Foto na dnešný deň
Re: Foto na dnešný deň
racej keby ste mi poradili ci sa to da umyt alebo mam kupit druhe
Spoiler: ukázať
posli to do potoka
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Sep, 2010, 19:31
Ja v takýchto prípadoch čakám na samovoľné opadanie špiny, prípadne na kvalitný dážď...SurrendeR napísal:racej keby ste mi poradili ci sa to da umyt alebo mam kupit druhe
asi pockam kym sa to zlupe.. len sa obavam ci to nepojde aj s lakom
Spoiler: ukázať
- Cyanide_Power
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Po 14. Apr, 2008, 14:00
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Pekna foto...len netreba na takuto fotku cakat, staci zastavit, odfotit a potom sa pohrat v PS
- Cyanide_Power
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Po 14. Apr, 2008, 14:00
Real je real - 110kmh+-
nj, a aj tak nebudes mat ten efektKyselinka napísal:Pekna foto...len netreba na takuto fotku cakat, staci zastavit, odfotit a potom sa pohrat v PS
tak dam aj ja moju malickost z eventu
.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
preco si vecasina z vas maze spz na fotke ?
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
lebo u nas na firme mame KE-KET01, 02, 03 az 08 nevyzera to dobre, chapes.
jezisi no asi preco, pozri nevystupujes tu s obcianskym menom, rodnym cislom, vyskou prijmu, dokonca ani adresou trvaleho bydliska. VIN tvojho auta ani mojho auta sme nevideli pretoze ho proste len tak z pocitu marnotratnosti neradi zverejnujeme.
Tak preto. Aj znacky. Mnohym ludom vadi ze podla znacky zistis vela. Kde je auto poistene. Jeho VIN. Podla VIN zistis vela dalsich udajov, hrubku laku na KO, pri sprostejsich majiteloch aj zmotane kilometre, ti z nas ktori maju pristup do zaujimavejsich databaz napriklad aj servisne historie vozu, garancne opravy, poistne udalosti a cenovky, adresu / meno / detailne udaje majitela atd.
Proste preto.
Zvlast ked mam nejaky hodnotnejsi tragac/tragace, netuzim o to aby sa niekto mohol dozvediet ze byvam na Cintorinskej 1/a, 81101 Bratislava. Lebo googlom si pozre ze kurwa ten dom je veliky, ma tri poschodia, ujo je teda zjavne bohaty. A nasledne sa mozu diat vselijake divne veci ktore nikomu netreba.
jezisi no asi preco, pozri nevystupujes tu s obcianskym menom, rodnym cislom, vyskou prijmu, dokonca ani adresou trvaleho bydliska. VIN tvojho auta ani mojho auta sme nevideli pretoze ho proste len tak z pocitu marnotratnosti neradi zverejnujeme.
Tak preto. Aj znacky. Mnohym ludom vadi ze podla znacky zistis vela. Kde je auto poistene. Jeho VIN. Podla VIN zistis vela dalsich udajov, hrubku laku na KO, pri sprostejsich majiteloch aj zmotane kilometre, ti z nas ktori maju pristup do zaujimavejsich databaz napriklad aj servisne historie vozu, garancne opravy, poistne udalosti a cenovky, adresu / meno / detailne udaje majitela atd.
Proste preto.
Zvlast ked mam nejaky hodnotnejsi tragac/tragace, netuzim o to aby sa niekto mohol dozvediet ze byvam na Cintorinskej 1/a, 81101 Bratislava. Lebo googlom si pozre ze kurwa ten dom je veliky, ma tri poschodia, ujo je teda zjavne bohaty. A nasledne sa mozu diat vselijake divne veci ktore nikomu netreba.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
si myslím, že trocha preháňate
aby som nebol OT, mój šrót
aby som nebol OT, mój šrót
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
moja osma
malokedy pride zakaznik na niecom podobnom, tak som hned aj cvakal
CPU: AMD Ryzen 5 3600 + Noctua NH-D14, MB:MSI B450M Mortar MAX,
VGA: Sapphire RX580 8GB, RAM: PATRIOT Viper 4 Blackout 32GB 3200Mhz, NVMe: Kingston FURY Renegade 2TB, Samsung 980 1TB, HDD: Toshiba 2TB, TOSHIBA 3TB, TOSHIBA 6TB
PSU:EVGA Supernova GS650 Gold, Case: SilverStone Lucid LD01, OS: Windows 11 Pro, LCD: AOC Q3279VWF
Keyboard: Logitech G910 Orion Spectrum, Mouse: Logitech G604 Lightspeed
VGA: Sapphire RX580 8GB, RAM: PATRIOT Viper 4 Blackout 32GB 3200Mhz, NVMe: Kingston FURY Renegade 2TB, Samsung 980 1TB, HDD: Toshiba 2TB, TOSHIBA 3TB, TOSHIBA 6TB
PSU:EVGA Supernova GS650 Gold, Case: SilverStone Lucid LD01, OS: Windows 11 Pro, LCD: AOC Q3279VWF
Keyboard: Logitech G910 Orion Spectrum, Mouse: Logitech G604 Lightspeed
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
preco parkuje jak retard?