Tenisky/Topanky
- jergus
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 03. Aug, 2006, 02:00
Re: Tenisky/Topanky
ja posledne roky preferujem BABOLAT, su to tenisky urcene na tenis a vydrzia hadam vsetko
no a potom merrelly, tie nosievam vacsinou na lahsi teren a vydrzia tiez vsetko
no a potom merrelly, tie nosievam vacsinou na lahsi teren a vydrzia tiez vsetko
Abraham Lincoln oslobodil vsetkych ludi, ale az Samuel Colt ich zrovnopravnil
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
nosil som predtym tenisove, ale su tazsie nez bezecke, menej pohodlne a poti sa v nich noha, bo musia pevne drzat nohu
mal som zopar babolatiek a neprisli mi o moc kvalitnejsie
mal som zopar babolatiek a neprisli mi o moc kvalitnejsie
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
andy ale na bezne nosenie su aj elegantne topanky k riflam koseli a pod:) neni to len rifle+tenisky alebo oblek+topanky:)
- kovinator
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 20. Jún, 2013, 23:25
Myslel som nieco na tento styl http://imgur.com/a/RWAhZ proste vyslovene bezecke tenisky k beznemu outfitu v lete. Az na tie retardovane vyhrnute gate nad clenky. New balance su podla najskaredsie zo vsetkych tych bot co tam su Ja som rozmyslal nad niecim typu http://www.a3sport.sk/nike-air-zoom-fly ... 7606600-1/ alebo http://www.a3sport.sk/reebok-hexaffect- ... RV71860-1/ . Aj ked ma odradza teraz, ze viacerim sa tieto meshove boty trhaju.
Merelly musia byt paradne, bohuzial su otrasne skarede, ako aj vacsina topanok takehoto typu. Preto ma lakaju prave bezecke. Rozpadnu sa neporovnatelne skor ako trekkove boty, no nevyzeraju tak strasne.
Geoxy vyzeraju celkom v pohode, ale nahodne frisbee by som v nich nerad isiel hrat .
Tato tema nemusi byt nutne o tom, co si chcem kupit teraz ja. Myslel som to aj vseobecnejsie, ze co nosite a preco, atd.
Merelly musia byt paradne, bohuzial su otrasne skarede, ako aj vacsina topanok takehoto typu. Preto ma lakaju prave bezecke. Rozpadnu sa neporovnatelne skor ako trekkove boty, no nevyzeraju tak strasne.
Geoxy vyzeraju celkom v pohode, ale nahodne frisbee by som v nich nerad isiel hrat .
Tato tema nemusi byt nutne o tom, co si chcem kupit teraz ja. Myslel som to aj vseobecnejsie, ze co nosite a preco, atd.
Spoiler: ukázať
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
jop ja vidim velky problem vtom meshi, lebo na kazdych topankach mam osobne vydrete tam ako su malicky, a ked tam je len sietka tak sa zrobi diera hned ani neviem jak
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
Pohodlnejsie ako New Balance 574 som asi este nemal. Aj dizajn sa mi paci, ale teraz sa s cenou dostali nad hranicu, ktoru som ochotny dat za topanky Jedinou chybou bola strasne smyklava podrazka na mokru. Od Merrell som mal model Rant Low. Stale drzia pokope, a to som im daval zabrat. Az na jednu chybu - ta vzduchova kapsa (ci co to je) pod patou toho vela nevydrzi.
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
@dadik, tie 574 ako moc pohodlne zrovna nevyzeraju, ta podrazka sa mi zda by taka teniskovska. inac kde sa daju u nas kupit?
converse u mna jedine tenisky ktorym sa neodlepila podrazka...teda aj ked sa odlepila stale drzi na mieste - akurat ked prsi musim vytiahnut ine
A conversy maju jednu vyhodu - aj total znicene po 3r vyzeraju cool
A conversy maju jednu vyhodu - aj total znicene po 3r vyzeraju cool
Podrazka je z nejakej peny. Chodilo sa mi v tom ako v papuciach . Akurat moze byt problem ak krivo naslapujes. Ja som ich kupoval v A3 sport. Vyber je slaby, hlavne ked porovnas co vsetko maju na stranke. Ja som ale natrafil na farbu, ktora sa mi pacila hned. Taka sivo-modra kombinacia. Nejake cervene alebo oranzove topanky aj tak nie su nic pre mna
Na bezne nosenie mam Jordan flight 97 a klasiku Nike AF1. Po roku aj pol zatial oba pary drzia, nosene za kazdeho pocasia.
Ideapad 3 14IIL05 - i3-1005G1 1.2Ghz | 12GB ram | 128GB ssd
Xbox Series S
Xbox Series S
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
tie af1 mam v ciernom co som pisal,uz snad 8 rokov stale ako nove
-
- Sponzor fóra gold
ja sa len utvrdzujem vtom, ze bud nemam vkus, alebo ho mam riadne iny
tie AF1, jordany, conversy, to by som na nohu nedal sak by som sa hanbil jak to vyzera otrasne podla mna
tie AF1, jordany, conversy, to by som na nohu nedal sak by som sa hanbil jak to vyzera otrasne podla mna
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
ja by som chcel skusit jedny z tychto, len ta cena
http://store.nike.com/us/en_us/pd/conve ... d-11379647
http://store.nike.com/us/en_us/pd/air-m ... id-1567101
http://store.nike.com/us/en_us/pd/conve ... d-11379647
http://store.nike.com/us/en_us/pd/air-m ... id-1567101
| Intel Core i5-2500K @ 4,5GHz + NOCTUA NH-D14 | ASUS P8P67 | 2x4GB Kingston 1333 CL9 | ZOTAC 1060 6GB | Samsung 850 250GB | SeaSonic X-560 | Fractal Design Define R3 BlackPearl | BenQ BL2420PT | Lenovo Explorer | ZOWIE EC1-A | TAITO | SideWinder X4 | Playseat Challenge | Logitech DFGT |
MBP 13" A1502
MBP 13" A1502
-
- Sponzor fóra gold
tie airmaxy su podla mna pekne, converse do kosa, ale tak to som uz pisal
- jergus
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 03. Aug, 2006, 02:00
tiez by som to nedal na nohy a uz vobec nie za tie prachyLordKJ napísal:conversy
Abraham Lincoln oslobodil vsetkych ludi, ale az Samuel Colt ich zrovnopravnil