Ùrad prace na mesiac
Ùrad prace na mesiac
Zdravim mam otázku od septembra nastupujem na vysoku skolu zatial som pracujúci ale od prveho augusta koncim pretoze def uz zobral nahradu namiesto mna a 5 pracovnikov si nemôze dovoliť.
Otazka je ist ma urad prace na mesiac budu mi glad at nejaku pracu ?? Alebo tam ist aj s papierom zo skoly ???
Pretoze na mesiac glad at pracu je kravina
Dik
Sorry za pravopis písané v praci na mobile
Otazka je ist ma urad prace na mesiac budu mi glad at nejaku pracu ?? Alebo tam ist aj s papierom zo skoly ???
Pretoze na mesiac glad at pracu je kravina
Dik
Sorry za pravopis písané v praci na mobile
Re: Ùrad prace na mesiac
Pokial si ochotny za ten mesiac zaplatit si zdravotnu poistku, tak tam ist nemusis.
Zeby ti oni nasli behom mesiaca robotu, tak to myslis ako vtip, vsak?
Zeby ti oni nasli behom mesiaca robotu, tak to myslis ako vtip, vsak?
prides tam, zaregistrujes sa a za mesiac dojdes sa odhlasit. Ze UPSVaR najde pracu ? a behom meisaca ?
Nie normalne budes mat "kontrolu", ktora bude asi o ten mesiac kde prides a mas preukazat ze si si pracu hladal. Ak nepreukazes maju moznost ta z evidencie odhlasit. To ti ale moze byt jedno kedze nastupujes na VS.
To by som aj pri registrovani spomenul, ze o mesiac nastupujes na VS a ze sa tu potrebujes regnut len na ten mesiac. Inac ak si teraz ukoncil Strednu Skolu tak si evidovany ako poistenec statu do konca augusta. Preto ak ides rovno na VS tak sa evidovat nikde nemusis.
Nie normalne budes mat "kontrolu", ktora bude asi o ten mesiac kde prides a mas preukazat ze si si pracu hladal. Ak nepreukazes maju moznost ta z evidencie odhlasit. To ti ale moze byt jedno kedze nastupujes na VS.
To by som aj pri registrovani spomenul, ze o mesiac nastupujes na VS a ze sa tu potrebujes regnut len na ten mesiac. Inac ak si teraz ukoncil Strednu Skolu tak si evidovany ako poistenec statu do konca augusta. Preto ak ides rovno na VS tak sa evidovat nikde nemusis.
Tak ja ešte v týchto veciach nie som vôbec zbehlý už rok pracujem ale ma to prešlo
Ďakujem za odpoveď
Ďakujem za odpoveď
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
mal by si sa prihlasit aby si nemusel platit zdravotne
priatelka teraz dokoncila bc a bola da zaregistrovat na mesiac (dufam) kym nepridu vysledky z prijmacok tak aby neodislo zbytocne 100e za ten cas co neni student
priatelka teraz dokoncila bc a bola da zaregistrovat na mesiac (dufam) kym nepridu vysledky z prijmacok tak aby neodislo zbytocne 100e za ten cas co neni student
Zápis na školu býva predsa skôr ako v septembri
Tak ja už som prijatý šéfovi som to oznámil a on zobral na zácvik nového no proste 5 si nás nemôže dovoliť.
A potom keď nastúpim treba zasa riešiť s úradom že ??? Kedže platiť nechcem a tie kontroly tiež nie
A potom keď nastúpim treba zasa riešiť s úradom že ??? Kedže platiť nechcem a tie kontroly tiež nie
- dendroid
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Ani tak sa ti nepáči, ani tak, holt budeš sa musieť prispôsobiť. Zdravotné stojí 50 eur, dokopy tam stráviš na tom úrade max. tri hodiny a to som si dal véééľkú rezervu. Tak si to rozmysli, či ti to nestojí za to. Je veľká pravdepodobnosť, že na žiadnu kontrolu nebudeš musieť ísť, dá ti najbližší termín s tým, že máš rovno doniesť potvrdenie o návšteve školy. A ak by aj od teba chcela nejaké potvrdenie, stačí preposlať email z profesie, že si reagoval na ponuku, prídeš na stretnutie a dá ti ďalší termín, ak si tam dlhodobejšie, dá ti prelistovať zoznam ponúk, ktoré zamestnávatelia ohlásili na Úrad práce.
Zisti si kedy je zápis.
Keď si zapísaný, už si študent aj so všetkými z toho vyplývajúcimi výhodami
Keď si zapísaný, už si študent aj so všetkými z toho vyplývajúcimi výhodami
-
- Sponzor fóra gold
ako kde, vacsinou je v septembri, ale prvaci maju skor to je pravdabeardie napísal:Zápis na školu býva predsa skôr ako v septembri
2dendroid, teraz co som bol v BJ na urade, tak bola priatelka vyriesena za 20 minut , ale musi tam prist znova po nejaky papier to uz neviem aky ale
Zápis je 5.9.2016 a štúdium začína 19-teho takže by som platil 100 Eur.OK úrad práce a im poviem že idem o mesiac študovať dúfam že že narazím na niekoho normálneho
- dendroid
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Keď máš zápis 5.9., si študentom od toho dátumu. Platil by si zdravotnú za mesiac a 5 dní zo septembra, ráta sa to pomerne podľa počtu dní, nie za celé mesiace. Ale aj tak pri tej sume za zdravotnú vs. čas čo ťa to bude stáť sa to oplatí.
-
- Sponzor fóra gold
ono tam na tom papiery oznacis tusim to, ze mas prihlasku, oni ta zaeviduju a nasledne asi po zapise sa odhlasis z dovodu nastupu na studium
Za mesiac ti nepríde ani rozhodnutie o zaradení do evidencie
00
Naposledy upravil/-a defe v Ut 21. Mar, 2017, 19:22, upravené celkom 1 krát.