bomba, len skoda boltna, bol to super zaporak, ako Jofrey. ale zdochnut si zasluzil otazok este ostalo par otvorenych, teda hlavne osud niektorych postav. Da sa ocakavat prichod daenerys do kralovstva a dalsia bitka to by ale ukoncilo prilis vela, prilis vela postav. no som aj tak zvedavy co bude v poslednej casti.
Mno, Snow sa nezaprel, ako tupec bitku pokazil, ešte že jeho sestra koná menej impulzívne, ináč by boli granule z neho a nie z Boltona. A neviem čo tu všetci vravíte, že je všetko vyriešené. Figu je vyriešené, ešte stále sú tu lanisterovci Cersei a ten jednoruký z vojskom (oheň a síru na nich). Takisto ste zabudli na vozíčkara, ktorý už nemá pri sebe držiteľa dverí, a tých bielych turistov zo severu
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
A tá výroba scény tiež nič moc - to isté bolo v LOTR pred 13-timi rokmi...akurát že toto je seriál.
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
a aj po 13 rokoch je to super.
určite oveľa lepšie ako bitka v hobitovi, kde pri pohlade z vrchu bolo v momente vidieť, že je to fejkové, zle zmáknuté, CGI.
utok daenerys na pristav a jej vitaztvo by znamenal koniec rozbehnutym intrigam a podlosti v 7K. Jasne ze by sa dal otvorit iny pribeh postavam, ale mna celkom zaujma ako to tam dopadne, potom nech priletia draci a samozrejme nam ostava hlavny nepriatel od prvej chvile WW. Som zvedavy ako to ukoncia, ale ratam ze klasika, nehaju kopec otvorenych otazok a postav
kedze sme asi tak 10 - 14 dielov od konca.. (zeby mala dalsia sezona viac dielov?) tak nemyslim... Pomaly sa asi bude Khalesee spajat s Johnom proti White Walkers...
ano toto je tiez mozny vyvoj a viacej sa mi paci, ako keby vyhladila lanistercov. su to sraci, ale intrigovat vedia super
uz aj mlady bolton je po smrti
Nie, este bude 13 dielov po tejto serii. Pravdepodobne siedma seria bude mat 7 a osma seria 6 (ale uz sa spekulovalo ze budu dlhsie ako hodinu teda runtime nebude ovela kratsi.)
diel bol super, bitky efektne ked sa clovek nad tym moc nezamysla a zabudne na komplexnost knih, ekonomiku toho sveta atd.
bolton utociaci v severskom vojsku proti druhemu severskemu vojsku co ma slabsiu jazdu kopijami (po tom co si znici vlastnu jazdu vlastnymi lukostrelcami za co by ho vlastni zarezali) a akasi stena z mrtvych tiel umelo vytvorena lebo sa hodila (wtf) ... skoda ked uz chceli spravit taku paradnu bitku mali si poradit od odbornikov na stredovek, zobrat nejake prekvapujuce vitazstvo slabsej armady (skoti vs englani, husitov, krescak, prikladov je viac) logicky mal skor snow vytiahnut nejaku fintu a napichnut im jazdu napriklad na kopije zo stromov ako v statocnom srdci, bolton nech je aky je debil nebol, logicky by neznicil vlastnu jazdu co je najdrahsia zbran lukostrelcami, zaroven jon co vedel ze brat neprezije sa zrazu strasne nasere a utoci sam na celu armadu ... som si isty ze v knihach to bude inak
Intel i5-2500k (Scythe Ninja 2 B), MSI Z68A-G43 (G3), ASUS STRIX-GTX970-DC2OC-4GD5, Asus Xonar DS, Intel SSD 330 180 G, RAM 8G Kingston HyperX blue DDR3 1333 Mhz + 8 G Kingston HyperX Fury blue 1600 Mhz, HDD Samsung 154UI, 753LJ+ SSD OZC Vertex 2 cache, Fractal Design Define XL (NOCTUA NF-P14, NF NFS12B, 2 x NF-A14 PWM, NF-P12 PWM), Corsair 650W TX, LCD : HP LP2475w, 27" BenQ XL2720Z, AUDIO SAMSUNG HW-C 560 S/EDC, Microsoft NE 4000, Logitech G500s, projektor BENQ 710ST
LOL Ja zasa lanisterovcom prajem total destruction
A ešte uvidíme čo spácha Arya.