 7200.. takze.. ak by sa vsak vsetky udaje "niekde" posielali, z kazdeho servisu, stk, ek, tak by vznikli zaujimale prepadove grafy a napr, pri mojom aute uplne nevinne. v podstate, nechapem, ako sa to berie.. ked ho sucasny majitel preda, vyzera to tak, ze pri 72000 bol stocene na 7200 a ked ma teraz 100 000, podla tych grafov by malo mat 250 000 a to len chybami zamestnancov stk/servisu..
Spoiler: ukázať
Tak by to malo logicky byť, auto by nemalo prejsť STK ak je nový počet km menší ako na predchádzajúcej kontrole.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
BA202VV som hodne nafotil, len tie obrazky nemam teraz online - musim sa prekopat k staruckej virtualke, tam su.
Naposledy upravil/-a mp3turbo v Št 09. Jún, 2016, 07:01, upravené celkom 1 krát.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
napr auto po buracke? po vyhorenej elektrike? kedy nikto nevie kolko km malo? Ttoo ste vy slovaci, blbosti riesit, skoda vas tu je...Xeigen napísal:Tak by to malo logicky byť, auto by nemalo prejsť STK ak je nový počet km menší ako na predchádzajúcej kontrole.
.
Čo to má s tým spoločné ? To technik na STK akože nevidí predchádzajúci záznam, aby tam nezadal sprostosť ?
Nech sa paci:
Udaje z odometra uz vie vytahovat system sam, len tak na margo. Ty si uderil uplne inu sprostost. Nielen technik ma povinnosti, ale aj ty.Zobrazované údaje vo verejnej službe overenia emisnej kontroly o vykonaní emisnej kontoly majú len informatívny charakter a nie sú použiteľné pre právne úkony. Údaje sú vo vlastníctve štátu, sú poskytované z informačného systému emisných kontrol správcom systému (technickou službou) a z legislatívných dôvodov ich nie je možné spätne meniť alebo upravovať. Na základe uvedeného vyplýva, že ak niektorý z údajov nie je v súlade so skutkovým stavom a občan to vie preukázať, môže sa s podnetom obrátiť na príslušný Okresný úrad odbor cestnej dopravy a pozemných komunikácii.
UPOZORNENIE:
Upozorňujeme občanov, ktorí pristavili vozidlo k emisnej kontrole, na ich povinnosť kontroly správnosti údajov uvedených v protokole o EK, ich správnosť potvrdzujú svojím podpisom pri preberaní dokladov o emisnej kontrole.
.
To čo si sem dal je len zbavenie sa zodpovednosti Technika STK ako aj samotného systému za správnosť údajov. Za sprostosť ktorá je tam je inteligentne zodpovedný majiteľ auta, lebo to podpísal... paráda.
Ja hovorím o tom, či je problém pre technika, si overiť priamo v tom ich systéme, či hodnota KM ktorú zadáva do neho, je vyššia ako hodnota ktorá tam bola pri poslednej TK ?
Ja hovorím o tom, či je problém pre technika, si overiť priamo v tom ich systéme, či hodnota KM ktorú zadáva do neho, je vyššia ako hodnota ktorá tam bola pri poslednej TK ?
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
maju to v paži.
A zakon ma v pazi to, ze obrovske percento aut chodi na STK/EK s nejakym ujom, namiesto s majitelom.
Ujo ma v pazi ake ciselko svieti na papieri majitelovi.
Takze vlastne vsetci maju v pazi, nas je tu fakt skoda. Karavána šteká a psi idú ďalej. Alebo tak nejak.
A zakon ma v pazi to, ze obrovske percento aut chodi na STK/EK s nejakym ujom, namiesto s majitelom.
Ujo ma v pazi ake ciselko svieti na papieri majitelovi.
Takze vlastne vsetci maju v pazi, nas je tu fakt skoda. Karavána šteká a psi idú ďalej. Alebo tak nejak.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
Hmm, tak žeby to už platilo ?
http://www.cas.sk/clanok/337200/mate-v- ... -problemy/
Takto si to predstavujem:
http://www.cas.sk/clanok/337200/mate-v- ... -problemy/
Takto si to predstavujem:
Kód: Vybrať všetko
STK má mať povinnosť upozorniť na to majiteľa vozidla, aby si to dal správne nastaviť u oprávneného subjektu. Inak mu dovtedy STK na základe metodiky a predpisov ministerstva dopravy nebude môcť vydať osvedčenie o STK
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 11. Sep, 2011, 11:26
Da sa prejst STK ked nefunguje v aute elektricke servo?
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
servo sa nekontroluje, ani stahovanie okien a podobne
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
ale jasne ze kontroluje, aj okna, to si kde zobral toto Hell prosim ta? Auto TK neprejde.
.
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
abo skor, jak kde
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2