Cize teraz budto na t9 nebudem mat funkcne Sisterhood of steel, alebo specialne kvoli t9 budem musiet obetovat este jednu zensku, ak nejaku vygrindim, pripadne si spravit novu chlapsku 4-clennu posadku. Preco robia taketo piiiip?

Tak si prečítaj toto a zisti ako si protirečíšKimif123 napísal:To Spacepen:
Pravdepodobne preto, lebo aj ty platís za hru
Teraz si ma dostal. Kto povedal, že ma nebaví? Kto povedal, že hľadám u iného chybu? Ja si priznám svoje chyby, poznám ich, a viem že kvôli nim nie som fialka ale "iba" modrý. Ale namiesto tvojho urážania ty pán dokonalý, ja som napísal fakty. Lepší hráči neplatia za hru ani cent.. takže WG z nich nemá žiadny zisk. Zato hráči čo majú 5k hier a oranžové štatistiky, mi chceš povedať, že si na tých 5 prémiových tankov čo majú zarobili ingame? Jednoznačne.mArtinko5MB napísal:Neries ho, to je dalsi placko. S newmi-m si mozu podat ruku a vymienat si konspiracne teorie medzi sebou. Milujem tie chujoviny, namiesto toho, aby si priznali ze chyba je u nich, idu hladat chybu vsade inde len nie tam, kde jeKlasika, to sa nezmeni ...
Obaja chalani by sa namiesto rozculovania pri hre mali zamysliet a skusit si ju uzivatTo je najdolezitejsi krok, tiez som sa rozculoval tak pred pol rokom - to nie je navod na vyhry, v ziadnej hre. Pokial Ta hra nebavi, treba zmenit alebo prestat hrat uplne.
Ty ktory hru hrajes ?kramer napísal:RNG to rozhodne o tom že ako skúsený hráč mieriš na 150mm pacier s delom čo má preimernú penetráciu 175mm ale nakoľko RNG má hodnotu 25% tak jemu vygeneruje pancier o sile 187mm a tebe penetráciu o sile 131mm
Takže podľa teba to je jedno, či tvoj výstrel bude mať penetráciu 75 alebo 125?mArtinko5MB napísal:Ty ktory hru hrajes ?V ktorej galaxii sa generuje hrubka panciera? Ta je prosim pekne dana, meni sa iba sila prierazu naboja (-25% +25 %) vzhladom na jeho typ a vzialenost !
Priklad, ked strielas na uhlovanu IS a mieris jej na spodny plat na vzdialenost 400 m s bulldogom, ktoreho top delo ma priestrel 175mm tak ju kludne nemusis prestrelit, pretoze plat ma efektivny armor cca 150mm a APCR na dialke stracaju prieraznos (charakteristika APCR nabojov) - cize kym dojde k IS< moze mat prieraz 160mm a potom sa aplikuje RNG