No tak dom pocas rekonstrukcie stale obyvatelny.
Ako zmenila sa v principe zmenil sa komplet strom na 1 poschodi kde sa zmenil z dreveneho na zelezobetonovy. Plus pribudlo 2 poschodie s podkrovim.
Plus presunulo sa schodisko a na jeho podobnom mieste sa postavilo WC na prizemi a 1 poschodi.
ropocet som az tak nesledoval cca
3300 € okna
1500 € praca na kupelny , wc , kuchyni (stierky, hrube omietky, polozenie dlazby a obkladaciek)
2000€ 4 domiesavace betonu na stop plus elba
elektroinstalacia neviem ale vybavenie rozvadzacov mam 4ry kazde poschodie samostatne plus domovy s hodinou ma vyslo na 400€ len cisto istice
neviem kolko nakladiakov materialu ako strk piesok omietkovy piesok a tak
12 paliet tvarnic
4000€ strecha s kritinuou rukki s pracou plus drevo
dalsie veci uz neviem
btw vsetky steny a stropy su krive vsetky bez rodielu okrem novych tie su robene uz pekne.
elektro instalacia musela ist von ked som sa nechcel zabit a kedze na splnenie novych noriem skoro na ziadnom baraku nevyhovuje, dokonca ani na niekolko novych co som bol prerabat ...
kompletna rekonstrukcia domu - skusenosti, referencie
- KatjushaMan
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 10. Nov, 2006, 02:00
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Re: kompletna rekonstrukcia domu - skusenosti, referencie
tak len taky update k comu som dospel: buranie je neschodna cesta, pri dene pozemku cez 100k a s nakladmi na buranie som na sume 120 a este tam nemam ani unimobunku. s nejakou slusnejsou stavbou a kompletnym zariadenim, zahradou, plotom a pod sa blizim k 300 litrom co je pre mna neunosna suma.
este k tomu buraniu len: samotne buranie problem nie je, problem je poplatok za likvidaciu odpadu, co robi tak 80% nakladov na buranie.
zatial to tak vyzera ze sa mi poradilo nastrafit na stavebny pozemok s akceptovatlelnou lokalitou, tak uvidime ako to vyjde.
este k tomu buraniu len: samotne buranie problem nie je, problem je poplatok za likvidaciu odpadu, co robi tak 80% nakladov na buranie.
zatial to tak vyzera ze sa mi poradilo nastrafit na stavebny pozemok s akceptovatlelnou lokalitou, tak uvidime ako to vyjde.
Spoiler: ukázať
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 18. Sep, 2015, 00:29
Nuž veci okolo búrania si musíš vyriešiť sám a nie to nechať na firmu čo všetko zariadi ...
Môj vedúci dával búrať velkú stodolu a s vyvezením odpadu to bolo za 2000€ a jediné čoho tam bolo menej voči báraku bolo že to nemalo vnútri priečky.
Si vyber radšej inú lokalitu a dochádzaj 30km, kde kúpiš nejakú starú búdu na zbúranie aj s pozemkom za 50000€
Môj vedúci dával búrať velkú stodolu a s vyvezením odpadu to bolo za 2000€ a jediné čoho tam bolo menej voči báraku bolo že to nemalo vnútri priečky.
Si vyber radšej inú lokalitu a dochádzaj 30km, kde kúpiš nejakú starú búdu na zbúranie aj s pozemkom za 50000€
- 643
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 15. Nov, 2007, 08:00
tak ono co sa tyka burania zalezi z coho ten dom je, aj je to palena tehla, tak by sa to mohlo dat rozobrat a vyuzit po ocisteni, zbytok mozes dat do zakladov , drevo ti odvezie kazdy druhy sused, alebo ho vyuzijes na kurenie samozrejme nejaky ten azbestik a nepalena tehla nepotesi