Hram sam aj s kamosom v cate. Stale nehram podla predstav, tie hry ktore prehram z nich polovicu by som vyhral, keby som nerobil chobotiny, tak aj tie vyhram a zvysok je proste, ked tim uplne sklame alebo si nezahram, lebo je tim velmi silny. Kazdopadne to je iba zlomok
Samozrejme mam aj ja slabe dni s winratio ale to zvycajne hram ja dobre, ale neda sa vyhrat - tiez to je iba zlomok. Nie ze by bol wn8 nejako smerodajny ci je hrac dobry alebo zly ale zvycajne to ide bok poboku s winratio. Pokial ho mas slaby, staci pozerat videa - nechcem robit reklamu ale QB-ho streamy mi dal strasne vela, to zmyslanie uniqum dostanes do hlavy, treba to mat len napozerane - treba vediet kedy utiect, kedy si mozes dovolit sniperovat, kedy mozes pomoct hracom v teame, kedy to nema zmysel, kedy sa vratit na zakladnu a branit. Najdolezitejsi je map awareness

ked budes vediet citat mapu, zvysok ide sam.
S arty nemam ziadny problem, pokial nie su po 4 v teamoch - pre mna ani rebalance netrebalo, keby spravili nieco s LT classou, ktora je useless aktualne. Ano dostanem IK cas od casu, ale zvycajne to viem, risknem nevyjde alebo to je brutalna nahoda ...